Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért pusztított el egy újabb...

Miért pusztított el egy újabb LMBTQ mesekönyvet Dúró Dóra?

Figyelt kérdés
A könyvnek a címe, amit most elpusztított, "Vagánybagoly és a harmadik Á". Mégis miért csinálja ezt Dúró Dóra? Miért szenvedélye, hogy elpusztítson LMBTQ mesekönyveket? Lehetséges, hogy Dúró Dóra nagyot hibázott azzal, hogy ismét elpusztított egy LMBTQ mesekönyvet?

okt. 9. 21:06
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
14%

Na, látom sikerült kiugrasztanom a nyulat a bokorból!


"Tenyleg eg, M1-műsort hozol fel érvnek? Ahol egy "szakember" beszél? 1 az 500 ellen... Lelkészeknek meg végképp semmi közük az egészhez..."


Látom odafigyeltél rendesen! Nem M1, hanem M5, aminek köze nincs a politikához, az a magyar állami kulturális csatorna. Nem is a vita részén volt a hangsúly, hanem informatív részeken és csatoltam régebben egy másik videót is, gondolom, arra is lelkesen odafigyelhettél. Konkrétan egy kimondottan az ilyen betegségekre specializálódott orvosokból, pszichológusokból álló csoport van, ami a világ egészére, illetve egész Európára kiterjed. A lelkészeknek miért is ne lenne? Az ő szakterületük is társadalom tudomány, rengeteg ember gondját, baját hallgatják meg nap, mint nap és volt szerencséjük, jó pár történetet, élettörténetet meghallgatni.


"Konzervativizmus meg a normalitás... aha persze. Biztos vagyok benne hogy normális konzervatívok is vannak, de a mitanyánk a legkevésbé az. A másik az, hogy lehet te nem fogod ezt olvasni a gyerekednek, de had döntsem már el hogy ÉN a saját gyerekemnek mit olvasok."


"Biztos vannak normális, konzervatívok is, akik velem értenek egyet, mert ugyebár, aki az elveihez hű vagy épp nem ért velem egyet az mind idióta." Így gondoltad?? És azt ki mondja meg, hogy ki a normális és ki nem? Te? Miért ki vagy te? Az Atyaúristen? Valószínűleg azt sem tudod mi az a konzervativizmus, "Isten, haza, család" ismerős valahonnan, hallottad már?? Egyébként meg miért? Ki is a te gyereked? A tulajdonod? Attól még hogy az anyja/atyja vagy, nem kell neki megmondani, hogy hogy szabad és hogy nem szabad gondolkodni. A szülő feladata, a gyermek szeretete, a család összetartása és a gyermek fiatallá, később felnőtté nevelése.


"Érdekesség: az intelligencia egyik meghatározója, hogy az ember mennyire szimpatizál szélsőséges nézetekkel. Minél inkabb szimpatizál, egyetért egy szélsőséggel annál kevésbé intelligens. (Természetesen nem csak ez határozza meg de azért jelentős mértékben befolyásolja azt.)"


És ezt ki is írta meg?? Te? ...

Elárulnám, hogy a politikai hovatartozásnak semmi köze az IQ szinthez. Ezzel újra bebizonyítottad, az diktatórikus gondolkodásmódotokat... "Az nem intelligens, aki nem velem egy oldalon áll. Mindegy, hogy művelt, meg milyen eredményei vannak, nem velem van közös nevezőn, ezért nem lehet normális."... Egyébként, ha már a szélsőségeknél tartunk, pont a centrista, modern liberális, progresszívek a legszélsőségesebbek. Elzárkóznak a harmadikutasságtól, a baloldaltól és a jobboldaltól is és a velük egyet nem értőktől. A harmadikutasság pedig egy eléggé mérsékelt oldal, hiszen, mint írtam baloldali és jobboldali egyaránt, ellentétben a centristákkal akik egyik sem, csak elvtelenek.


"Egyszer hallottam egy nagyon jó mondatot, ami annyira megtetszett, hogy máig szó szerint emlékszem rá és maximálisan egyet értek vele. "Jogilag liberális, gazdaságilag szocialista, kulturálisan konzervatív vagyok." Remélem sikerül értelmezni."


Nem mondhatnálak liberálisnak, vagyis de, modern liberálisnak. Viszont a nemzeti liberalizmushoz semmi közöd nincsen. Szocialista biztosan nem lehetsz, ha a szabad piacban hiszel. Konzervatív pedig, ha nem értesz egyet a konzervatívok szlogenjével, az "Isten, haza, család" eszméjével.


