Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerinted elöfordulhat olyan...

Szerinted elöfordulhat olyan Magyarországon, hogy az osztályfőnök a saját jövedelméből fizesse ki az osztályába járó, anyagilag hátrányos helyzetű gyerek osztálykirándulását?

Figyelt kérdés
2024. jún. 27. 09:46
A kérdező szavazást indított:
Rendszeres.
Ilyen nem történhet meg.
Ritkán előfordulhat.
Előfordul, de utólag a tanár igényelheti a tankerülettől.
Akinek nincs pénze az ne is egyék.
26 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
1%
Hát amilyen jól megemelték a pedagógusok fizetését, már erre is telik nekik a jelek szerint. Egészségükre.
2024. jún. 27. 09:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem újdonság, ezelőtt 20 évvel is volt rá példa. Ritkán, de előfordul.
2024. jún. 27. 09:56
 3/5 anonim ***** válasza:
82%

Nincs megtiltva neki - és ahogy a tanárokat ismerem, időnként meg is teszi némelyik. Simán lehet.

És ha tudnád, hogy még mennyi mindent a saját jövedelmükből fizetnek! Kezdve ott, hogy semmiféle íróeszközöket se kapnak, se egy tollat, se füzetet, se semmit, folytatva ott, hogy a saját mobilján bonyolítja a munkájával kapcsolatos telefonokat, és senki a világon nem fizeti ki neki az így keletkezett költségeket, se az internethozzáférését, amivel sokszor még éjjel is a munkáját végzi...

Persze hülyék is, hogy így állnak hozzá, az is igaz. De attól még az a helyzet, hogy nagyrészt saját zsebből tartják fenn a rendszert.

2024. jún. 27. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a mi tanárjaink is rendeztek palacsinta partit vagy múzeumlátogatást saját pénzből. Szörnyű de ez van...
2024. jún. 27. 10:13
 5/5 anonim ***** válasza:
15%
Hülye lennék tanárként ilyet csinálni.
2024. jún. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Történt már olyan, hogy osztálykirándulás balhéba, vagy botrányba fulladt a pedagógus figyelmetlensége/tájékozatlansága okán?

Még a múltkor írt itt valaki olyat, hogy osztálykiránduláson az ofő elnézte a címet, rossz helyre mentek, és nem is lehetett meggyőzni, hogy nem oda kellett volna menni. Bementek valami használaton kívül, bezárt szállóba, ahol még világítás sem volt, az udvaron meg...

Női tanár miért nem szívesen megy férfi tanárral osztálykirándulni?

Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra. Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz...

Tényleg ekkora baj ha nem szeretnék menni osztálykirándulásra?

Végzős vagyok,és az osztályfőnököm az erettsegi előtt 1 héttel(!)akar elvinni minket oszt.kirándulásra,én meg így nem szeretnék menni,mert nekem az érettségi fontosabb és nemhiszem hogy ezt 1 héttel előtte kéne.. ráadásul a baráti társaságom se megy és tudom hogy...

Hogyan tudom elrejteni a vagdosás hegeimet? Félek hogy a 4 napos osztálykiránduláson mi lesz, ha észreveszi a két osztályfőnök és a két osztály a...

Sziasztok! Egy komoly kérdéssel fordulok hozzátok! Már 2 éve folyamatosan borotvapengével vágom magam meg, olyannyira, hogy a húsom is látszik és olyan sebeket, amiket be is lehetne varrni. A hegek nagyon látszanak a kezemen, a vállamom jobban látszódnak, de az...

Milyen problémákhoz vezethet, ha a tanár az osztályával hétvégén (szabadidőben) az iskola beleegyezése nélkül is elmegy kirándulni?

Jópár éve olvastam itt, hogy botrányt csinált az igazgató, meg kirúgással fenyegette az ofőt, mert elmentek hétvégén kirándulni. Na de a bökkenő ott van, hogy ha hétvégén (szombat-vasárnap) mennek, amikor nincs iskola, ahhoz az iskolának/igazgatónak mi köze? Tekintve,...

Osztálykirándulásnál ha az erdőben sétálunk mit tudna az osztályfőnök csinálni ha meglátnák egy YETI-t vagy Big Foot-ot?

Természet/dokumentum csatornákon mennek ezek a természetfeletti lények műsorok. Ha osztálykirándulásnál mi a túra alatt az erdőben összetalálkozunk egy Yetivel, az osztályfőnök meg tudna minket védeni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!