Hol tudnám megnézni Orbán Viktor összes felszólalását a parlamentben?

válasza:

válasza:

válasza:Ott a link. Nem kell kikérni semmit sem, csak olvasni kell.
A YT-on pedig elég csak beírni O1G nevét, és szemezgethetsz a találatok között...

válasza:↑ 3/ A kérdező kommentje: „Videó formátumban is megtekinthető valahol? Ha írok a parlamentnek kiadják nekem? Elvileg nem titkosak.” 2023. aug. 27. 09:47
A gyakorlatban sem titkosak és már rég kitalálták a titkos vágyad: kikérés nélkül is megnézheted az országgyűlés honlapján.
Minden volt és mai képviselő adatlapján van „Felszólalások” című rész, ahol látható és kattintható a ciklusonkénti felszólalásai száma. Például, Orbán Viktor esetén, képen: [link]
Ha pl. a 2006.-2010. időszaki 12 felszólasánál a 12-es számra kattintottam, akkor elérhetők ezek videói is. Képen egy részlet: [link]
El is kezdheted a nézését, sokkal előbb módod van rá, mint pl. a Forma1-es futam, vagy a Film4-en a Szerelmi hadjárat megnézésére.
Csak a [link] honlapon a Képviselők → • Aktív képviselői névsor → (126) Orbán Viktor kattintássort kell elvégezned. De, nehogy elizguld és emiatt kétségbe ess, előkészítettem neked: [link]

válasza:Olvass el egy beszédét, és mindet ismerni fogod: tele van néphülyítő hazugságokkal!
Ő maga mondta, hogy ne figyelj arra amit mond!
És ebben az egyben igaza volt.

válasza:Nyugaton megszokotabb, hogy Macbook, és más Apple cucokkal tolják..
Am nem az iPhone és a Macbook a legdrágábbak, direkt megnéztem az egyik nagy cég oldalán, Asus.-nan vannak 1-2.5 milliós gépei is, (nyugaton komolyabbak is).

válasza:További kérdések:
Vagy hagyja tovább nemzeti sportnak a tömeges adócsalást ahogy 0rbánék? A legtöbb kis- és középvállalkozás csak úgy hajlandó értelmezhető fizetést adni, hogy belekényszeríti a munkavállalóit a minimálbér vagy bérminimum közeli bejelentett fizetésre a többit pedig...
Most is ez lehet a célja? „megújítja a pártot“, gondolom nem azért dolgozik, hogy más fideszes legyen min.elnök? Vagy lehet már neki is ennyi elég volt és nem is igazán akarja már?
KÖZLEMÉNY Az elmúlt napokban sok helyen találkozom azzal az állítással, miszerint két ember a választások utáni politikai légkör vagy online vegzálás miatt lett öngyilkos. Szeretnék ehhez segítő szakemberként néhány fontos szempontot hozzátenni. Először is:...
Ezek a megvezetett alulműveltek felelősek Magyarország tönkretételéért az elmúlt 16 évben.Link:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!