Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kormánypárti szavazók,...

A kormánypárti szavazók, értelmiségiek, médiamunkások, politikusok hogy képesek egy ilyen pártot favorizálni?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem zavarja őket a nemzetellenesség, a hazaárulás, az elképesztő korrupció, pazarlás, stb.

Az ország ebben a 12 évben sem fejlődött semmit. Az államadósság óriási. Az MSZP-vel, Gyurcsánnyal szemben nem lépnek fel. A magyarok mellett sosem állnak ki (a románok temetőt foglalnak, az ukránok a megmérgezésüket tervezik, a szlovákok betiltják a magyar nyelvet, stb.). Hihetetlen összegeket lopnak el, pazarolnak el hülyeségekre. Miközben emberek halnak meg a rossz egészségügy miatt vagy nyomorognak. A koronavírusba 2-3-szor annyian haltak meg, mint minden más európai országban - a Fidesz ebből is sikerpropagandát hoz ki, ahelyett, hogy megmentett volna 10 ezreket. Vagyis egyáltalán nem érdekli, hogy emberek életét vette el. Rendszeresen magyarellenes személyeket tüntet ki, velük jópofizik. (Az országot tönkretevő Antall például nagy szellemi példaképük...) Az alkotmányt önkényesen a laptopján megíró személy nem más, mint egy ereszes menekülő bohóc... El is tűnt a közéletből, az alkotmányhoz mégsem nyúltak. Nemzetellenes és korrupt az egész szervezet. Ott a nemzetiségi probléma: közel vagyunk ahhoz, hogy a magyarság kisebbségbe kerüljön, és akkor mindennek vége, egy teljesen más "kultúra" nyer teret. Ez még csak nem is érdekli a kormányt, sőt meg van győződve arról, hogy minden nemzetiség teljesen magyar. Még a magyarság identitásával, a nemzet fogalmával sincs tisztában. Hogy képesek az emberek ezeket nemzeti érzelműnek, jobboldalinak, patriótának látni? Főleg a holdudvarban, ahol pontosan tudják, hogy csak megjátsszák a nemzeti érzést?



2021. dec. 20. 18:01
 1/8 anonim ***** válasza:
76%

hiányzik a gerincük

ami onnan hiányzik az meg a pofajukon található vastag bőrrel van pótolva

2021. dec. 20. 18:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ez most egy burkolt migránsozás/cigányozás?


A többi ország még nem pusztult el a rengeteg migráns miatt.


Hát én nem vagyok rasszista, de tényleg van olyan környék, sőt egész városok ahova csak teljes katonai felszerelésben mennék be...

2021. dec. 20. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván arra kell szavaznod aki szimpatikus neked és nem a másikkal foglalkozni.
2021. dec. 20. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/8 anonim ***** válasza:
23%

Kedves kérdező!


" A koronavírusba 2-3-szor annyian haltak meg, mint minden más európai országban "


Próbálj kutakodni, ötletelni, hogy miért halnak meg 2-3-szor annyian, mint más európai országban.


Statisztikai elemzésnek hívják azt, mikor az eltérő körülményeket minél szélesebb körben elkezded vizsgálni, és nem csak a számokat hasonlítod össze, mint valami vak madár.


Nemzetellenes az nem a Fidesz, hanem a másik oldal, aki külföldieknek kiárusította az országot, meg hajbókolt az EU-nak, cukorgyárakat záratott be. Mi volt egyáltalán nemzeti Gyurcsány idejében?

2021. dec. 20. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/8 A kérdező kommentje:
4, attól, hogy valaki még nemzetellenesebb, még nem lesz jó nemzetellenesnek lenni...
2021. dec. 20. 18:32
 6/8 anonim ***** válasza:
52%

Az egész tele van hazugságokkal és féligazságokkal.


"Az ország ebben a 12 évben sem fejlődött semmit."


Ezt honnan tudod? Voltál az ország összes pontján? Ahol én lakok ott nagyon sok minden épült.


"Az államadósság óriási."


Az államadósság az ellenzék alatt szállt el 2010 előtt, a Fidesz kormány egészen 2020-ig nagyon jelentősen csökkentette, és csak a covid válság után kezdett megint elszállni, ami egy globális gazdasági/egészségügyi folyamat, semmi köze Orbánhoz:

[link]

Az ellenzék járványkezelése kezdetben abból állt volna hogy alapjövedelem mindenkinek és teljesen gazdasági leállás. Na ebből lett volna egy totális gazdasági csőd.