Én (ellentétben a mai liberálisokkal) nem akarok gondolatkorlátozást, meg nem is akarom, a vélemény nyilvánítást korlátozni.

okt. 11. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/52 anonim ***** válasza:
86%

Teljesen mindegy hogy m1, 2, 3, 4 vagy 5 nem ez a lényeg hanem, hogy MTVA... ami kormánypárti. Láttad az interjút karácsonnyal? Na kb az a színvolnal. Hány alkalommal van egy vitán ott mindkét fél? Na látod..."És azt ki mondja meg, hogy ki a normális és ki nem? "


Na pont ez az. Ki mondja meg ki a normális és ki nem. Biztos hogy nem Dúró Dóra... Erről ennyit. Úgyhogy Döntse el mindenki magának, milyen könyvet olvas a gyerekének és milyet nem. Tehát nekem Dúró Dóra ne mondja meg mit olvashatok és mit nem a gyerekemnek, így nem is veheti el a lehetősége (azaz a könyvet). A könyv ott van a boltban mint egy lehetőség. Vagy megveszed vagy nem. Ha neked nem tetszik nem veszed meg, ha nekem tetszik én megveszem. De egy ember akinek nem tetszik és úgy gondolja hogy "káros" (pszichológia diploma is on) nem veheti el tőlem és másoktól a lehetőséget, mert a gyerekem nem az övé hanem az enyém, tehát az én felelősségem és én döntöm el hogyan nevelem és mit olvasok neki...

okt. 11. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/52 anonim ***** válasza:
14%

"Teljesen mindegy hogy m1, 2, 3, 4 vagy 5 nem ez a lényeg hanem, hogy MTVA... ami kormánypárti. Láttad az interjút karácsonnyal? Na kb az a színvolnal. Hány alkalommal van egy vitán ott mindkét fél? Na látod..."


Az MTVA-nak egyetlen egy politikai és hírcsatornája van, az M1, a többi mind másról szól így eleve nem lehet kormánypárti... Az M5, hogy lenne már kormánypárti?? Kormánypártin mutatja be a művészeteket?? Látod szerintem, hogy értelmetlen, amit leírtál...


"Na pont ez az. Ki mondja meg ki a normális és ki nem. Biztos hogy nem Dúró Dóra..."


Hanem a biológia! XDD Istent hibáztasd, hogy 2 nem létezik és hogy csak ezen két nem szexuális kapcsolatából lehet terhesség!


"Úgyhogy Döntse el mindenki magának, milyen könyvet olvas a gyerekének és milyet nem. Tehát nekem Dúró Dóra ne mondja meg mit olvashatok és mit nem a gyerekemnek, így nem is veheti el a lehetősége (azaz a könyvet)."


Hogy milyen aberráltságot olvas a gyerekének? Csakhogy a szülőnek nem feladata, a gyermekét befolyásolni vagy épp természetellenességet, természetesnek beállítani. De igenis joga van minden politikusnak, sőt minden embernek kifejezni a véleményét, pláne egy ilyen könyvről, még ha nektek etatista modern liberálisoknak ez nem is tetszik.


"A könyv ott van a boltban mint egy lehetőség. Vagy megveszed vagy nem. Ha neked nem tetszik nem veszed meg, ha nekem tetszik én megveszem."


Felőlem... Te aztán a fejedre is húzhatod, sál helyett télre, csak a gyerekeket hagyják ki ebből! Nekik meg joguk van felnőni, kamasszá, majd felnőtté válni, összezavarás nélkül, egy erkölcsös családban.


"De egy ember akinek nem tetszik és úgy gondolja hogy "káros" (pszichológia diploma is on) nem veheti el tőlem és másoktól a lehetőséget,"


Tőled nem is, de a gyermekek védelmében, levehetik a polcokról vagy mondjuk rárakhatnának egy 14+-16+-szt és akkor nézegethetné, aki csak akarná és nem fertőzné be a kisgyerekek agyát. Tudom, hogy nem lenne nyereséges, de ha megbocsájtasz, nem a cégek, meg a tőkések érdekét nézem, akik ebben is csak pénzt látnak, hanem a népét, az emberekét, a családokét és főként a gyerekekét.


"mert a gyerekem nem az övé hanem az enyém, tehát az én felelősségem és én döntöm el hogyan nevelem és mit olvasok neki..."


"enyém"! Ezzel a mentalitással kellene szakítani! Mert nem a TIÉD! A gyermeked saját magáé! Viszont még nagyon kicsi és a szülők feladata, hogy fiatalt, majd felnőttet faragjanak belőle. Ez pedig nem nevelés, hanem megmondod neki, mi a jó, úgy hogy az cseppet sem intézményesített.

okt. 11. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/52 anonim ***** válasza:
0%
*saját magáé
okt. 11. 12:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/52 anonim ***** válasza:
0%
De ennek semmi értelme, mert te csak a saját véleményed szajkózod és nem érvelsz, nem figyelsz semmire.
okt. 11. 12:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/52 anonim ***** válasza:
83%

Igen elmondhatja a véleményét, de ezt diplomatikusan is lehet, nem ilyen tettekkel.


