Miért ennyire megosztó itthon a háború meg a Pride
témája?
Figyelt kérdés
Értem én Magyar Pétert, hogy az egyszerű hergelhető fideszest is meg akarja győzni, de ezek annyira egyértelmű témák:
A háborút Oroszország robbantotta ki. A Pride pedig egy emberi jogi felvonulás. Ennyi. Nem kell ezt túl részletezni. Amit a Fidesz mond az mindig is netto hazugság.
Egy minimálisan értelmes embernek igen. De a vidéki zsákfalukban ahol 90 % analfabéta van, de 99 % Orbánra szavaz már nem olyan egyértelmű a helyzet.
márc. 1. 01:28
2/9 anonim válasza:
Nagyon erős a dollármédia agymosó tevékenysége és sokan életük minden bajáért ki mást, mint a kormányt okolják. Könnyebb út és a gyűlölet ami a propagandából jön ráerősít
márc. 1. 01:36
3/9 anonim válasza:
"A háborút Oroszország robbantotta ki."
A klub rádióba bizony petya nem ezt mondta 😅
márc. 1. 01:36
4/9 anonim válasza:
3
Na, lemaradtam valamiről?
márc. 1. 07:36
5/9 anonim válasza:
Nem megosztó, mert a társadalom többsége mindkettőt elítéli és jogosan.
márc. 1. 09:00
6/9 anonim válasza:
Mert a média folyamatosan hazudik és ferdít, és a jó ellen, a gonosz mellé igyekszik állítani az embereket, a józan ész ellenében. Van, aki felül ennek, és van, aki képes önállóan gondolkodni. Ebből származik a megosztottság.
márc. 1. 09:23
7/9 anonim válasza:
"A háborút Oroszország robbantotta ki."
ajajajaj... Azért vannak itt előzmények is barátom.
márc. 1. 22:54
8/9 anonim válasza:
Egy háború mindig jó, valakiknek.!! mert nincs olyan rossz, amiből valakik ne járnának jól
Pride: Hitler faji tisztántartása nem volt hülyeség. Ez ami van, félig divat, félig meg beteges irányzat. Túlságosan sok joguk van az embereknek ehhez, ahhoz, bárki is legyen az.
Migránsoknak nem szerveznek felvonulást?? én összekötném a pride-al.
márc. 2. 02:09
9/9 anonim válasza:
Azért megosztó, mert a média is megosztott. Amúgy ezeket az ügyeket nem lehet ennyire leegyszerűsíteni. A történelemkönyvek nem azért olyan vastagok, hogy olvashassunk sok esti mesét, hanem mert az események megértéséhez sok tényező ismerete fontos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!