Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor ismerik el hogy Trianon...

Mikor ismerik el hogy Trianon egy szemétség volt?

Figyelt kérdés
Lehet engem öszeesküvésekkel vádolni, de számomra ez az igazság, művelődjetek és olvasatok többet, ismerjétek meg a körülöttünk lévő világot és a valóságot. A jelenlegi állam nem tesz semmit azért, hogy legalább az igazságot megtudjuk. Azokból a hazug könyvekből tanulunk, amelyet nem mi írtunk és nem az igazság van bennük hanem amit megírtak nekünk, pont azok, akik Trianont is előidézték. Elhitették velünk, hogy a magyar nép egy bűnös nép. A nemzeteket pedig el kell törölni, mert minden rossz a nemzetekből fakad. Nem érdekes dolgok ezek? Manapság pedig Európa trianonja van, ami nem holnap fog bekövetkezni, de egy évtizeden belül látható jelei lesznek. Ez pedig a magyar idézőjelesen nemzeti kormánynak fontosabb, mint a történelmi igazságtalanságok rendezése, az ország egyesítése. A magyar nép nagyon fáradt, kifáradt a történelmi igazságtalanságokban, és az egymás marcangolásában, ugyanis nem találja a helyét ez pedig megnyugvást eredményezne.

okt. 17. 14:04
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Na és ha " kiderül az igazság " akkor mégis mi lesz? Semmi. ugyanúgy megy tovább minden és kész.
okt. 17. 23:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/55 A kérdező kommentje:
Én csak azt szeretném hogy a magyar állam kimondja az igazságot itt is és Brüszelben is. A magyar emberek lelke miatt, hogy a magyar társadalom ne eljen meg osztottságban. EZ egy új hatalomformát is jelentene. Végül: Az igazságtól való elzárkózás és félelem mit old meg? Mitől lesz jobb?
okt. 18. 00:02
 23/55 anonim ***** válasza:
31%

Nem tudom mi ezen a nagy titok. Mintha nem lennének magyarok Szlovákiában, vagy Romániában. Akinek van egy csöpp esze nem hiszem, hogy elhinné bárkinek is, hogy az új határok etnikai egységek körül lettek meghúzva. Ezt nem is mondják.


Viszont egy valamit meg kéne érteni. Teljesen mindegy mi volt a háború oka, teljesen mindegy ki szúrt hátba kit, vagy ki cselekedett becsületesen és ki nem, ugyanis Nagy Magyarország lakossága akkoriban mindössze 41% - ban volt magyar, az OMM pedig le se xarta a nemzetiségiek ügyeit, sőt sok helyen hátrányos megkülömböztetésben részesítte őket is, akárcsak a magyarokkal történt az OMM előtt. Fel kéne fogni, hogy ami nekünk Nagy Magyarország volt a 19. században, az a nemzetiségieknek olyan volt, mint nekünk a Bach korszak. Ami nekünk nemzeti gyásznap, az sok - sok millió embernek a felszabadulás napja, mint nekünk a kiegyezés. Amikor visszaakarod Trianont gondolj csak bele, hogy ők ugyanabban a helyzetben voltak velünk, mint mi az osztrákokkal korábban. Ha valkinek, akkor ezt pont nekünk kéne megérteni. Trianonkor sokmillió ember nyerte el a szabadságát. A világ ezt nézi, nem azt, hogy pármillió magyar elvesztette.

Röviden kívülről Trianon inkább volt jó, mint rossz. Ezért ha felvetet Trianon igazságtalanságát, a világ legtöbb emberének úgy fog lejönni, mintha sokmillió ember felszabadítását tartanád igazságtalannak, nem a pármillió magyar sorsát fogják nézni.


Fontosak a külhoniak, de Trianonnal lobbizni mellettük hülyeség és éppen, hogy kontraproduktív, mert aki támogatott is volna minket, az is elfordul annak a hallatán, hogy egy többségnek kedvező döntést kifogasolunk. El kéne már felejreni Trianont, amikor a külhoniakról beszélünk és önmagában kezelni a dolgot. Az igényeinket egy Trianontól független, etnikai határok mentén történő törekvéssel kéne kifejezni. Magyarul úgy, ahogy jogos, nem úgy, ahogy tetszik.

okt. 18. 00:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 24/55 anonim ***** válasza:
MIlyen félelem meg elzárkózottság? Simán csak 100 emberből 99-et egyszerűen nem érdekel, nem azzal kel és fekszik, hogy jajj hogy is volt trianon, hanem éli világát, 2020-ban nem 1920-ban.
okt. 18. 00:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 25/55 A kérdező kommentje:

Ennek a fele történelem hamisitás. Különben megengedték volna a népszavazást a hova tartozásról. Mindezek melett olyan teruleteket vettek el, ahol többségben magyarok éltek. A háborút pedig nem mi robbantottuk ki. Ha a hovatartozást nem vették figyelembe a magyarokkal szemben, és Hamid adatok alapján itéltek, nem engedték a népszavazást, akkor miért gondolnánk áldozatként azokra?Nyugaton is csak a bűntudat keltés megy, olyan dolgokért amiről nem az egyszerű emberek tehetnek. A kollektîv büntudatot elitélem, mert ez vezet a nemzetek megsemisítéséhez. Mert nekünk mindent el kell néznük más börszinű és vallású emberek tetteit, csak mert: "régen mi így meg úgy" ami sokszor történelem hamisítás. Ha lepofoz valaki a kocsma asztalról necked tűrnöd kell? Ha ázsiában meg afrikában egymást is utálják akkor Európába kell hozni őket?

okt. 18. 08:26
 26/55 anonim ***** válasza:
58%

Végülis kiderült hogy te csak a szokásos rasszista vagy aki még a faluból se ment ki.


Ne nagyon menjél még a magyar fővárosba se, nyugatra se mert a végén még találkozol 1-2 nem falfehér emberrel.


Nem élnéd túl jobb lesz ha maradsz a magyar tanyavilágban.

okt. 18. 09:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 27/55 anonim ***** válasza:
100%
A lényegre nem válaszoltál: Mégis mi változna? Semmi, ami volt az elmúlt és ennyi.
okt. 18. 09:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 28/55 anonim ***** válasza:
100%
25. Ha szerinted, amiket leírtam az történelemhamisítás, akkor valóban barlangban laksz. Voltál te már a környező országok egyikében is? Elárulom, nem magyarok laknak ott többségben.
okt. 18. 09:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 29/55 A kérdező kommentje:
25. Persze akiknek más nezete van az mindjárt rasszista. Voltál te egyáltalán elciganyosodott faluban? Voltál te egyáltalán  olyan városba amely része elmuszlimosodott? Láttad a videókat mik történnek a görög határon?
okt. 18. 09:59
 30/55 A kérdező kommentje:
Bocs, de szerintem nem az lakik barlangban aki nem fogadja el a hivatalost,és tanulmányozza a saját történelmét. Trianonhoz is a békés kisebségek vezettek igaz?
okt. 18. 10:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2020, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!