Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy ilyen Magyarország mennyir...

Egy ilyen Magyarország mennyire működne?

Figyelt kérdés

Valódi rezsi csökkentés. Minden alapvető élelmiszer ára és minden rezsi üzemanyag áfája mondjuk 5(!) százalék lenne... Nos igen de az országot valamiből működtetni kellene. Nos:


-A többszáz milliárdos "közmédia" támogatását egy toll vonással megszüntetném...


-Csak a valóban fontos dolgokra költenénk.


-Díszkivilágitásokat lekapcsolni.


- Sportok támogatásokat államilag megvonni.


- Valódi extraprofitok.


-Mivel a kaszinók a járvány idején is nyitva voltak illetve így is szép hasznot hoznak ezért 60 százalékos külön adó. vígADÓ Ha valaki megpróbálna pár százezret elcsalni az súlyos éveket kapna.


- A focitól nem hogy megvonnám az állami támogatást hanem jól meg is adóztatnám. Mivel egy szervezett bűnözésről van szó a bundabotrány kapcsán. Fizessenek nekik a szponzotok meg a rajongók. De 30 százalékos adót vetnék ki rájuk szalADÓ néven.


-Egyházakról szintén nem kapnának állami támogatást hanem a 30 százalékot vetnék ki rájuk is...


-A prostitúciót legalizálnám. Felállítanám a bordélyházakat. Ezt a tevékenységet amúgy sem lehet teljesen felszámolni akkor miért ne legalizáljuk. Hiszen egyrészt rengetek adó jönne be az államnak másrészt a nőknek is jobb körülmények lenne. Főleg akik az úton állnak kint 40 fokban, szakadó esőben, mínusz fokokban és hóesésben. Ráadásul így jobban ki lehetne szűrni a striciket. Valamint így nem lenne könnyebben megtámadni őket. Annyit dolgoznának amennyit jól esne maguk szabnák meg hogy egy nap hány órát kívánnak melózni. Illetve biztosítanám nekik pl a szűr programokat. Sokkal könnyebb lenne nekik így az életük az álam pedig rengeteg adóhoz jutnának.dec. 23. 18:21
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Semennyire, ilyen marhaságok sehol nincsenek a világon.
dec. 23. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Egyetértek,bár a kaszinó biznisz is fideszes kézben van tehát nehéz lenne keresztülvinni.
dec. 23. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
31%
Kiválóan.
dec. 23. 18:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Én inkább olyan országot szeretnék, ahol

- az oktatás,

- a környezetvédelem,

- az állatvédelem,

- kutatás és fejlesztés,

- élelmiszerbiztonság,

- közegészségügy,

- jogbiztonság,

- érett politikai kultúra,

- illetve saját termék és szolgáltatás gyártása és értékesítése van a középpontban, külföldön értékesítve, hogy végre legyen bevétele az országnak.


De látni kell, hogy

- Kádár agymosott népe,

- és a felnövő hülyegyerek (netflix, tik tok, insta stb.) generációknak nincs szellemi igénye arra, hogy a fentiek megvalósulhassanak.

dec. 23. 18:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

-A valódi rezsicsökkentés sajnos nem működne, az működik, hogy azt mondják, hogy 181 ezerrel besegítenek a háztartásokba és te azért fizetsz annyit, amennyit. Azért itt tudnak pénzhez jutni az oligarhák is és mindenki, aki a kormányzásban szerepel. Értsd, így lehet csak legalizálni a korrupciót.

- Ha megszüntetnénk a média támogatást, az sem lenne bölcs, hiszen akkormi mosná tisztára állampolgáraink szennyes gondolatát, amit a sátáni nyugat igyekszik belé plántálni. Főleg most lenne nagy ostobaság megszüntetni, hiszen beguruló dollárok okán dollármédia alakult. A lakosság elméje beleroppanna a kormánypropaganda elvonási tüneteibe és polgárháború törne ki bal és jobb között. Ostobaság. Képzeld el, a 2/3 jóhírek elvonási tüneteiben szenvedő polgártársainkat, hogy mit művelnének a baloldaliakkal.

-A kormány bármilyen hihetetlen, de valóban fontos dolgokra költ. A legfontosabb a baloldal lehető legtávolabb tartása, hiszen korruptak.

De a dollármédia agymosotjai ezt nem látják, csak a kormánypropaganda-gépezett agymosottjai látják kristálytisztán a dolgot, hiszen őket Krisztus igazsága oltalmazza az elhitetéstől.

-A díszkivilágítások fontosak. Ha nem lennének, nem is lenne értelmük. kell, hogy lássák a környező országok, hogy nekünk még erre is telik, mert mi menők vagyunk. Micsoda ostobaság ilyet akarni!

-A sportok támogatása fontos. Ép testben ép lélek. Ez a legfontosabb. Fontos, hogy legyenek aranyérmes olimpikonjaink és még fontosabb, hogy a fociban sem az utolsó helyen álljunk. Ez létfontosságú és prioritást élvez. Ennél csupán Istenbe vetett hit a fontosabb!

-Nem jók az extraprofitok. Azokat meg kell súlyosan adóztatni és a pénzt azok közt elosztani, akik extraprofit kialakulásában vettek részt. A szegényekre is gondolni kell.

