Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az emberek, akik folyamat...

Azok az emberek, akik folyamatosan olyan kérdéseket írkálnak ki, amivel lényegében nem is akarnak semmit kérdezni, csak frusztráltságukban leírják, hogy Magyarország milyen rossz hely, máshol bezzeg milyen jó, azok miért nem mennek el az országból?

Figyelt kérdés
Minek vannak itt, ha csak gyűlölni tudják a saját hazájukat?? mert ne beszéljünk mellé, ez egy gyűlölet! Szándékosan olyan országokhoz hasonlítgatják Magyarországot amelyek évszázadokig elnyomtak, gyarmatosítottak, kizsákmányoltak másokat és emiatt most jóval gazdagabbak, mint az a Magyarország amelyik geopolitikai helyzete miatt állandóan birodalmak ütközőzónájában volt, állandóan meg kellett magát védenie, harcolnia, és bár ez jó pár esetben sikerült, máskor viszont nem és így évszázados megszállások sújtották, a kommunistákról nem is beszélve, így értelem szerűen nem tarthat ott mint egyesek. Miért kell mégis ezekhez hasonlítgatni, ha nem tényleg az a cél, hogy másokban szánalmat, gyűlöletet, lesajnálást akarjanak elérni a saját hazájuk iránt? Az ilyen emberek minek vannak itt? Miért nem zavarják el őket? Vagy vádolják meg hazaárulással, aztán zárják be? Én nem vagyok ilyen turbo magar hogy mi aztán mindenkinél jobbak vagyunk, de egyre jobban elegem van már azokból, akik meg a mindenkinél rosszabbak vagyunkot akarják az emberre tukmálni. Ez egy ordas nagy hazugság.

2021. júl. 25. 14:03
1 2 3
 1/21 Molyember ***** válasza:
54%

Nem az országot utálják az emberek, hanem a Fideszt. Amikor azt mondják, hogy elegük van az országból, akkor a mindenkori kormányt értik alatta, csak így egyszerűbb kifejezni.

Gyűlöletet inkább a te szavaidban érzek. Akiket gyűlölsz, azok pont úgy magyarok, mint te. A kritika nem hazaárulás, és ha ezért bezárnál valakit, akkor pont olyan vagy, mint akik elnyomtak minket a múltban. Vagyis a probléma inkább te vagy.

2021. júl. 25. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/21 A kérdező kommentje:
Persze mert te belelátsz mindenkibe és tudod, hogy igazából aki rothadó nyomorult buta Magyarországról beszél, az éppen csak a fideszt szidja, mert nyilván olyan rettenetesen bonyolult lenne azt a szót leírnia hogy "kormány"... kit akarsz ezzel a hülyeséggel átverni ?:D
2021. júl. 25. 14:20
 3/21 A kérdező kommentje:
Érezhetsz is bennem gyűlöletet. A hazaárulókat ugyanis minden józan ember gyűlöli. Az ilyeneknek börtönbe a helye, mert a többi 10 millió embernek okoz kárt! Jobb időkben a hazaárulás a legsúlyosabb bűnt volt, amiért halál járt.
2021. júl. 25. 14:22
 4/21 Molyember ***** válasza:
56%
Jó, de nem te fogod megmondani, hogy mi a hazaárulás. Amíg valaki elmegy dolgozni, a fizetéséből adózik, majd az adózott fizetéséből adóval terhelt dolgokat vesz, aztán azt látja, hogy Döbrögiék baromságokra költik azt, amit nem lopnak el, akkor igenis joga van kimondani, hogy ez egy trágya, szar ország. Ha nem az lenne, nem ilyen lenne a vezetésünk sem. Végső soron a vezetés mondatja ezt vele, mert ha belegondolsz, egy országon ezen kívül nincs mit utálni.
2021. júl. 25. 14:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/21 A kérdező kommentje:

Nem. Az ország nem egyenlő a vezetésével. Miféle hülye általánosítás ez? Ezzel most azt mondod, hogy mindenki egy trágya szar döbrögi, mert a Fidesz kormányoz...

