Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pusztított el egy újabb...

Miért pusztított el egy újabb LMBTQ mesekönyvet Dúró Dóra?

Figyelt kérdés
A könyvnek a címe, amit most elpusztított, "Vagánybagoly és a harmadik Á". Mégis miért csinálja ezt Dúró Dóra? Miért szenvedélye, hogy elpusztítson LMBTQ mesekönyveket? Lehetséges, hogy Dúró Dóra nagyot hibázott azzal, hogy ismét elpusztított egy LMBTQ mesekönyvet?

okt. 9. 21:06
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
61%

"kinyilvánította a véleményét."


Meg a hülyeségét is. :D

okt. 9. 22:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/52 anonim ***** válasza:
68%
Unatkozik. A magyar népnek kell egy új dolog, amit gyűlölhetnek. És a nagyságos kormányunk bedobta ezt a témát. A sok hazafi pedig csak úgy fogadja magába az új parancsot. Ma a melegek, holnap a szőkék, holnapután a szemüvegesek. A fotelmajmok már bevetésre készen állnak és izgatottan várják az új parancsot. A nagy keresztény hazafiak, akik könyveket pusztítanak, de a saját embertársaik halálát kívánják. Szép kis ország mondhatom.
okt. 9. 23:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/52 anonim ***** válasza:
20%
10. vagyok! Jajj! Ne legyél már te nagy progresszív, liberális, ultrademokrata ennyire gyermeteg! Ez a nagy liberalizmus? "Aki nem az én véleményemmel osztozik az hülye, kretén. El kellene hallgattatni, mert sértő és nem elég polkorrekt!" és "Akivel én vagyok közös nevezőn, az felvilágosult, elfogadó, haladószellemiségű, minőségi életet élő ember!". Ez! Legalább is a TI szemetekben, olvasatotokban ez. Meg ez a demokrácia, hogy "Náci ez!", "Komcsi az! És be kellene tiltani! Meg miért engedik szavazni őket?". Menny vissza az ókori görögökhöz, ott talán otthonra lelnél. Az ők akkori társadalma is a túlzott "haladószellemiségbe" pusztult bele...
okt. 9. 23:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/52 anonim ***** válasza:
27%

Viccesek ezek a nagyon haladóprogresszív liberálisok.

Amikor egy vállaltan szélsőséges parlamenten kívüli párt akarja felhívni magára a figyelmet egy ilyen extrém akcióval, azonnal fasisztáznak, náciznak, hőbörögnek miatta.

Amikor persze egy parlamenti párt képviselője lof@sz táblát lenget a parlamentben vagy éppen a tévé székhzban akar qrva nagy képet csinálni az ál hason fekvéssel, mintha földre kényszerítették volna őket az őrök, akkor meg tapsikolnak.

Hol is volt a nagy felháborodásotok kedves liberális elftársak, amikor FeGyőr a rendőröket dobálgatta füstgránáttal? (bocs, ejtette a sorfalak közé)? Amikor kilopták a nemzeti konzultációs íveket mások postaládáiból vagy éppen azzal akartak figyelmet generálni, hogy szemetet dobtak idegen emberek kertjébe? A jobbik már nem ciki, azon már nem vagytok kiakadva, hogy ők nemrégen még eu-s zászlót égettek?

okt. 9. 23:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/52 anonim ***** válasza:
28%
Még mindig én vagyok. 12. úgy ír a hazafiasságról, meg a kereszténységről, mintha az valami nagyon negatív, hátráltató dolog lenne. A ti olvasatotokban lehet hogy az, de többi több millió magyar és keresztény szerint nem az. Érdekes, hogy más vallásokat nem vállaltok maradisággal... Pedig az általatok befogadni kívánt muszlimok még inkább "homofóbok, meg transzfóbok" a szavajárásotokkal élve, az ortodox zsidókról meg aztán ne is beszéljünk! Nem a nagyságos kormányunk dobta be ezt a témát, hanem konzervativizmus mindig is volt, van és lesz is. Európa mindig a konzervativizmus közponjta volt, csak pár évtizede szabadult el valami... Utoljára több évvel Krisztus előtt a Római Birodalom területén, meg a görög poliszokban magasztalták őket, meg nevezték "maradinak" azt, aki nem volt olyan "haladószellemiségű". Mintha a hazafiasság egy párthoz kötött dolog lenne... NEM bármennyire is hihetetlen vannak baloldali hazaiak, jobboldali hazafiak és harmadikutas hazafiak is. Patriotizmus más néven. Azért a szőkéket, meg a szemüvegeseket ne tegyük már egy lapra, a különféle ferde hajlamúakkal! Ők nem vonulásznak, nekik nem kellenek házassági, örökbefogadási, nemváltoztatási, meg ki tudja még milyen jogok, annak ellenére, hogy tök természetellenes életmódot vagy párkapcsolatot folytatnak. Ezek betegségek és aberrációk, amik gyógyíthatóak, feltéve, ha valaki nem hiszi el, hogy férfi testbe született nőnek lenni normális (ami egyébként sok pszichológus szerint identitászavar). Szóval, aki jobboldali, harmadikutas vagy baloldali és konzervatívan gondolkodik, az egy birka... Értem! Logikus... Azért ne vegyük már egy lapra ezeket a propaganda könyveket, meg a tudományos, irodalmi vagy egyéb értékes műveket! Áááá, szóval innen fúj a szél!!! Szóval az ellentüntetőket provokálni szabad, meg kicsi tangában futkosni a Budapest belvárosában, gyerekek, emberek, családok előtt napokon át, meg már egy egész évszakot nekik szentelni lehet, de erre indulatosan reagálni nem lehet, mert "mocskos primitívek".
okt. 9. 23:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/52 anonim ***** válasza:
46%

#10 Mondjuk azt megnézném ha, nem is tudom a kötelező hittan és népismeret tankönyvekkel csinálnák ezt akkor is csak "vélemény kinyilatkoztatás" lenne és "szabad ország"... Szerintem ha el akarhuk tüntetni a propagandát kezdhetnénk az álkeresztény és álnemzeti baromságokkal, amik sajnos megfertőzték az iskolákat.

