Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország jó egy transznemű...

Magyarország jó egy transznemű, vagy meleg/leszbikus ember számára más európai országokhoz viszonyítva?

Figyelt kérdés
2025. márc. 3. 14:57
A kérdező szavazást indított:
Igen, jó mindkettő számára.
Csak a transzneműeknek jó.
Csak a melegeknek/leszbikusoknak jó.
Egyiknek se jó.
29 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
1%
Kiváló. A legjobb helyen vannak.
2025. márc. 3. 14:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyiknek se jó.
2025. márc. 3. 15:07
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen, ugyanúgy pozitívan diszkriminálják őket, mint más európai országokban.
2025. márc. 3. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak fideszes párttagsággal. Akkor aztán előtte a svédasztal.
2025. márc. 3. 17:24
 5/6 anonim ***** válasza:
95%
én 12 évesen jöttem rá, h lány vagyok, 16 évesen kezdtem rucikba búkni sminkelni, a suli rémálom volt, 19 évesen ismertem meg transzokat akik segítettek fejlődni, 20 évesen lecseréltem a ruhatáramat nőire, hosszúhajm nűköröm, smink, műtétek, hormonok, ehész sora, 23 évesen történt meg a nemátalakító műtétem. azóta nőként élek, volt 7 párkapcsolatom, több alkalmi, fodrászként és kozmetikusként dolgozom, a párom vagyonőr céget vezet, soha nem volt rézem megkülönböztetésben. a családommal volt vitám emiatt, de elfogadtak, az osztálytalálkozón néztek a volt osztálytársak, de meglepett, h mennyire elfogadtak és még flörtöltek is velem a fiúk, a lányok is elfohadták, persze voltak fura kérdések. mondjuk elég csajos vagyok, de sokat is tettem érte, most 45 éves vagyok, anno még sikerült női személyit csinálnom, persze néznek a születési nevemen, mikor beírom, h Richárd pedig már 26 áve Renáta vagyok.
2025. márc. 5. 18:43
 6/6 Vuk-91 ***** válasza:

Az itteni emberek és a hatalom felfogásával sajnos nem feltétlenül, főleg hogy most tiltották be a prideot. Vagy legalábbis birsággal sújtanák minden más gyülekezésformával együtt. Én ezért nem dőlök be a melegellenes narratívának akár bibliai, akár áltudományos alapon (főleg hogy amit eddig a bibliában olvastam, örülök hogy nem vagyok keresztény, zsidó, vagy muszlim. Agnosztikus pogány vagyok)

Mert bármennyire is igaznak tűnik a narratíva, minden ilyen gyűlölet ugyanoda vezet, már németországban is túl vannak egy fasiszta, népírtó diktatúrán, lassan az Egyesült Államok is veszélyesen közel van ilyesmihez, magyarország meg már túlzottan is tele van olyanokkal, akik követelik a népírtást. És sose vezet az ilyesmi semmi jóra. Csak hát hiába mondod ezt mert akiknek szól, azokat nem érdekli, inkább gyerekességüket mutogatva gúnyolódnak, gázfényeznek, "majd kinövöd"-el letudják, mintha én lennék az éretlen, akik elolvassák és megértik, azok már régóta tisztában vannak vele. Csak sajnos a józan ész szavát mindig elfoljtja az éretlenek társadalmának a "normakövetése". Minket bégetnek le, pedig ők a birkák.

2025. márc. 21. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

A kormány miért engedi, hogy a Telekom LMBT-érzékenyítsen Magyarországon? Miért nem szankcionálja meg őket, vagy tiltja ki az országból a céget?

Az, hogy a fritz-eknek ez bejön az OK, az ő dolguk, de Magyarországon miért engedik, hogy így beférkőzzön a nyugati transzipropaganda?Kínában pl. csak olyan nyugati cégek működhetnek, akik nem propagálnak olyan dolgokat, amik ellentétesek azzal, ami az ország ideológiája.

Magyarország komolyabb veszélynek van kitéve, mint Ukrajna?

Brüsszel transznemű oktatókat akar a magyar óvodákba küldeni.Míg Putyin rakétákkal lövi az ukrán óvodákat. Tessék már némileg kijózanodni és reálisan látni az eseményeket...

Transznemű nőként mennyire veszélyes illete mennyire van diszkrimináció most magyarországon?

Jelenleg kint élek Angliában de haza szeretnék jönni.. Azért kérdem. Sok rosszat hallottam az elmult 2 évben. Trollok, idióták kiméljenek.. Köszi.

Magyarország hadereje gyengének számít a környező országokhoz viszonyítva?

Melyik szomszédos ország tudná simán legyőzni és meghódítani Magyarországot?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!