Magyarán te nem a Fideszt utálod, hanem mindenkit. gratulálok, rólad szól a kérdés.

2021. júl. 25. 14:38
 6/21 anonim ***** válasza:
56%
Honnan tudod hogy itt vannak? lehet hogy már egy élhető országból írják ki a kérdéseiket, gyakorlatilag bárhonnan európából.
2021. júl. 25. 14:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/21 A kérdező kommentje:
bárcsak ott lennének. de nem hiszem.
2021. júl. 25. 14:43
 8/21 Molyember ***** válasza:
46%

Persze, hogy nem. Pomt erről beszélek. Egy hétköznapi kifakadásnál senki sem fog belemenni gazdaságpolitikai elemzésekbe, mert csak azt érzi, hogy nem halad a dolgaival, és ebből jön az, hogy ez egy szar ország. Ilyen árnyalt az élő nyelv.

Hogy miként jutottál el oda, hogy szerintem mindenki Döbrögi, azt nem tudom, nem is értem. Nem ezt mondtam. Ahogy azt sem, hogy mindenkit utálok. Téged sem utálak, nincs miért. De azt komolyan gondolom, hogy európai mértékkel egy szar országban élünk. És? Ez nem hazaárulás, nem gyűlölet. Ez van, szar és kész.

2021. júl. 25. 14:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/21 A kérdező kommentje:

8

És ha most leírod a történelmi előzmények figyelmen kívül hagyásával azt, hogy ez szerinted egy szar ország akkor attól szerinted jobb lesz itt bármi is? mert szerintem rohadtul nem!

Ezzel tudod mit érsz el, azt hogy elülteted a bogarat az emberek fülében és még többen hiszik majd azt, hogy szar helyen élnek, és elmennek innen. Ha ez így lesz, akkor szerinted megváltozik majd bármi is? Nem!

Tudod mikor változik meg az ország helyzete? akkor, ha az emberek önbecsülést kapnak, ha azt érzik, hogy igen nem mi állunk a legjobban, de sokat szenvedtünk a múltban és ahhoz képest haladó pályára álltunk, ha küzdünk, ha nem hagyjuk itt, nem becsméreljük a hazánkat, hanem összefogunk, akkor együtt jobbá tudjuk tenni, hiszen van remény, érdemes harcolni! Na ez a hozzáállás az ami segít! Nem az hogy elüldözünk mindenkit a ostoba negatív siránkozásainkkal és a politikai érdekből folytatott hazudozásinkkal... persze ezt neked úgy is hiába mondom. Neked, annyi van a fejedben hogy fidesz, orbán, mészáros, meg a többi baromság. Nem is érdekel téged az ország sorsa. Inkább pusztuljon meg mindenki, legyen szar mindenkinek csak a kormányt szidhasd. Ez erről szól. És ezért vagy Te is hazaáruló.

2021. júl. 25. 14:56
 10/21 A kérdező kommentje:

Minden kommented arról szól, hogy jujj a fidesz így megy úgy. Ki a szart érdekel a fidesz? Teljesen bele vagytok már ebbe betegedve. Felfogni nem bírom milyen lelkület kell ehhez, hogy valaki folyamatosan a pártpolitikán kattogjon. Engedd már el! A fidesz is egy csak egy ugyanolyan idióta mocsok párt mint a többi, és nem lesz jobb a következő sem, meg az azutáni sem. Leváltják vagy marad. Édes mindegy. Nekünk embereknek kell tenni azért hogy jobb legyen Magyarország.

Tőled pl nem is akarok semmit, csak azt hogy legalább a saját hazádat ne gyalázd és ne vedd el az emberek kedvét attól, hogy megpróbáljanak küzdeni. Ennyi. Nagy kérés?

2021. júl. 25. 15:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!