"Az MSZP-vel, Gyurcsánnyal szemben nem lépnek fel."


Mit kéne csinálni Gyurcsánnyal szerinted? Tarkón lőni mert nem tetszik vagy mi?


"A magyarok mellett sosem állnak ki (a románok temetőt foglalnak"


A Fidesz kormány ezt elítélte többször is, be is hivatták a nagykövetet:

[link]

Mit kellett volna még csinálni? Háborút indítani? Afelett könnyelműen elsiklasz hogy a Momentum az erdélyi magyarok ellen kampányolt és román pártokra való szavazásra buzdított:

[link]


"az ukránok a megmérgezésüket tervezik2


Mi?


"a szlovákok betiltják a magyar nyelvet"


Nem tiltják be, csak ha egy településen van 20000 szlovák és 2000 magyar akkor pl felesleges magyar nyelvű egyetemi szakokat indítani, mert nem lesz meg a létszám. Viszont a Csallóköz meg a többi szinmagyar részeket szinte csak magyar nyelvű iskolák vannak.


"Hihetetlen összegeket lopnak el, pazarolnak el hülyeségekre."


Azt tudod hogy ezt a közhelyet minden kormányzattal kapcsolatban el lehetne sütni?


"Miközben emberek halnak meg a rossz egészségügy miatt vagy nyomorognak."


Magyarország mélyszegénységi indexe az EU átlag alatt van:

[link]

2021. dec. 20. 18:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/8 A kérdező kommentje:

6,... az ország fejlődése, gazdagodása nem azt jelenti, hogy ugyanott tartunk, meg építünk pár épületet közpénzből, ami nem sokat tesz hozzá a magánszektor fejlődéséhez (persze ez is valami). Mi egy szegény ország vagyunk, óriásit tudnánk fejlődni, felzárkózni a Nyugathoz. A csehek sokkal többet fejlődtek rosszabb helyzetből. A fejlődés azt jelenti, hogy a fizetések értéke nagyobb, magasabb a GDP (a valós GDP, nem a stadionépítésekkel felturbózott). Hogy nem nyomorognak a nyugdíjasok 100 ezer forintból (vagy kevesebből úgy, hogy gyógyszer, fűtés, stb. kellene nekik). 12 év alatt rengeteget kellene fejlődni.

Az államadósságot nem úgy kell "csökkenteni", hogy egy válsággal ugyanoda nőjön, és majdnem belerokkanjon az ország, gazdaság, államháztartás. 10 év alatt szintén jelentősen lehetne csökkenteni. Vagy különben bármire rá lehet fogni, hogy amiatt nem csökkent, 10-20 év lassú csökkenés után. Óriási az infláció, rekord mértékű az idei hiány, újabb és újabb hiteleket veszünk fel, az államadósság nominálisan óriási, kínai egyetemet építünk, vadászkiállítást rendezünk egy világjárvány közepén, stb.

Minden normális országban a kommunista utódpárt és holdudvara a börtönben ült vagy kizárták a közéletből, gazdaságból. Mindenhol így tettek, az alkotmány szerint meg is kellene tennie a kormánynak... Meg amúgy is lesittelhetnék bármivel azt, aki majdnem csődbe vitte az országot, vagy a külhoni magyarok ellen uszított, vagy lopott több milliárdot a privatizációban.

Az, hogy bekéretünk valakit, aki nem megy el, majd tudomásul vesszük a jogsértést, nem kiállás, hanem becsicskulás.

Más országokban nem ilyenek a kormányok. Nem az számít, hogy kevésbé rosszak, mint a kommunisták. Hanem az ország, emberek, a nemzeti gazdaság érdeke, fejlődése. A stagnálás nem jó, nem fejlődés.

2021. dec. 20. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

egészen röviden úgy hívják a jelenséget-a média hatalma.

de ha jól emlékszem 2010ben az egyik első lépése volt a fidesznek erre rátenni a kezét.

érthető módon nem véletlen.

most meg már akkora a baj, hogy ha győz is az összefogás még jó 10 év lesz végképp felszámolni és kipucolni a fideszt, és a fejlődés, demokrácia helyett még legalább 10 évet kell majd ezekkel a hazaárulókkal vacakolni, civakodni, egy egységes magyarország létrehozása helyett.

2021. dec. 20. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!