A gyereket pedig igenis úgy nevelem ahogy én szeretném amíg nem felnőtt. Én se szólok bele hogy Dóra hogy neveli gyűlöletre a gyerekeit.Az m5 meg lehet kulturális csatorna de az MTVA része ami a kormány befolyása alatt áll. Ha nem így lenne ebbe a beszélgetésbe is meghívták volna mindkét felet. Ennyi.


"Hogy milyen aberráltságot olvas a gyerekének? Csakhogy a szülőnek nem feladata, a gyermekét befolyásolni vagy épp természetellenességet, természetesnek beállítani"

Hogyis volt? "Ki mondja meg mi a normális és az aberrált?" Te? Nem. Én? Nem. Éppen ezért mindenki maga dönti el. Ha szerintem rendben van akkor megveszem ha nem nem. Ennyi. Neked ettől még nem kötelező és nincs rákényszerítve a gyerekedre, úgyhogy nyugodj meg biztonságban van.


De értelmetlen a vita. Te foggal körömmel fogod védeni ezt a nőt...

okt. 11. 12:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/52 anonim ***** válasza:
62%

#23


Pedig lenne ok Dúró gondolkodása alapján a himnusz ledarálására...

okt. 11. 12:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/52 anonim ***** válasza:
14%

"Igen elmondhatja a véleményét, de ezt diplomatikusan is lehet, nem ilyen tettekkel."


Miért? Ti talán diplomatikusak vagytok, amikor trágár szavak kíséretében O1G-ztek, meg "Mocskos náci"-ztok, meg "Mocskos komcsi"ztok az utcán és nem csak a FIDESZ ellen?? A tüntetéseket, meg a sztrájkokat nem tiltanád be, te kis etatista modern liberális?? Az sem elég diplomatikus?? Egyébként meg pont nem érdekel, hogy kit mi bánt meg, nekem már a politikai korrektség megy az agyamra.


"A gyereket pedig igenis úgy nevelem ahogy én szeretném amíg nem felnőtt. Én se szólok bele hogy Dóra hogy neveli gyűlöletre a gyerekeit."


Ez hiba, nem úgy kell nevelni, ahogy te akarod, hanem úgy, ahogy a gyereknek előnyös. Ez pedig nem gyűlölet, ez a normális neveltetés. És bármennyire is sajnálod, nem a tulajdonod!


"Az m5 meg lehet kulturális csatorna de az MTVA része ami a kormány befolyása alatt áll. Ha nem így lenne ebbe a beszélgetésbe is meghívták volna mindkét felet. Ennyi."


Nem figyelsz, nincsenek érveid, nem tudsz vitázni! Ha megnézted volna, a második videót, abban láthattad volna, hogy meghívtak egy ellenvéleményen lévő full genderistát, aztán az, hogy nem volt képes kulturáltan vitázni és lejáratta magát, az már nem az ő hibájuk. Szocialista pedig nem lehetsz, ha ennyire ellenzel, mindent ami állami.


"Hogyis volt? "Ki mondja meg mi a normális és az aberrált?""


Visszatekerni is lusta vagy, remek... "És azt ki mondja meg, hogy ki a normális és ki nem?" Így írtam. És nem a biológia megcáfolhatatlan tényire, hanem eszmékre, amiket te korlátoznál, a nagy modern liberalizmus nevében.


"Te? Nem. Én? Nem. Éppen ezért mindenki maga dönti el. Ha szerintem rendben van akkor megveszem ha nem nem. Ennyi. Neked ettől még nem kötelező és nincs rákényszerítve a gyerekedre, úgyhogy nyugodj meg biztonságban van."


Hát te biztos hogy nem, én sem, hanem úgy hívják, hogy a TERMÉSZET RENDJE. Magadnak azt csinált vele amit akarsz, mondom, sál helyett is a fejedre húzhatod egész télre felőlem. Csak a gyerekeket hagyd békén!


"De értelmetlen a vita. Te foggal körömmel fogod védeni ezt a nőt..."


Neem, én a szólásszabadságot és a hagyományos értékeket védem. És igen, őt is, meg mindenkit, akit ez mellett áll ki.


"Pedig lenne ok Dúró gondolkodása alapján a himnusz ledarálására..."


Ezt nem is kellett volna teljesen kimásolni, elég lenne az első 3 szót és az utolsó 3 szót, a többi csak töltelék. Ez zárszónak kiváló így a végére! Bemutattátok, mi is az az érték amit ti képviseltek! Gratulálok!

okt. 11. 14:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 39/52 anonim ***** válasza:
76%
Ha azt akarjátok hogyne nácizzon titeket senki miért daráltok könyveket??? Xd Bocs de joggal náciznak ezek után
okt. 11. 14:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 40/52 anonim ***** válasza:
0%
Mi nem akarjuk... Sőt szinte kitüntetés, ha egy modern liberális lenáciz, vagy lekomcsiz. Csak hát kicsit ellentmondásos, hogy a diplomatikusság mellett szólaltok fel, de ti sem vagytok diplomatikusak.
okt. 11. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!