Örültök neki, hogy végre minden akadály elhárulhat az EU-s források útjából?
Latorcai miniszterhelyettes úr megnyugtat mindenkit. Bár próbálta, mégsem lehetett megkerülni a baloldal felelősségét, akik a hazájuk ellen lobbiznak.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Naiv ember!
6000-ig előre le vannak gyártva a kifogások, - a lényeg, hogy mereven meredő lószerszámot fogunk kapni!

válasza:

válasza:Tudod én szoktam külföldi híradásokat is figyelni, és egy dologra már most mernék fogadást kötni. Nem fog a kormány egy vasat sem kapni.ű
Miért?
Mert a feltételek ki lesznek egészítve a "Pegazus"-al. Ebben szinte biztos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Ilyen kijelentéseket tenni főleg a jelenlegi helyzetben.. aki követi a görög határon történteket és tudatában van, hogy több millió potenciális ember indulhat meg Törökországból az az ilyen kijelentések hallatán nem éppen lesz MSZP-re szavazó kedvben. A többi...
Egy magyar iskola indítási kezdeményezésének elkaszálása a külhonban:
16 éves fiú vagyok,és igen ÉN tenni szeretnék valamit. Hogy miért pont én? Talán mert én kész vagyok harcolni a végsőkig.Talán mert átéltem pár dolgot ami elkezdte felnyitni a szememet.Nem azt mondom hogy már most tökéletes elnök lennék , sőt tudom hogy még van mit...
Én ezeket gondolom: Születési hely: Pl. aki Indiába született annak annyi. (Nyilván nagy vonalakban) Család: Pl. aki rossz családba született annak annyi. (Ez is nagy vonalakban) Tudtok még ilyeneket? Lehetnek ennél speciálisabb esetek is, és lehet...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!