Vannak itt olyanok mint én?
2010ben a fideszre szavaztam(jól átszabtak)és kb 11 éve "hagytam ott" utáltam meg a pártot,hogy aztán 14től mindig vmi ellenzéki alternatívára szavazzak.
2010ben elegem volt Gyurcsányból meg a posztkomcsi mszpből,de most már azt gondolom,hogy alatta is jobb volt.

Mármint volt fideszesek?
Az én is vagyok, néhány ellenzéki téritett rá, aztán azt is ott hagytam.
De nem gondolom hogy gyurcsány alatt jobb lenne.

Nem volt jobb de attol fugg mit nézünm. Magasabb a foglalkoztatotság es reál keresetek mint a rendszerváltás ota bármikor. Munkaválaló vagyok a 90es evek ota, van összehasonlitási alapom.
Demokrácia, jogállam es agymosás, oktatás es eü szempontjábol meg rosszabb mint bármikor a rendszervaltás ota.
Szavaztan már én is mindegyikre de ezekre én nem szavazok tobbet. Nem voltam szavazni 22-be se.

Vannak, csak nem elegen. Mi is ezek vagyunk, 2010-ben az asztallábat is megszavaztuk volna, csak menjenek a fenébe. Azóta is isszuk a levét.
Az a baj, hogy abból a szempontból értem hogy miért van ez a helyzet, hogy irtózom a mai ellenzéktől. De számomra ez nem indok a fideszre szavazásra. Valahogy ebben az országban nincs igény másra, cska ezekre

"Valahogy ebben az országban nincs igény másra, cska ezekre"
Kereslet az van, csak kinálat nincsen hozzá sajnos.

Nyilván vannak, de többen vannak, akik más pártokból ábrándultak ki, és most a Fideszre szavaznak, ezt mutatják a 2022-es eredmények.
Van egy réteg, aki mindig valami csodát vár, és ha az elmarad, akkor más pártot keres.

A MI Hazánk lesz a következő aki valamit is akar csinálni és az emberekért teszi ezt.
Sajnos ezek bebizonyították hogy csakis a saját érdekük számít nekik, a kis embert ott nyomják el ahol tudják.
Saját magukra van pénz , de másra semmire.
Európa legalja lettünk, minden téren.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!