A magyar ember miért lop csal hazudik amint lehetősége nyílik rá? Miért vagyunk ilyen silány emberanyag?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 00:16
1/20 anonim válasza:
Miért csak a politikusnak szabad? Aki adót csal az jól teszi, mert különben a politikus lopna azt el. Még mindig ott a 27% áfa...
3/20 anonim válasza:
ez inkább pont, hogy az életerő bizonyítéka, hogy belép valahova és nem azon agyal, hogy fogja ebből a silány fizetésből a gyerekét beiskoláztatni, hanem felméri a kamerák számát, látószögét, összehaverkodik a bizti őrrel és szervezi az okosságot.
a silány inkább az aki elfogadja és berendezkedik arra, hogy 2022ben 180-200e nettóból tartson el családot....
4/20 anonim válasza:
Nem is volna szabad senkit minimálbér felett bejelenteni. Az éhenkórász Fidesz úgyis ellopná, akkor inkább tegye el azt a pénzt az, aki dolgozott is valamennyit érte
5/20 anonim válasza:
A románok persze nem lopnak...
6/20 anonim válasza:
A kérdésed jogos. A megoldás "amint lehetősége nyílik rá" részen mulik. Hidd el másutt is megteszik ha lehetöség adodik. Talán az a különbség, hogy itt az még dicsöség is lehet sokak szemében.
7/20 anonim válasza:
Külföldön is dolgoztam már, ott is loptak sokan.
8/20 anonim válasza:
Nagyon jó példát mutatnak a politikusok.
9/20 A kérdező kommentje:
7: én meg pont azt tapasztaltam külföldön hogy sokkal kevésbé ilyen az átlagember.
2022. febr. 23. 00:31
10/20 anonim válasza:
9 Mindenhol vannak lopósok.Egyébként nem csak a gazdag nyugat-európai országok számítanak külföldnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!