Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Iszlám egy nap meghódíthatj...

Az Iszlám egy nap meghódíthatja Európát és Amerikát, méghozzá úgy, hogy a lakosok ÖNKÉNT térnek rá át?

Figyelt kérdés

A Felvilágosodás a nyugati emberek számára kinyírta Istent, és kiherélte a kereszténységet. Nem véletlen, hogy a mai világban már maga a katolikus pápa is alig mer velősebb kijelentéseket tenni, és még az ortodox papok is inkább elortodoxkodnak az elzárt kolostoraikban, és Putyinnal fényképezkednek, úgy hogy Oroszországban még Magyarországnál is nagyobb az ateisták száma.Máris láthatjuk a jeleit annak, hogy milyen amikor egy társadalom a teljes nihil felé tart, ilyen a nyugati társadalom. Fejlett technikájával annyira automatizált mindent, hogy pont azon dolgokat vette ki a mindennapi életből, amik meghatározzák mit jelent embernek lenni, és vallási, felsőbbrendű célok híján a hedonizmus, az élvezetek hajszolása lett az új "magasrendű cél."


Mi sem bizonyítja ezt jobban annál, mint hogy ugyanazzal a hévvel, ahogy annó az Inkvizitorok üldözték az Eretnekeket, most az EU ugyanazzal a hévvel diszkriminálja azon tagjait, ahol nem folyik a csapból is az LMBT-propaganda, és a Soros-féle globálkapitalisták seggnyalása.


1000 éve Isten Királyságának elérése volt a Nyugat legnemesebb célja, de még az annál jóval ateistább 100 évvel ezelőtti korban is a dicső harc a nemzetedért.


A mai Nyugat új magasztos célja, új ideája nyersen megfogalmazva nem más, mint a szabad buzulásért és transzulásért való harc, az ideák helyett az állati ösztönök minél hatékonyabb kielégítése.


Gyanítom, hogyha lenne egy gép, amibe be lehet feküdni, intravénásan életben tart és állandó boldogságmámort okozó drogokat juttat a szervezetbe, a legtöbb nyugati ember rögtön belefeküdne.Ezek után elképzelhető, hogy 10-20 év múlva ez a hedonizmusból gyökerező disztópikus helyzet egyre súlyosabb lesz, és az emberek az egyetlen kiútba fognak menekülni ÖNSZÁNTUKBÓL, nem a migránshorda meg hasonló hülyeségek miatt, ez az egyetlen kiút az Iszlám.


Az Iszlám nem "csak egy vallás" modern fogalommal, hanem egy egész kulturális rendszer, jogrendszer, szokásrendszer, a neve is azt jelenti "alávetés". Aláveted magad teremtőd, Allah törvényeinek, és cserébe Allah végigvezet az életen, és ha az akarata szerint jártál el, bejuttat a Paradicsomba.


Az Iszlám elfogadásával és az arra való áttéréssel a nyugati ember megmenekülhet ebből a munka-pénz-hedonizmus-munka-pénz-hedonizmus mókuskerékből és helyette mondjuk 2050 Berlinjében vagy Brüsszelében nyugodtan ülhetne egy párnán kis csészéből teát szürcsölgetve, miközben szép szőnyegek díszítik a szobát, a felesége pedig készíti a friss kebabot házi pitával és sáfrányos rizzsel.


Így élhetnénk ahelyett, ahogy most élünk, hogy ezerrel pörgünk a gép előtt önmagunkat kizsákmányolva dolgozva, hogy legyen pénzünk minél több élvezetre miközben tömjük magunkba a burgereket és döntjük magunkba hozzá az energia italt, mindezt abban a hitben, hogy a halál után nincs semmi.Ti mit gondoltok erről, lehet a jövőben az Iszlám a nyugati ember mentsvára?okt. 10. 00:20
A kérdező szavazást indított:
Önként be fog térni a Nyugati ember az Iszlámba
Nem lesz ilyen
24 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Te most mindent baromságot összehordasz és mindebből egy nonszensz logikai úton egy következtetést vonsz le. Az emberek többsége nem fog muzulmán hitre térni mert több embert látsz aki bu.zi. Régen is voltak most is vannak és a jövőben is lesznek. Nem csak bu.zik voltak régebben is, hanem mindeféle bódítószerek (alkohol minden mennyiségben).
okt. 10. 00:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 A kérdező kommentje:
#1 Te meg nem értetted meg a következtetésem lényegét. Nem az a baj, hogy vannak bu.zik, hanem, hogy az a civilizáció ami egykor a vallási célokat és a dicső harcot állította be nemes célnak, amik ugye emberi ideák, az a mai korra már nem emberi, hanem állati ideákat állít be célnak, tehát a párzási ösztön kielégítését, ráadásul olyan kapcsolatokkal amik még gyereket sem hoznak.
okt. 10. 00:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Párzó állatokat mindenhol látsz, még a gyűrűsféreg is képes rá, na de vallásos vagy hazafias állatokat sehol.
okt. 10. 00:40
 4/14 anonim ***** válasza:
63%
LMBT-propaganda nem más, mint a régi idők visszahozatala, amikor még teljesen elfogadott volt a azonoson neműek együttélése.
okt. 10. 00:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/14 A kérdező kommentje:

"LMBT-propaganda nem más, mint a régi idők visszahozatala, amikor még teljesen elfogadott volt a azonoson neműek együttélése."


