Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan ellenzéki párt,...

Van olyan ellenzéki párt, amelyik nem fikázza az egyházakat?

Figyelt kérdés
Ha valakinek fontos a keresztény hit és az egyházak méltóságának tisztelete, az találhat magának olyan pártot az ellenzéki térfélen, ahol nem páros lábbal rúgnak bele ezekbe mindig? Én sokszor azt látom, hogy az ellenzéki szavazók a kormánypártiakat megszégyenítő módon kelnek ki ellenük a fórumokon.

okt. 11. 13:14
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

"Aki nem ért egyet vele, az megszüntetné"

Nem. Attól, hogy nem ért valaki egyet azzal, hogy a tökfőzelék finom étel, még nem akarja megszüntetni a tökfőzeléket.

"Ha a kormánynak joga van támogatni, akkor mi a baj vele?"

Joga van, csak joga van mindenkinek ezzel nem egyetérteni.

"liberális bűnözőkkel nincs bajotok"

Nekem van.

okt. 11. 22:00
 22/53 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnátok megszüntetni, nem akarnátok megvonni a támogatásokat, főleg, hogyha mindenkinek joga van támogatni. Meg akarjátok vonni az egész egyháztól a támogatást, pár liberális pap miatt. Szerintem sem viselkednek méltón, de azért nem lehet az egyházat büntetni. Elég kizárni azt a pár liberálist. Bajod van a kereszténységgel, de azzal nincs, ha két pasi összeházasodik? A beteg dolgokkal nincs bajod, csak a normális dolgokkal?
okt. 11. 22:01
 23/53 anonim ***** válasza:

"Ha nem akarnátok megszüntetni, nem akarnátok megvonni a támogatásokat"

Nem igaz. Az élsport állami támogatásával sem értek egyet, mégsem akarom megszűntetni.

"pár liberális pap miatt"

Nem csak miattuk.

"Bajod van a kereszténységgel"

A kereszténységgel önmagában nincs bajom, bajom a túlérzékeny keresztényekkel van, akik azt hiszik, hogy a kereszténységet kötelező szeretni, és hisztiznek, ha a saját buborékjukon kívüli véleménnyel találkoznak.

okt. 11. 22:05
 24/53 anonim ***** válasza:

De aki nem ért egyet, az nem fog ellenkezni, ha meg akarnák szüntetni. Keresztényként nem fogok olyanra szavazni, aki meg akarja vonni a támogatásokat, sőt, tiltani akarja, mert joga van a tiltáshoz, pedig elvileg másnak meg joga van a támogatáshoz. Te más jogos támogatását akarod tiltani, mert jogod van hozzá. Vagyis mindenkinek joga van támogatni, de nektek jogotok van ezt ellenezni. vagyis a jogot, hogy támogatni lehessen, be akarjátok tiltani.

Ez már nem demokrácia. A demokráciában jogod van azt támogatni, akit akarsz.

Ha megtiltod, hogy valamit támogatni lehessen, azt meg is akarod szüntetni.

okt. 11. 22:07
 25/53 anonim ***** válasza:
Támogathatod, a saját zsebedből, az én véleményem szerint. Arról meg, hogy az állam kiket támogasson, tartanak választásokat. Magyarországon jelenleg nagyon sok támogatást kapnak az egyházak, de ettől lehet ezzel nem egyetérteni. Mindenkinek joga van egyikre és másikra szavazni egyaránt.
okt. 11. 22:15
 26/53 anonim ***** válasza:
Aki nem ért egyet valamivel, az egy idő után tiltani fogja az adott dolgot. Ahogy sokan nem értenek egyet a liberális papokkal, és az egész egyháztól megvonnák a támogatást. A keresztények sem értenek egyet a liberális papokkal, mégsem akarják megvonni az egyháztól a támogatást. Egy bűnszervezet támogatását be lehet tiltani, de a kereszténységét mért kéne? Hiszen ők nem bűnözők, csak az a néhány liberális személy, aki rosszat csinál.
okt. 11. 22:16
 27/53 anonim ***** válasza:
A bűncselekmények eltussolása nagyon is a bűnszövetkezet kategóriája.
okt. 11. 22:20
 28/53 anonim ***** válasza:
Nem látok bele az egyházakba, nem tudom mit hogyan csinálnak pénzügyileg. Nem is értek a pénzügyi dolgokhoz. Azért írtam csak, mert a kereszténységet védem. Sokaknak azzal van bajuk, ha valami rossz dolog folyik az egyházban. De sokaknak nincs ezzel baja, hanem magával a kereszténységgel van bajuk. Én főleg azok miatt írtam. Mert azok megszüntetnék az egész kereszténységet, pedig Jézus Krisztus szavai követésével lehet csak jó társadalmat alkotni, és a Mennyországba kerülni.
okt. 11. 22:24
 29/53 anonim ***** válasza:
Hát igen, ez már csak ilyen. Mindenkinek joga van szeretni és nem szeretni a kereszténységet.
okt. 11. 22:28
 30/53 anonim ***** válasza:
A keresztények Jézus Krisztus szavainak követői. Aki nem szereti azokat, amiket mond, az miket csinálna. Hiszen, ha Jézus Krisztus szavait nem tartja be, akkor miket fog csinálni. Aki nem szereti a kereszténységet, az meg is szüntetné. Jézus Krisztus szavainak követésével lehet csak a Mennyországba kerülni. A keresztényeknek fontos ez, sokan úgy élnek, hogy ezt betartják. Nem szüntethetik meg a kereszténységet. Sok egyház a templom falai mögé húzódott, pedig nyugalmat élvez. Talán csak ebben túl visszafogottak, nem tudom mennyi a pénzük, vagy mennyit kapnak, de talán aktívabbak lehetnének. Én csak ezt látom, amin változtatni kéne.
okt. 11. 22:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!