Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lehet ezért van?

Lehet ezért van?

Figyelt kérdés

Lehet ezért csökken a Fidesz tábora?

A királyi tv fb oldalán, mikor reklámozzák a DÁP-ot, ki vannak akadva rendesen.

okt. 25. 07:45
A kérdező szavazást indított:
Mi Fidszesek hűek vagyunk az állampárthoz, akit látsz, azok csak a libsi höbörgők. Mi használni fogjuk
Nekünk Fideszeseknek ez nekünk sem szimpatikus már.
4 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
A Fidesz egy szekta, aki mára ott maradt az ott is fog mert a lelkét is zsebre tette a Viktor.
okt. 25. 07:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. A DÁP semmi olyan újdonságot nem hoz amúgy sem, amit az ellenzői hisznek róla.
okt. 25. 08:05
 3/5 A kérdező kommentje:

“ Nem hiszem. A DÁP semmi olyan újdonságot nem hoz amúgy sem, amit az ellenzői hisznek róla.”

Én nem tudom; de akkor nézd meg a királyi tv, vagy a propagandakonszernetek komment szekciót.

Amúgy, ha x év múlva chip is lesz, mondjuk KÖTELEZŐEN, te akkor is tapsikolva mész majd?

okt. 25. 08:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiváló érvelési stratégiád van. :) Mondjuk elfelejtetted hozzátenni, hogy a s*ggembe fogják a chipet ültetni, de értettem így is.
okt. 25. 08:35
 5/5 A kérdező kommentje:

“ Kiváló érvelési stratégiád van. :) ”

Nem fárasztom magam, hogy kommunistákkal (Fideszesekkel) kiemelkedően vitázzak.

okt. 25. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!