Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok az emberek, akik folyamat...

Azok az emberek, akik folyamatosan olyan kérdéseket írkálnak ki, amivel lényegében nem is akarnak semmit kérdezni, csak frusztráltságukban leírják, hogy Magyarország milyen rossz hely, máshol bezzeg milyen jó, azok miért nem mennek el az országból?

Figyelt kérdés
Minek vannak itt, ha csak gyűlölni tudják a saját hazájukat?? mert ne beszéljünk mellé, ez egy gyűlölet! Szándékosan olyan országokhoz hasonlítgatják Magyarországot amelyek évszázadokig elnyomtak, gyarmatosítottak, kizsákmányoltak másokat és emiatt most jóval gazdagabbak, mint az a Magyarország amelyik geopolitikai helyzete miatt állandóan birodalmak ütközőzónájában volt, állandóan meg kellett magát védenie, harcolnia, és bár ez jó pár esetben sikerült, máskor viszont nem és így évszázados megszállások sújtották, a kommunistákról nem is beszélve, így értelem szerűen nem tarthat ott mint egyesek. Miért kell mégis ezekhez hasonlítgatni, ha nem tényleg az a cél, hogy másokban szánalmat, gyűlöletet, lesajnálást akarjanak elérni a saját hazájuk iránt? Az ilyen emberek minek vannak itt? Miért nem zavarják el őket? Vagy vádolják meg hazaárulással, aztán zárják be? Én nem vagyok ilyen turbo magar hogy mi aztán mindenkinél jobbak vagyunk, de egyre jobban elegem van már azokból, akik meg a mindenkinél rosszabbak vagyunkot akarják az emberre tukmálni. Ez egy ordas nagy hazugság.

2021. júl. 25. 14:03
1 2 3
 11/21 Molyember ***** válasza:
54%
Kérdező, vedd már észre magad. Én csak annyit mondtam, hogy európai mértékkel szar. Te kezdtél őrjöngeni, te beszélsz gyűlöletről és hazaárulásról, nem én. Dolgozom, adózom, többet nem tehetek. Tedd ezt te is, a hazaárulózást meg engedd el, mert ha van valami, ami széthúzást és gyűlöletet eredményez, az ez a viselkedés. Ettől nem leszel jobb magyar, sőt, mint mondtam, ezzel te is csak egy leszel a problémák sorában, amik együtt ilyen szar helyet csináltak az országból.
2021. júl. 25. 15:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/21 A kérdező kommentje:

Továbbra sem válaszoltál a kérdésemre.

Miért jobb azt emelgetni, hogy milyen szar ez az ország és ezzel elültetni a bogarat az emberek fülében, mint arra biztatni őket hogy legyen hitük önmagukban, és tegyék jobbá közösen az országot?


És az meg mi hogy európai mértékkel szar? Mi az az európai mérték? A gyarmatosítással és kizsákmányolásal szerzett vagyonból felépített országokhoz való hasonlóság nálad a mérték? Hát akkor ebben a világ nagyjából 200 országából több mint 150 ugyanúgy áll mint mi.... Miért nem hasonlítod más országokhoz? Amik hasonló sorsúak mint a magyarok, netán akkor nem tudnál panaszkodni, mert nem lenne akkor különbség?

2021. júl. 25. 15:16
 13/21 Molyember ***** válasza:
63%

Mondd, unatkozol, és szándékosan nem akarsz megérteni?

"Miért jobb azt emelgetni, hogy milyen szar ez az ország és ezzel elültetni a bogarat az emberek fülében, mint arra biztatni őket hogy legyen hitük önmagukban, és tegyék jobbá közösen az országot?"

Nem jobb ezt emlegetni, de ha úgy érzem, hogy ezt akarom kimondani, akkor kimondhatom. Ugyanúgy nem érdekel senkit, mint az, ha lelkes, közös munkára ösztönözném őket, bár utóbbi esetben még hülyének is néznének. Szoktál találkozni emberekkel a hétköznapokban? Tisztában vagy vele, hogy milyen egy átlagos, akár felületes beszélgetés? Szerintem be vagy rúgva, olyankor szoktak az emberek ilyen lánglelkű hazafiak lenni, mint te most.

