Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez az új törvény, amin...

Mi ez az új törvény, amin tegnap Szabó Tímea ki volt akadva, az egyébként szinte üres parlamentben?

Figyelt kérdés
Mi törvény lényege?

2022. okt. 27. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:
86%

az egyén elsősorban maga felelős a szociális biztonságáért, ha ezt önhibáján kívül nem tudja garantálni, akkor a hozzátartozó kötelessége lesz, ha ő sem tud helytállni, akkor belép az önkormányzat, illetve az állami támogatásban részesülő karitatív szervezetek, és csak a sor legvégén, szükség esetén lép be az állam.

[link]

2022. okt. 27. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Az a nő idegbeteg.Mindenen kiakad.
2022. okt. 27. 11:03
 3/7 anonim ***** válasza:
13%
#1 És mindez magyarra fordítva?
2022. okt. 27. 11:03
 4/7 Isti22 ***** válasza:
2022. okt. 27. 11:09
 5/7 anonim ***** válasza:
58%

#2 - Ha nem ül be a parlamentbe, azért szidod az ellenzéki képviselőt. Ha beül, akkor azért, hogy semmihez se szól hozzá.

Ha hozzászól, akkor meg azért.

2022. okt. 27. 11:09
 6/7 anonim ***** válasza:
84%
3: Gondolom, az állam nem fogja jómódú családok egyes családtagjait segélyekkel, kedvezményes ellátással stb. támogatni, amikor családon belül meg lehet oldani a dolgokat. De hogy konkrétan hogyan megy majd ez, az majd elválik.
2022. okt. 27. 11:15
 7/7 anonim ***** válasza:
40%

"3: Gondolom, az állam nem fogja jómódú családok egyes családtagjait segélyekkel, kedvezményes ellátással stb. támogatni, amikor családon belül meg lehet oldani a dolgokat. De hogy konkrétan hogyan megy majd ez, az majd elválik."

Szóval csak gondolod igaz? Baromi hiteles.

2022. okt. 27. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Ha a parlament megszavaz egy törvényjavaslatot amiről később az alkotmánybíróság kimondja hogy alkotmányellenes, mi történik a törvény kihirdetése és...

Elvileg az alkotmánybíróság döntéséig a törvény hatályos, hiszen addig csak feltételezés hogy alkotmányellenes. Konkrét példa. Tegyük fel, mondom csak tegyük fel hogy az ellenzék nyer kis többséggel.(erre nem kérek kommentet mert az egész csak egy jogelméleti kérdés)...

Az ellenzék eu parlamentbe most ássa ki az újabb 2/3 -át a fidesznek az lmbtq törvény miatt?

a magyar társadalom többsége totál ellene van a nyugatról hozzánk érkező lmbtq hullámnak..különösen ha a gyerekeinkről van szó, de legrosszabb esetben is nem ez érdekli az embereket. Miért kell ezt eröltetni? Cseh Katalin és Dobrev Klára most kinek akar jót, hogy...

A megszavazott szigorú lmtq-ellenes törvények azt fogják eredményezni, hogy már szinte senki sem fog tv-t nézni (leszámítva a streaming- szolgáltatókat)?

Fiatal vagyok, már 5 éve nem néztem TV-t. Ugye most megszavazták a parlamentben ezt a törvényt, miszerint egy csomó filmet cenzúrázni fognak (legalábbis amelyben lmbtq szereplő van), vagy átteszik egy olyan időpontra (mondjuk hajnali 2 órára), amikor szinte senki...

Ha a fidesz támogatja a Diákvárosos népszavazást, akkor miért és milyen törvények vannak még mindig terítéken a Fudan egyetemről?

Valami olyasmit olvastam, hogy még mindig stratégiai beruházásnak akarják minősíteni a kínai egyetem építését és így már nincs olyan önkormányzati, vagy országos népszavazás, ami leállíthatná. Ez igaz? És ha igaz, akkor miért beszélünk még mindig népszavazásról,...

Miben módosította a választási törvényt a Fidesz 2012-ben?

Bocsánat, ha nagyon alapvetőt kérdeztem, de nem vagyok a poltikában járatos személy. Ám gyakran hallom a Fideszt utálóktól, hogy a Fidesz a 2/3-dal tudta módosítani a választási törvényt, és ez igazságtalan, mert úgy variálták, hogy biztosítsák maguknak a további...

Hány %-tól 2/3?

Hogy változott a törvény 2010 után hány % kell ahhoz hogy valaki 2/3adot érjen el én ugy tudtam 50% de 2018 ba se kellet 50% hozzá

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!