Magyar Péter tényleg ingyen pénzeket adna a cigányoknak?
A szocializmusban sem volt demográfiai katasztrófa. Pedig akkor bármilyen munkahelyen dolgozhatott az, aki cigány.
A következő lépés az lesz, hogy koncentrációs táborba akarod küldeni őket. Szégyen!!!!
Na megjöttek a cigányok. :D
Miért csak az ingyenpénz kell nektek? Miért nem dolgoztok inkább? Miért van nálatok az a hülye felfogás, hogy "az a férfi aki leülte a börtönt" vagy pedig "aki tud verekedni"??? Miért vagytok ennyire egybitesek?
#17:20
Tudod mi van országos szinten? Én felvételiztetek cigányokat. Bejönnek és a nevüket sem tudják leírni... Mondom, hogy bocs ez nem lesz jó. És akkor hőbörögnek egyből hogy jaaa azé meee cigán vaooook. Meg képzeld el ott helyben megdöglesz kutyaaa... Hát lol. És ez faji sajátosság, lecsúszott magyarok nem viselkednek így.
Nem mondom, hogy mindenki ilyen, mert nagyon sok cigány dolgozik nálunk, sokan nagyon jó és igényes munkát végeznek, le a kalappal előttük. De az ő családjukban max 3-4 gyerek van és a precedens is kevesebb az ilyenekre.
32-es: ha van gyereked, akkor te nem ingyenpénzt kapsz családi pótlékként?
És ha szeretnéd tudni: nem vagyok cigány, csak ember vagyok. És minden ember egyenlő jogokkal születik. Ehhez tartom magam. És nem attól érzem magamat különbnek, hogy egy másik embercsoportot lealázok. Hanem attól érzem különbnek magamat, hogy ember módjára viselkedek, és MINDENKINEK megadom a tiszteletet.
A nyomorban élő cigányoknak meg inkább segíteni kellene, nem beléjük rúgni.
Ismét azt írom: szégyelld magadat!
#07:08
És az feljogosítja arra hogy állásinterjún (felvételin) megdögleszkutyázzon??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!