"És az meg mi hogy európai mértékkel szar? Mi az az európai mérték? A gyarmatosítással és kizsákmányolásal szerzett vagyonból felépített országokhoz való hasonlóság nálad a mérték? Hát akkor ebben a világ nagyjából 200 országából több mint 150 ugyanúgy áll mint mi.... Miért nem hasonlítod más országokhoz? Amik hasonló sorsúak mint a magyarok, netán akkor nem tudnál panaszkodni, mert nem lenne akkor különbség?" Nem a gyarmatok és a kizsákmányolás miatt szakadunk le kb. mindenhonnan, hanem a korrupció miatt. Amit viszont eltűrünk, te is, én is, mindenki, így aztán nem is lehet túl pozitív véleményem az országról. Dolgozunk, adózunk, ennyi. A vezetőink szarok, és semmit sem teszünk ellenük, vagyis rábólintunk. Csodálatos. De igazad van, fogjunk össze, legyen hitünk, stb., de van egy kis gond. A véleményem, és csakis a véleményem miatt azt mondtad, hogy hazaáruló vagyok, akit be kéne zárni. Miközben az is lehet, hogy többet adózom, mint amennyit te keresel, így hasznosabb vagyok, mint te. Sosem fognék össze egy ilyen emberrel, mert megvetem a korlátolt gondolkodása és az agresszív viselkedése miatt. Te se azzal kezdted, hogy fogjunk össze, hanem azzal, hogy zárjuk be azt, aki rosszat mer mondani, függetlenül attól, hogy az a rossz igaz-e, vagy sem.

2021. júl. 25. 15:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/21 anonim ***** válasza:
58%

"Nem az országot utálják az emberek, hanem a Fideszt."

Térjünk erre vissza tavasszal, bár aki ennyi ideje viseli a szemellenzőt, az már nemigen szabadul meg tőle.

2021. júl. 25. 15:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/21 A kérdező kommentje:

13

Szólásszabadság van, leírhatod a véleményedet persze... De ha értelmes vagy és érzel magadban valamennyi felelősséget mások iránt (és egy értelmiség embernek kutya kötelessége lenne ez), akkor nem lenne talán jó megfontolni azt, hogy nem a panaszkodást, meg a siránkozást folytatod, nem az országot ekézed, hogy elvedd az emberek hitét abban, hogy itt bármikor is jó lesz bármi, hanem inkább buzdítod őket, vagy ha ehhez lusta vagy legalább csendben maradsz, mert azzal is többet segítesz?

Az meg nem érv, hogy a felületes beszélgetésekben az ember csak duzzog meg siránkozik és ez rendben van így. Ez nem követendő példa, ez a gátja a változásnak. Hitetlenség, cinizmus és a változtatni akaró emberek hülyének nézése, (mint pl hogy engem is próbálsz itt lánglelkű hazafinak meg részegnek nevezni) ez tartja hatalmon az általad annyira utált fideszt is meg a hasonlóan buta ellenzékét is. ettől kell megszabadulni, ez a hazaáruló mentalitás. Miért szépítsek ezen? Amíg még kimondani sem merünk valamit, addig hogy akarhatjuk hogy bármi változzon?

2021. júl. 25. 15:53
 16/21 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, menj, és sétálj egyet inkább, vagy keress egy jó könyvet, mindegy, csak foglald le magad valamivel. Talán még nem kóros, amit csinálsz, most még lenyugodhatsz. Később már szakember kell majd.
2021. júl. 25. 16:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/21 A kérdező kommentje:

16

Ha meg tudod magyarázni miért az a kóros viselkedés ha valaki nem frusztrált emberek agitációját akarja hallgatni a saját hazája ellen, hanem egy normális egészséges lelkületű, nem önbizolomhiányos és nem öngyűlölő társadalomban élni, akkor esküszöm elmegyek sétálni és vissza sem térek a gyakorira.

2021. júl. 25. 16:34
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Okoska! Mi változna attól, ha kimondod, hogy most nem jól működik a társadalom? A hazafi vagyok szlogen csak duma. Amíg az emberek megélhetési gondokkal küzdenek. nincs követhető vezető, marad a külföld. Már annak, aki megteheti.
2021. júl. 25. 16:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/21 A kérdező kommentje:
Kérdésre nem kérdés a válasz... fuss neki újra!
2021. júl. 25. 17:06
 20/21 anonim ***** válasza:
16%

tessék szemezgetni a moslékosok mennyire szeretik a hazájukat, félelmetes


https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2021. júl. 25. 17:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!