Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter hogy képzeli ezt...

Magyar Péter hogy képzeli ezt a viselkedést? Miért minősít így olyan rétegeket, akiket nemhogy képviselni akar miniszterelnöksége esetén, de akinek esetleg a szavazataira is vágyik?

Figyelt kérdés

[link]

A 24.hu cikke (mely arról számol be, Magyar nem vállalja a vitát Puzsérral) alatt kommentben megjegyzi:

"A trolloknak jó vergődést. akik azt hiszik, hogy ez csak az aljas mandiner cikkéről szól, azok tévednek. a teljes rogáni propaganda gépezet csőre volt töltve 2 hétre előre. soha egy szereplésemet sem mondtam le. és most sem véletlenül tettem."

Mit ért trollok meg vergődés alatt? Szerintem lényegében mindenkit ide vesz (akár a saját szavazóbázisából is), akik most elégedetlenek, és nem hiszik el, vagy nem tartják elégséges oknak az interjú lemondásához a rogáni propanadagépezet működését.

Ez nagy csalódás tőle, mert szeretném a kormányváltást, de még mindig várom, hogy meggyőzzön arról, megérdemli a voksom az amúgy általam preferált kisebb ellenzéki párt helyett.

Ez a magatartás viszont undorító. Hogy mer így minősíteni tömegeket?

Más kérdés: a kommentjét egy az egyben kimásoltam. Mi okból kezd minden mondatot kis kezdőbetűvel? Ha egyszer fordulna elő, elgépelésnek gondolnám, így viszont gondolom van valami üzenete. Vagy tévedek?

2025. febr. 21. 08:58
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Ha kormányváltást szeretnél, azt miért egy olyan figurával képzeled el, aki 2024 elejéig fideszes volt?
2025. febr. 21. 08:59
 2/4 anonim ***** válasza:
26%

Egy esélyünk van a Tisza!

Hajrá Tisza! Hajrá Magyarország!

Azzal vitatkozik akivel akar.

Viktor se áll le mindenkivel.

2025. febr. 21. 09:00
 3/4 A kérdező kommentje:
#1-2 Sem a politikai hovatartozásom, sem a vitán való meg nem jelenés igazolhatósága nem volt kérdés.
2025. febr. 21. 09:23
 4/4 anonim ***** válasza:
36%
Nem tudom mi bajod van kérdező, nekem egyre szimpatikusabb Péter.
2025. febr. 21. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Magyar Péter most már egyenes úton tart a miniszterelnökség felé?

Aki még mindig az óellenzék pártocskáira szavaz, az a Fideszre szavaz?

Nem az lenne a legegyértelműbb, hogy Karácsony megmarad polgármesternek, MZP pedig megy a miniszterelnökségért?

Mzp-re szerintem ugyanúgy leszavaz mindenki (majd), aki kormányváltast akar, Dobrev ellen pedig még egy csomó jobboldalit is bevonzana.

Antall József és Boross Péter miniszterelnöksége és személyük,illetve úgy általában az MDF kormány milyen volt?Milyen volt az ő idejükben élni?Hogy...

Róluk nem igazán hallottam sokat(meg nem is éltem még ebben az időben)volt például az említett két miniszterelnök személye körül olyan botrány mint Gyurcsány vagy Orbán körül?

Milyen volt Medgyessy Péter megítélése a miniszterelnöksége idején?

És milyen hatással volt a kormányzása Magyarországra nézve? Volt annyira kártékony, mint mondjuk Gyurcsány?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!