És képzeld el, hát de. Az hogy valaki meleg, stb mindennapi, természetes dolog. A gyerekek tudják ezt, amíg a hozzád hasonló felnőttektől el nem tanulják azt a rossz szokást hogy utálni kell mindenkit.

okt. 10. 14:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/52 anonim ***** válasza:
32%

A keresztény hitet, illetve a hagyományokat ne hozd egy nevezőre egy genderpropagandát hirdető, agymosó, progresszív liberális, népköltészetet és magyar irodalmat gyalázó, könyvnek nem nevezhető szennylapot! A keresztény, európai, illetve magyar kultúrával és történelemmel, minden magyarnak és itt élőnek tisztában kell lenni! A kereszténység, a magyar kultúra, az irodalom, nagy történelmi személyeink összekötik a magyarságot, tágabban az európai, illetve hasonló kultúrájú országokat és még tágabban, a kereszténységet. Míg ez a propaganda, ez az álérzékenyítősdi, a progresszív, tőkés, liberális, nemzetközi politikai csoportosulások védjegye. Ha a kereszténységgel, illetve a magyar kultúrával kapcsolatos könyveket égetnének, azzal magukra mutatnának... A saját hazáját, egy kultúrát, hívő embereket gyalázna meg vele! De az is eléggé furcsa személyiségről árulkodik, hogy számodra egy szinten vannak, egy bizonyos deviáns betegség tagjai, illetve a magyarság és a kereszténység tagjai. A keresztény és nemzeti nevelés pedig SOHA nem fog eltűnni az iskolákból, bármennyire is felháborító ez számodra. Ez Magyarország és nem bármelyik másik hely. Ha számodra egy szinten van az, hogy a gyermekeket megtanítják udvariasan viselkedni, illetve megtanítják a keresztény vallás alapjait, meg a bibliai történeteket, illetve, hogy a gyermekek fejébe beleverik azt, hogy fasizmus az, ahol nem választhatod meg a saját nemed, meg ahol a normális családmodell alapján szervezik meg a családokat és kommunizmus az, ahol csak kettő nemet ismernek el, egyenlőnek, akkor megint egy szép kis képet állítasz ki magadról. A nemzetközi b*zi zászlót széttépheted, kinyilvánítva a véleményed, míg a magyar zászlót nem, a törvények és a polgári megítélés szerint is és ha nem érzed a kontrasztot a kettő között, akkor csak sajnálni tudlak téged is, meg a "haladószellemiségű, felvilágosult, elfogadó, liberálisok" táborát is.


https://www.youtube.com/watch?v=iIIBreyUlVc


Az összes LMBTTQQIAAP+ "másság", cseppet sem normális, nem is hétköznapi és igenis betegség és sokszor deviáns betegség. Rengetegen élték le úgy az életüket, hogy nem is hallottak róla és nem is ismertek senki LMBTQ+ embert. Alapvető biológiai ismereteket igényel, az emlősök ismerete, ahhoz hogy meg tudjuk cáfolni az imént említett állításodat. A férfi és a nő egymást kiegészíti biológiailag is és a szaporodás is így jöhet létre. A gyerekek pedig nem tudják, mivel nem is így van, az ilyen fajta ferde hajlamok, nem ösztönösek, pont ahogy más nem normális dolgokról sem tudnak. A normalitást pedig nem eltanulják, hanem vele születik mindenki, ha csak nem mossák ki az agyát. Egy normális családi háttérrel rendelkező gyermek számára nem kérdés, hogy ki a fiú és ki a lány és hogy hány nem van és az sem, hogy valakinek egy apukája és egy anyukája van. Vagy már ez is fasizmus, amit el kell hallgattatni, a nagy progresszív és liberális elvek nevében? Nem liberálisok vagytok ti, hanem modern liberálisok, akiknek semmi közük az eredeti liberalizmushoz, vagyis a nemzeti liberalizmushoz.

okt. 10. 16:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/52 anonim ***** válasza:
14%
Jaj! De progresszív, liberális, ultrademokraták! Ez a nagy szabadság, hogy semelyik ellenvélemény, "nem hasznos"?? Bár... a gyakorlatban is ezt csináljátok, mit is várjon az ember, ha még az arcotokat sem vállaljátok. Akkor tör elő belőletek a valódi énetek, amikor nem kell érte felelősséget vállalni, világos, ismerős ez nekem nagyon valahonnan... Egy szép kis beszédből, egy olyan kormány alatt, amiben bizony nem kevés szerepe volt a modern liberálisoknak. Szóval egyértelműen kimondhatjuk, hogy a szabadsággal éles ellentétben vannak az elveitek, vagyis pontosabban nem nincsenek, csak a szabadságjogokat csak azoknak adnátok meg, akik veletek értenek egyet.
okt. 10. 16:21
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/52 anonim ***** válasza:
63%
A Szomszédok sorozatot nem kéne betiltani?
okt. 10. 16:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/52 anonim ***** válasza:
#17 Jah egyetértek, egy ember által készített eszmerendszert és egy természeti jelenséget nem lehet egy kalap alá venni..
okt. 10. 17:04
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!