Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter pride párti?

Magyar Péter pride párti?

Figyelt kérdés
márc. 5. 11:52
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
91%
9# nem fogja...
márc. 5. 12:16
 12/29 A kérdező kommentje:

11..

Akkor nem számíthat a szavazatomra és még sok hasonló gondolkodású szavazatáros sem! így marad a fidesz

12.

És engem hol érdekelnek a fidesztesek?

márc. 5. 12:17
 13/29 anonim ***** válasza:
60%

"Akkor nem számíthat a szavazatomra és még sok hasonló gondolkodású szavazatáros sem!"

Akik úgy gondolkodnak mint te a fideszre vagy a mi hazánkra szavaznak.

márc. 5. 12:20
 14/29 anonim ***** válasza:
68%

A többségnek az élete nem pride körül forog.

Nincs szükség rá hogy MP pride ügyben nyilatkozzon. Nincs az első 100 legfontosabb téma között.

márc. 5. 12:21
 15/29 A kérdező kommentje:

15.

Értem de ha nem fontos nektek a téma akkor miért foglalkoztok hogy betiltják vagy nem?

márc. 5. 12:23
 16/29 anonim ***** válasza:
62%

"Akkor nem számíthat a szavazatomra és még sok hasonló gondolkodású szavazatáros sem! így marad a fidesz"

LOL mert mintha a fidesz eddig tizen-éven keresztül bármikor is betiltotta volna!

Tehat azért nem szavazol a Tiszára, mert nem tiltana be, ezért inkabb szavazol a fideszre, akik szintén nem tiltották be eddig. Fuck logic! :D

Le se tagadhatnad, hogy fideszes vagy ilyen "érveléssel"!

márc. 5. 12:25
 17/29 anonim ***** válasza:
72%

Valószínűleg azért támadja most a prideot a fidesz, hogy Magyar Péter megvédje, és akkor rögtön összepedofilozzák.

A gond az hogy ezt valószínűleg ő is érti, és nem harapott rá a provokációra, a fidesz vergődése ellenére.

Még esetleg Orbán beletörölhetné a seggét nyilvánosan egy szivárványos zászlóba, hátha arra már megszólal.

márc. 5. 12:32
 18/29 anonim ***** válasza:
52%

"amúgy nem tudom hogy hallottatok-e róla de a tiszán és a fideszen kívül is vannak pártok?"

ahogy meg is van említve a MH pár válasszal ezelőtt.

márc. 5. 12:41
 19/29 anonim ***** válasza:
52%

#19:

Én #17 vagyok, konkrétan megemlítettem a Mi Hazánkot a válaszomban - mint opciót annak, aki tényleg be akarja tiltatni a pride-ot.

márc. 5. 12:46
 20/29 A kérdező kommentje:
Szerintem Magyar Péter sem szereti a pride-ot ezért nem is szólal fel mellette de hogy nyerjen addig kénytelen valamit mondani erről a témáról.
márc. 5. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!