Melyik tisza szigetbe jelentkezzek?
Figyelt kérdés
Szabolcsi vagyok, de Budapesten tanulok, így időm nagy részét ott töltöm.2024. okt. 27. 14:34
1/7 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem jelentkezhetsz akár mind a kettőbe is. Az neked kell tudnod, hogy hol tudnál többet tenni a közjóért.
3/7 anonim 

válasza:

válasza:Leginkább egyikbe se, ha nem szeretnéd elsorvasztani agysejtjeidet
4/7 anonim 

válasza:

válasza:Ráérsz politizálni, ha már megkeseredett öregember leszel.
5/7 anonim 

válasza:

válasza:tanulj inkább. ne mérgezd magad politikával.
Kapcsolódó kérdések:
Jelentkeznél a közmédia tehetséggondozó programjára?
Főbb feladatok: - Független sajtóként megfelelni a kormánynak - Ellenzéki karaktergyilkolás - Rezzenéstelen arccal hazudni hatékonyan - Kormányzati utasításoknak megfelelni - Élő valódi viták elkerülése - A kormány által előre megírt kérdések hatékony...
Fideszes trollkommentelőnek hol lehet jelentkezni, és mennyi a fizu?
Annyi ilyen kamuprofilos vagy nem kamuprofilos Fidesz kommentelőt látok hogy esküszöm, ha ezt jól megfizetik leszek én is csak hol kell jelentkezni? Nem vagyok hajlandó elhinni hogy valaki magától ilyen buta.
Legközelebb az lesz a nagy botrány, hogy Magyar Péter melyik kislánynak a haját húzta meg óvodás korában? Majd jelentkezik valaki aki ezt elmondja?
Ha már a volt feleségével és az exbarátnőjével történt esetek is milyen "botrányosra" sikerültek...
Hol lehet önkéntesnek jelentkezni az árvíz elleni védekezéshez?
Aztán ha felvesznek, akkor a munkahelyemnek kötelező engem elengedni, ha vinnének a gátra zsákokat pakolni, vagy egyéb feladatot ellátni? Vagy ez hogy működik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!