Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hol lehet venni Mi Hazánkos...

Hol lehet venni Mi Hazánkos pólót vagy pulóvert?

Figyelt kérdés
Nem működik a webáruházuk?

szept. 20. 15:17
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Demokrácia van barátom :)

szept. 20. 17:20
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

8.

És az miért baj ha rasszista?

szept. 20. 17:28
 13/21 anonim ***** válasza:

"Sajnos a Jobbik volt az aki szimplán a cigánybűnözéssel foglalkozott főleg 2018 előtt."

Pedig nem kell ecsetelni ugye, hogy pont kik viszik a "régi jobbik" vonalat?

szept. 20. 20:24
 14/21 anonim ***** válasza:

#11: Az országban már sajnos kevésbé, köszönhetően a főnököd főnökének.

Ne felejts el venni egy Fidesz-KDNP-set sem mellé, úgy lesz teljes a felszerelés! :)

szept. 21. 00:07
 15/21 A kérdező kommentje:

Ez csak DK propaganda :)

Közöd nincs a politikához csak azokat böfögöd vissza amiket hallottál. De megindokolni már nem tudod.

Gyerekes vagy...

szept. 21. 07:58
 16/21 anonim ***** válasza:
7%

#15: rengeteg alkalommal megindokoltam. Ki nem állhatom a DK-t, szóval mellélőttél. Az a baj, ha nem látod ezeket, így teljesen mindegy ki akarja neked "bizonyítani", valóságtagadásban vagy.

Ha nincs a politikához közöm, az csak neked jó, nem? Viszont az annál nagyobb gond és szégyen, ha neked viszont van...

Na de jó pulóverszerző körutat kívánok!

szept. 21. 09:40
 17/21 A kérdező kommentje:

Rengeteg alkalommal megírtam, hogy attól, hogy hallottad hogy valamelyik ismerősöd ezt mondta az nem indok. Kész ennyi, én nem fogadom el indoknak!

Ez nem valóságtagadás, csak hiányzik belőle a logikus alátámasztás!

Attól, hogy utálod a DK-t, az nem változtat azon, hogy az ő propagandáját mondod vissza.

A pulóverezést meg megoldom, azt köszönöm.

Neked is szép napot!

szept. 21. 11:54
 18/21 A kérdező kommentje:

Milyen konteóról beszélsz?

Írd le kérlek és megbeszéljük.

szept. 21. 14:26
 19/21 anonim ***** válasza:
43%

[link]

De én már nem is fárasztom magam azzal, hogy leírogassam hogy mekkora butaság az egész...

A weblapos "programjukat" is majdnem végigolvastam. Ennyi baromságot... Bilgéc csinálta a covidot, de csak azért hogy a magyarok b*zik legyenek és több windowst adjanak el. Kb ennyi értelme van. Haggyuk is.

Csinálj hülyét magadból, vegyél mihazánkos pólót. Max kiröhögnek...

szept. 21. 19:09
 20/21 A kérdező kommentje:

#20; 21

Igen valóban kampányoltak a kötelező oltás ellen.

Szerintem ez egy nagyon jó dolog volt, mivel az én korosztályom abszolút nem volt veszélyeztett, még a statisztikák szerint sem, viszont számok mellékhatása volt a vakcinának. Így érthetően nem akartam felvenni az oltást, és nem akartam, hogy bárki is kötelezzen rá. Te ezzel miért nem értesz egyet? Miért vagy a kötelező oltás mellett?

A mesterséges vírust feltételezték, mivel rendkívűl valószínűtlen kereszteződéssel jöhetett létre természetes úton, és számtalan más érv van mellette. A kutatók megosztottak ebben a témakörben, és egy részük úgy gondolja hogy mesterséges és egy részük másképp gondolja. Ami biztos, hogy nincs egydöntetű álláspont, így ha valaki a mesterséges vírust gondolja valószínűnek az nem bullshit, hanem egy álláspont ami elfogadott.

A telex-es cikkbe amik le vannak írva azok már nem aktuálisak, mivel idővel bebizonyosodtak hogy igazak voltak.

A háború kirobbanásának oka: https://www.youtube.com/watch?v=SHe7CAmOO1M

A 9 milllió vakcináról: Magyarországon több mint 6,3 millió embert oltottak be többször. A Fidesz több mint 30 millió dózis vakcinát szerzett be különböző gyártóktól. Pfizer-BioNTech, Moderna, AstraZeneca, Janssen, Sinopharm, és az orosz Szputnyik oltások. Ezek nagy részét elajándékozták utána. A kötelező oltás bevezetése lett volna a cél, de hála a Mi Hazánknak, olyna mértékben ártott volna Fidesznek, hogy nem merték meglépni.

A Fideszt a globalista nagyvállalatok irányítják? És hogy az ellenzéket is?

Ez egyértelmű, hiszen elég megnézni a döntéseiket. Ehhez azt hiszem nem kell magyarázat.

Tedrosz Adhanom Gebrejeszusz, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) etióp vezetője, valóban tagja volt az Etióp Népi Forradalmi Demokratikus Frontnak (EPRDF), amely egy koalíció, és része volt a Tigréi Népi Felszabadítási Frontnak (TPLF). A TPLF egy etnikai alapú mozgalom volt, amely a tigréi kisebbség jogaiért küzdött Etiópiában a 20. század végén. A TPLF a marxista ideológiát követte, és a polgárháború idején harcolt a Mengisztu-rezsim ellen.

Ha valmit bővebben ki kell fejteni, vagy kérdésed merült fel, akkor írd meg és válaszolok.

szept. 21. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!