Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Ha maradnak a korlátozások nyáron is, a magyar politikai
elit megy majd yachtozni az adriára mi meg este 8 órakor
rohadunk otthon a négy fal között ? Ezek lesznek a szép
nyári esték 2021 ?
Figyelt kérdés
jan. 10. 10:49
1/9 anonim válasza:
Ha mennek is, te nem fogsz tudni róla, mert most már nagyon vigyáznak, hogy ne lehessen csak úgy lefényképezni őket, miután Szíjj is lebukott. Plusz kikapcsolják a jacht helyzetjelzőjét, hogy ne lehessen tudni, merre járnak, stb.
jan. 10. 10:51
2/9 KárpátokGéniusza válasza:
Nyárra feloldják szinte tuti, ha másért nem hogy telítődjenek Mészáros szállodái a Balatonon és hogy lecsituljanak a kedélyek
jan. 10. 10:52
3/9 anonim válasza:
Ezen már én is sokat gondolkodtam :D
Egyébként sajnos esélyes, hogy fennmarad mert sokan nem fognak oltakozni és megmondták nincs semmilyen lazítás amíg nincs meg 50% átoltottság.
jan. 10. 10:52
4/9 Cukorhegyi Lőrinc válasza:
Kedves kérdező!
Én ehhez hasonló kérdést tettem fel (ironikusan) egy-két napja, amit rögtön törült is az "admin".
Ne lepődj meg, ha te is így jársz!
jan. 10. 10:53
5/9 anonim válasza:
Jönnek a mutáncsok! Lesz itt még nappali kijárási tilalom is.
jan. 10. 11:29
6/9 anonim válasza:
Nyárra feloldják, hogy mehessen a paraszt a balcsira lolo szállodába.
A neresek meg majd a maganrepülővel mennek a maldivra, mint szilveszterkor...
jan. 10. 11:46
7/9 anonim válasza:
Szerintem a nyári szezon túl jó bevételt hoz ahhoz, hogy ki merjék hagyni. Az idős emberek közül addigra már úgyis sokan be lesznek oltva, így kevésbé lesz érezhető a járvány hatása, mert a fiatalok kisebb hányada szorul kórházi ápolásra. Ha a teljes oltottságot nem is érjük el nyárra, de addigra talán már meg mernek lépni egy kis lazítást.
jan. 10. 13:08
8/9 anonim válasza:
Ráadásul jön a labdarúgó Európa bajnokság, több fordulót is rendeznek itt, ez pedig idegenforgalom szempontjából jelentős előnyhöz juttatja Orbánék zsebét, nem fogják elengedni ezeket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!