Magyar Péter pride párti?

Akkor még egyszer, de rövidebben, remélem ez már nem sért semmit.
Véleményem szerint ez a Tiszának egy csapda volt azon kívül, hogy az MH szavazóinak akartak kedvezni. Jól tették a tiszások, hogy nem nyilatkoztak.
Én vagyok az, aki már írta a töröltetett válaszban, hogy MKKP-s. Az MKKP-s véleményt le tudom neked írni:
Mindenkinek joga van a gyülekezéshez. Ha a kitörés napját meg lehetett tartani, akkor a melegek felvonulását is meg lehet.
Ha csak az egyiket lehet, a másikat nem, akkor az már diktatúra.
Az is biztos, hogy országosan hiába az MKKP-é a szavazatom, a körzeti a Tiszáé lesz csak azért is, hogy a gyűlöletkeltők eltűnjenek, vagy visszaszoruljanak. Ha 2026-ban nem sikerül, akkor majd 2030-ban sikerülni fog.

"Szerintem Magyar Péter sem szereti a pride-ot ezért nem is szólal fel mellette de hogy nyerjen addig kénytelen valamit mondani erről a témáról."
Hamis érv. Egy hasonlattal: Szerintem te szereted meginni a nyersolajat. Mert egy szóval sem mondtad, hogy nem szereted.
Ez is ilyen.

Na, kérdező, ismét egy normális válasz!
Küzdjél, moderáltasd ki ezt is!
:-))))))))))))))))))))

Ha valaki nem nyilatkozik valamiről, az nem jelenti azt sem, hogy nem szeret valamit, de azt sem jelenti, hogy szereti.
Amiről valaki nem nyilatkozik, arról nem lehet tudni, mi a véleménye.
24.
Dehogynem , mondjuk azért azt lehet tudni hogy egy volt fideszesnek mi lehet a véleménye!

25: Nem biztos, hogy minden fideszes teljesen egyetért mindennel.
Maradjunk abban, hogy nem tudhatjuk.
Hadházy és MZP is egy időben a Fideszben voltak. Azért léptek ki, mert több vonatkozásban nem értettek egyet az új döntésekkel.
27.
Véleményed lehet, de több nem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!