Magyarország jó egy transznemű, vagy meleg/leszbikus ember számára más európai országokhoz viszonyítva?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az itteni emberek és a hatalom felfogásával sajnos nem feltétlenül, főleg hogy most tiltották be a prideot. Vagy legalábbis birsággal sújtanák minden más gyülekezésformával együtt. Én ezért nem dőlök be a melegellenes narratívának akár bibliai, akár áltudományos alapon (főleg hogy amit eddig a bibliában olvastam, örülök hogy nem vagyok keresztény, zsidó, vagy muszlim. Agnosztikus pogány vagyok)
Mert bármennyire is igaznak tűnik a narratíva, minden ilyen gyűlölet ugyanoda vezet, már németországban is túl vannak egy fasiszta, népírtó diktatúrán, lassan az Egyesült Államok is veszélyesen közel van ilyesmihez, magyarország meg már túlzottan is tele van olyanokkal, akik követelik a népírtást. És sose vezet az ilyesmi semmi jóra. Csak hát hiába mondod ezt mert akiknek szól, azokat nem érdekli, inkább gyerekességüket mutogatva gúnyolódnak, gázfényeznek, "majd kinövöd"-el letudják, mintha én lennék az éretlen, akik elolvassák és megértik, azok már régóta tisztában vannak vele. Csak sajnos a józan ész szavát mindig elfoljtja az éretlenek társadalmának a "normakövetése". Minket bégetnek le, pedig ők a birkák.
Kapcsolódó kérdések:
Az, hogy a fritz-eknek ez bejön az OK, az ő dolguk, de Magyarországon miért engedik, hogy így beférkőzzön a nyugati transzipropaganda?Kínában pl. csak olyan nyugati cégek működhetnek, akik nem propagálnak olyan dolgokat, amik ellentétesek azzal, ami az ország ideológiája.
Brüsszel transznemű oktatókat akar a magyar óvodákba küldeni.Míg Putyin rakétákkal lövi az ukrán óvodákat. Tessék már némileg kijózanodni és reálisan látni az eseményeket...
Jelenleg kint élek Angliában de haza szeretnék jönni.. Azért kérdem. Sok rosszat hallottam az elmult 2 évben. Trollok, idióták kiméljenek.. Köszi.
Melyik szomszédos ország tudná simán legyőzni és meghódítani Magyarországot?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!