Szerinted elöfordulhat olyan Magyarországon, hogy az osztályfőnök a saját jövedelméből fizesse ki az osztályába járó, anyagilag hátrányos helyzetű gyerek osztálykirándulását?

válasza:

válasza:

válasza:Nincs megtiltva neki - és ahogy a tanárokat ismerem, időnként meg is teszi némelyik. Simán lehet.
És ha tudnád, hogy még mennyi mindent a saját jövedelmükből fizetnek! Kezdve ott, hogy semmiféle íróeszközöket se kapnak, se egy tollat, se füzetet, se semmit, folytatva ott, hogy a saját mobilján bonyolítja a munkájával kapcsolatos telefonokat, és senki a világon nem fizeti ki neki az így keletkezett költségeket, se az internethozzáférését, amivel sokszor még éjjel is a munkáját végzi...
Persze hülyék is, hogy így állnak hozzá, az is igaz. De attól még az a helyzet, hogy nagyrészt saját zsebből tartják fenn a rendszert.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Még a múltkor írt itt valaki olyat, hogy osztálykiránduláson az ofő elnézte a címet, rossz helyre mentek, és nem is lehetett meggyőzni, hogy nem oda kellett volna menni. Bementek valami használaton kívül, bezárt szállóba, ahol még világítás sem volt, az udvaron meg...
Már a múlt nekünk, de eszembe jutott, és kíváncsi vagyok az okokra. Női osztályfőnökünk volt (30-35 éves), és mindig úgy választottunk ki a kísérőtanárt, hogy megszavaztuk az osztály, strigulázás - aki a legtöbb szavazatot kapja módszerrel. Egyik alkalommal a földrajz...
Végzős vagyok,és az osztályfőnököm az erettsegi előtt 1 héttel(!)akar elvinni minket oszt.kirándulásra,én meg így nem szeretnék menni,mert nekem az érettségi fontosabb és nemhiszem hogy ezt 1 héttel előtte kéne.. ráadásul a baráti társaságom se megy és tudom hogy...
Sziasztok! Egy komoly kérdéssel fordulok hozzátok! Már 2 éve folyamatosan borotvapengével vágom magam meg, olyannyira, hogy a húsom is látszik és olyan sebeket, amiket be is lehetne varrni. A hegek nagyon látszanak a kezemen, a vállamom jobban látszódnak, de az...
Jópár éve olvastam itt, hogy botrányt csinált az igazgató, meg kirúgással fenyegette az ofőt, mert elmentek hétvégén kirándulni. Na de a bökkenő ott van, hogy ha hétvégén (szombat-vasárnap) mennek, amikor nincs iskola, ahhoz az iskolának/igazgatónak mi köze? Tekintve,...
Természet/dokumentum csatornákon mennek ezek a természetfeletti lények műsorok. Ha osztálykirándulásnál mi a túra alatt az erdőben összetalálkozunk egy Yetivel, az osztályfőnök meg tudna minket védeni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!