Ilyen max az őskorban volt, milyen dicső is a civilizáció előtti idők felé áhítozni.

okt. 10. 00:49
 6/14 anonim ***** válasza:
78%

A baj csak az, hogy a hazafiasságot legtöbben a másik nemzet legyőzésében látják (ilyesmit csimpánzok meg farkasfalkák is szokták csinálni)

Ma az nevezi magát hazafinak aki hungarista vagy náci, akik köztudottan legszivesebben a Mo.-i lakosság kb 10-15%-át, szomszéd országok felét szétlőnék egy AK-val.


Sajnos azt a szót hogy hazafi ők teljesen elkoptatták. Az én szememben sokkal inkább az a hazafi aki becsületesen él, dolgozik, eltatja a családját, kiveszi a részét a közterhekből, nem vesz el többet a közösből mint emennyire szüksége van, gondoskodik az elkövetkező generáció jólétéről is.


A vallást pedig leginkább az intelligencia és a tudatlanság keresztmetszetéből létrejött, hagyomány útján öröklött emberi sajátosság. Látam én már szemétládát aki minden héten templomba járt, meg olyat is aki soha, mégis a legjobb emberek egyike akit ismerek.

okt. 10. 01:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
31%

Az iszlám a megalakulása óta töretlenül terjed, és nem lehet kijelenteni, hogy nem fog újabb területeket elhódítani, akár Európában, vagy Amerikában.

Lehet azt mondani, hogy a XXI. század már nem összehasonlítható az elmúlt évszázadokkal, amikor az iszlám hatalmas területeken terjedt el, de a terjedésének szisztémája ugyanaz: elözönlik a területeket, sokasodnak, szaporodnak, és maga a vallás is terjed, bárki felveheti a hitet egy kinyilatkoztatás által, de azt többé nem hagyhatja el (mái napig érvényben van az a "törvény", hogy a hitét elhagyó muzulmán megölhető), és nem is jellemző, hogy az iszlámról más vallásra térnek át, sőt inkább az a tendencia, hogy a keresztények közül is sokan lesznek iszlamisták.


Az a világtörténelemben egy komoly előre lépés volt, hogy a keresztény egyház külön vált az állam irányítástól, a politikától, a kereszténységnek is vannak történelmi bűnei.

Az iszlámban ez a különválás, néhány államot kivélve nem történt meg, mái napig a Korán a törvénykönyvük, európai értékrenddel nézve évszázadokkal vannak ilyen szinten lemaradva, szerintük meg az az egyetlen igaz út, aki nem azon jár, bűnös.

Ez már önmagában is olyan ellentét, ami ellehetetleníti, hogy a két vallás követői tömegekben éljenek egymás mellett békésen, Nyugat-Európában elkezdődött az iszlám hódítás, az eredménye még kétséges, de a kereszténység nem áll jól, amiért nem az egyházat lehet okolni, nekik az említett szétválás miatt nincs erős politikai hatalmuk, sem eszközük a védekezésre, a liberális politika pedig furcsa módon a betelepülőket segíti.

Már most is sok nagyvárosban vannak No-Go zónák, ha a politika nem tudja jól kezelni a helyzetet (és jelenleg úgy tűnik nem tudja) idővel kialakulnak párhuzamos társadalmak, és egy alapjában agresszíven terjedő eszme ellen nem lehet úgy fellépni, ahogy most teszik.

okt. 10. 02:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Az iszlámnak nem a kereszténység a konkurenciája, hanem az ateizmus.


Amelyik nő önként és a következményeket végiggondolva felveszi az iszlám vallást, azzal komoly mentális problémák vannak.

okt. 10. 02:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
81%

Hu de nem vagy képben.

A társadalom es a modern civilizáció egy irányba halad, az pedig az ateizmus. Az ismeretségi koromben EGY hívő családot ismerek. A másik pedig, mint ateista, sose fogok egy vallásba (akarminek is hivod) menekulni, mint problema megoldás.

Az meg, hogy terjed az iszlám, egy dolognak köszönhető. Még pedig, hogy nagyon sok Nyugat-Európában élő bevándorló iszlám vallású, ezért te is többet találkozhatsz vele. De az átlag európai embernek nem lett vonzóbb ez a hitrendszer.

Akar tetszik, akar nem, mire te vagy en földbe kerülünk, mar normális lesz az, hogy vannak melegek, es az emberek nem égetnek majd mese könyveket, es nem lehet egy országot sokkban tartani egy nevvel (Soros).

okt. 10. 03:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
76%
Magyarországon itt voltak 150-évig még se terjed sehová az iszlám !
okt. 10. 03:52
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!