Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mint fiatal miért élsz/dolgozo...

Mint fiatal miért élsz/dolgozol még mindig ebben az országban? Miért éri meg ez még neked?

Figyelt kérdés

Nem túl fényes sem az egészségügy, sem az oktatás.

A mindig romló forintot ne is említsem.

okt. 24. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Szeretem a helyet, ahol élek. Itt érzem otthon Magam. +118%-nyi fizu nem kompenzálná ezt.
okt. 24. 19:03
 2/6 anonim ***** válasza:
10%
ha nem tetszik itt el lehet menni,senki nem tart pisztolyt a fejedhez
okt. 24. 20:58
 3/6 A kérdező kommentje:

már rég elmentem :D

de nem ez volt a kérdés...

okt. 24. 21:09
 4/6 anonim ***** válasza:
45%
Jól keresek, mindenem megvan. Miért kéne lelépnem?!
nov. 5. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
86%

Magyarországon az emberek 80%-a lakik saját tulajdonú ingatlanban, ez az egyik legmagasabb arány Európában. Az alacsonyabb fizetést kompenzálja a biztos lakhatás annak, aki rendelkezik vele, pláne, ha a szülei révén.

Magyarországon lazábbak a törvények, pl. a Covid lezárásokat könnyebb volt kijátszani. A szólásszabadság nagyobb akkor, ha valaki nem-pc és/vagy bigott módon (is) szeret megnyilvánulni, vagy csak zavarja a cenzúra (természetesen nem az állami/neres szférára gondolok, ott van canzúra itthon, hanem minden másra). A torrentezés EU-s országban egyedülálló módon magánfelhasználásra teljesen dekriminalizált. Az internet az egyik leggyorsabb a világon, ár-érték aránya is igen kellemes.

Nem mindenkinek éri meg némi potenciális plusz pénzért lemondani az itthoni ízekről és az anyanyelv használatáról. Nem mindenkinek van külföldön is eladható tudása.

nov. 5. 17:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szeretek alkotni, létrehozni jó dolgokat, és szeretném ezt a helyet jobbá tenni, nem pedig csak beleülni a készbe valahol máshol. Abban mi lenne a poén? Sokkal hasznosabbnak érezhetem magam itt, ahol sok a tennivaló, sokkal jobb érzés, hogy itt vannak kihívások, amikben edződhetek, és hogy sokaknak segíthetek a munkámmal, mert könnyebbé, kellemesebbé, egészségesebbé, tehetem az életüket, ahelyett, hogy csak a fogyasztói társadalom biodíszlete lennék valamelyik gazdagabb országban.
nov. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!