Orbán reménykedik hogy Rogán lekerül a korrupciós, szankciós listáról?

válasza:10 éve már eljátszották ezt a demokrata elnök alatt és akkor sem adtak semmiféle bizonyítékot arra, hogy bármi is igaz lett volna az állításaikból, hogy NAV elnökét azért tették fel a szankciós listára mert elkövetett valamit. Ez csak egy nevetséges színjáték és az a hülye akivel másodszorra is meg tudják etetni ezt a baromságot.
Orbánék a helyén kezelik, tudják hogy miért történt és hogy pont az a szándék, hogy megrontsák Trump és Orbán jó viszonyát. Ugyanezzel próbálkoztak a V4-ek kapcsán is, ott be is jött nekik sajnos.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A helyén kezeli, van elég rutinja és esze hozzá...
Szerintem hamarosan lesz ebben az ügyben ( is) változás... jön Trump 10 nap múlva m

válasza:További kérdések:
Mi volt a gond a személyével? Mindig korrekten nyilatkozott a TV-ben és akárhány előadását láttam az mindig érdekes és hasznos volt. Politikai visszaéléssel sosem hozták kapcsolatba a személyét, eleve nem is foglalt állást politikai ügyekben. Azt tudom, hogy nem ő maga...
Végignézett ezen a tömegen? Nagyon rémisztőek, én a helyében azonnal lemondanék.
Igazából szerintem ha a Fidesz kormányokat nézzük akkor ez így ebben a formában nem állja meg szerintem a helyét, hogy kollektíven rossznak kiáltjuk ki az elmúlt 16 évét. A legutolsó a mosatani 2022-2026-os soha nem látott brutális inflációval fűszerezett kormányzása...
A 2030-as VB-n ott lesznek a magyarok?
Nem értem, hogy miért kell rókákat megmenteni, a vidéken élőknek rohadt nagy kárt okoznak. Szerintem ezt azok írják csak alá, akiknek életükben nem volt közük a vidékhez, csak a panel 6-ikról okoskodnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!