Fideszesek, ti mitől féltek a leginkább?
Figyelt kérdés
márc. 3. 17:31
A kérdező szavazást indított:
Brüsszeltől
Gyurcsánytól
Sorostól
LMBTQ-tól
Magyar Pétertől
Zelenszkijtől
Háborútól
Önmagatoktól
Bármitől, amire Orbán azt mondja, veszélyes
A valóságtól
21 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Az ellenzéki inasokat 15 éve megalázza a FIDESZ.
3/10 anonim 

válasza:

Én attól, hogy nem lesz elég szűk a popsim, amikor találkozok Vlagyimirrel.
4/10 anonim 

válasza:

Én attól hogy a háborúnak nem lesz hamarosan vége és akkor a gazdaságunknak annyi.
5/10 anonim 

válasza:

4: Van egy rossz hírem. Annak már annyi, és nem a háború miatt :(
6/10 anonim 

válasza:

Elhúzódik a háború és még több ember fog meghalni teljesen értelmetlenül mindkét oldalon.
7/10 anonim 

válasza:

A FIDESZ ezer milliárdokat lop és nem tudtak ellen tenni semmit. Ezzel foglalkozzatok inkább.
8/10 anonim 

válasza:

Én foglalkozok vele ezért szavazok a Tiszára majd.
9/10 anonim 

válasza:

Hogy reggel beadom a gyereket az oviba, és mire érte megyek a lipsik átoperálják másik neműre.
10/10 Veteránmacska 

válasza:

“Hogy reggel beadom a gyereket az oviba, és mire érte megyek a lipsik átoperálják másik neműre.“
Jó neked a pulyákkal nélkülözni a fidesz alatt! Lassan ezer ft. Lesz egy kilo kenyért! Mi bajod van a melegekkel, nem elférsz tőlük!? Úgy látom jobban tesztik neked az, ha az oviban egy pedofil molesztálja a pulyáidat, aztán felmentse a fidezed.. van eszed, mint egy marék lepkének, de tik-tokon virítasz! dehát nem csodálkozok hogy ez renszder kiölte a szavazójukból a realitást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!