Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért jelentik és törlik a...

Miért jelentik és törlik a profilomat társkereső oldalakon ha kiírom, hogy fideszesek ne jelentkezzenek?

Figyelt kérdés
Nincs joga egy embernek a párját megválogatni ez alapján?
2022. nov. 19. 14:22
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%
Próbáld ki törlik-e a profilod, ha DK-st írsz fideszes helyett.
2022. nov. 19. 14:24
 2/15 anonim ***** válasza:
22%
Mert ezzel kvázi doszkriminász mást. Ugyanolyan mintha azt írmád ki hogy négerek ne írjanak.
2022. nov. 19. 14:29
 3/15 anonim ***** válasza:
70%
De arról nem tehet hogy néger, arról viszont igen, hogy fideszes.
2022. nov. 19. 14:31
 4/15 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi erővel akkor az is diszkrimináció, ha a saját húgyától bűzölgő, két hónapja nem fürdött alkesz csövest kitiltják a fodrászatból.
2022. nov. 19. 14:32
 5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem adottság amit diszkriminálni lehet hanem egy rettentő fontos jellembeli tulajdonságot jelent amit minden normális ember válogat ha társat keres de szerintem még akkor is ha csak alkalmi szexpartnert.
2022. nov. 19. 14:39
 6/15 anonim ***** válasza:
54%

A társkereső nem politikai fórum. Nem bonyolult!

De ha az lenne: diszkriminatívvá teszed az oldal tartalmát, azért!

2022. nov. 19. 14:46
 7/15 anonim ***** válasza:
85%
Ez érdekes kérdés, akkor azt se szabad íni, hogy szőkét keresek? Vagy, hogy magas lányok ne írjanak? Honnantól diszkrimináció?
2022. nov. 19. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
remélem azért azt bele szabad még írni, hogy milyen nemű partnerre vágyom
2022. nov. 19. 15:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg, ha valaki odaírja, hogy nőket keres, az nem diszkriminatív a férfiakkal szemben?
2022. nov. 19. 15:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Röviden tömöre, az diszkrimizáció, amit mondanak. Én nem egyszer írtam értelmes választ, mégis törölték, mert a sok hülye jelentett.
2022. nov. 20. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ha én nem ranzidom a fütyis lánnyal, akkor már "transzfób" vagyok?

Társkeresőn heteró részlegen egyre több az ilyen, azon gondolkodtam, ha vajon férfiként nem bukom a péniszre, azzal már kirekesztem-e szegényeket.

Miért nem tiltják be a pandémia idejére az internetes fizetős "társkeresőket" ahol örömlányok hirdetnek?

Hihetetlen ez is mennyire szétszórja a vírust, ha egy lány fertőzőtt az lefertőzi az összes vendégét, azok a vendégek általában más helyre is járnak, így szépen az egész "iparág" lefertőzödik és nagyon durván szétszórják mindenfelé ezek az emberek. Miért nem...

Ha tényleg azt akarja a kormány (nem csak kamuból), hogy Magyarország ne néptelenedjen el, akkor nem kellene betiltani az összes online társkeresőt?

Modern felmérések alapján a 40 év alatti férfiak 70%-a gyerektelen: Az indoklás pedig megdöbbentő, nem találnak nőt! Nem az ingatlanhelyzetre panaszkodnak, nem is lustaságból nem vállalnak, egyszerűen nem találnak a gyerekvállaláshoz női partnert.Ez nyilván azért van,...

Támogatnád, hogy az állam létrehozzon egy nemzeti társkereső szolgálatot?

Minden megyében lenne egy ilyen hivatal, önkéntesen lehetne ott regisztrálni, csak is egyedülállóknak. Meg kell adni, hogy milyen feltételek alapján keresel párt magadnak és ott a hivatalban ellenőrzik, hogy te adataid a valóságnak megfelelnek-e. Büntetett előélet,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!