- A kaszinó rendszerhez tilos hozzányúlni. Az jól van úgy, ahogy van, sőt én még emelném a tétet. A szerencsejáték oriási összegeket jelent az államnak és legalizálnám korhatár nélkül, hogy mindenki megjátszhassa a szerencséjét.

-A futball nemzeti sportunk és Miniszterelnök Urunk kedvenc sportja. Ahoz nem szabad hozzányúlni, sőt azt támogatni kell. A cél az, hogy aranylábú futballsztárok kerüljenek ki a CSOK-os babák felnövekvő generációjából. Lesz még aranycsapata Magyarországnak, csupán engedni kell a gyermekeket futballozni.

-Az egyházakat nem kell támogatni, Isten szava és igéje magától terjed. Nem az egyházak akarták a pénzt, ezt tudnod kell. A pénzt a kormány adja nekik, hogy biztosítsa minden lehetőségét, hogy igazak nemzedéke támadhasson a magyarok közt, kikre egy napon rá lehet bízni az ország kormányzását. A keresztény vallás fontos, hiszen magyarországon kezdetét vette a Mennyek országának építkezése. Magyarország lesz a menyország kapuja a világ keresztényeinek számára. Itt emelkedik fel a jelenések könyvében megjósolt új Jeruzsálem, melyet Isten dicsősége ragyog be.

-A prostitúció pedig gyakorlatilag legális. Hiszen az épülő mennyek országában nincs szükség bordéjházakra, elég párat kattintgatni az egérrel és a magyar lányok egész tárháza kerül az ember szeme elé. De a Magyarországon épülő mennyei királyságban ez nem prostitúció, hanem nemes keresztény cselekedet fiatal tanulni vágyó egyetemisták támogatása. Nemes cselekedet olyan családanyák támogatása, kiknek szüksége van erre. Nemes keresztény cselekedet mindenféle asszonyok támogatása. Az pedig, ha egy asszony ezért a támogatásért hálálkodik az őt támogatónak, az teljesen normális. Hát mennyivel nagyszerűbb a támogatói rendszer, mint a prostitúció.


Figyelem mindenki: Magyarországon épülnek a mennyek királyságának kapui. A magyar föld egy szent föld, melyet őseink vérével szenteltek és öntöztek. Légy büszke országodra és ne hagyd el hazádat ócska pénzért, mert a pénz az ördög játékszere. A pénzt a szegényeknek kell adni.

dec. 26. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

Tehát amit te nem szeretsz, mondjuk sport, attól megvonni a támogatást?

Te szereted a teát a szomszéd a kólát, tehát tiltsuk a kólát. Érdekes gondolkodás :D

dec. 26. 17:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
4: Ehhez még társadalmi érettség is szükséges. Például amíg hamarabb sajnálnak meg egy éhező kutyát mint egy fagyoskodó öregembert, addig teljesen fölösleges állatvédelemről beszélni. NEM ez kellene a fókusz legyen.
dec. 26. 17:10
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:

Van benne igazság amit írsz.


Én prostitúciót azzal a feltétellel tenném teljesen legálissá, hogy a hölgyeknek kötelezô EÜ szûrésen kellene résztvenniük meghatározott idôközönként. Illetve fizessenek adót( legalább KATA-t) mint bárki más. Ha ezeket nem teljesítik akkor masszív pénzbírság elsôre, második alkalommal börtön, utánna rövidebb - hosszabb ideig munkatáborba küldeném ôket( itt segítünk megoldani a munkaerôhiányt is).


Katolikus keresztyén egyház nekem is szùrja a szemem, talán errôl népszavazást kellene tartani mennyire szeretnék ôket támoganti, én személy szerint semennyire se, ideje volna eltûnni nekik a történelem süllyesztôjében.


A botlábù bohócoktól meg nemhogy megvonnám és visszafizettetném az összes támogatást hanem súlyos pénzeket kellene annak fizetni aki focizni akarna, mittomén foci-licensz, a vadászengedélyhez hasonlóan, egy kis revans a sok kútba dobott zsetonért.


Lakhatással kapcsolatban a véleményem Hogy külföldi csak akkor vehessen lakást ha benne is lakik, ezt rendszeresen ellenôrizni, és betartatni. Ingatlanadó a birtokolt ingatlanok számával egyenes arányban növekvôen, nem hasznosított ( pl ki nem adott) ingatlanok után évi 20-30% adó. Nem lennének üresen álló lakóparkok.


Nevelô célzatù munkatáborok felállítása ezzel két legyet lehetne ütni egy csapásra( tróger antiszociális, bûnözô elemek " kezelése" és a munkaerôhiány orvoslása.

dec. 26. 23:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

7.


Tanulj meg szöveget értelmezni.

Nem csak az van fókuszban.


Lásd: Oktatás


Elsőnek az emberek fejében kell rendet tenni.

Hajléktalannak sem kaját meg pénzt kell adni, ami csak konzerválja az állapotát, hanem oktatni kell.


Tehát, a fejében kell elsőnek rendet tenni!


Mondjuk ez igaz a teljes lakosságra is.

dec. 27. 05:45
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!