Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter mennyire lehet...

Magyar Péter mennyire lehet benne biztos, hogy már most bezsebelte az ellenzék szavazatait?

Figyelt kérdés
Ellenzékiek, ti kire szavaztok majd, illetve korábban kit támogattatok?

márc. 5. 18:44
 1/4 anonim ***** válasza:
70%
Fideszes szavazó voltam, most már a Tiszára szavaznék.
márc. 5. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
74%

Legutóbb a kutyákra szavaztam, az az összefogásos katyvasz nem nyerte el a tetszésemet.

Most ezzel a tiszával bepróbálkozok hátha összejön a rendszerváltás.

Magyar Péter nekem kicsit populista, de már túlvan az ország azon a ponton hogy finnyáskodjak, egy marék molylepkére is behúznám az ikszet csak húzzanak már el innen a narancsosak Moszkvába vagy ahová akarnak.

márc. 5. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
30%
A választás előtti 3 hónap fog dönteni. Az alapozó munkára a párt reklámozására szükség van de a választási hajrá lesz a kulcs hogy akiket most megszólított azok menjenek el szavazni.
márc. 5. 18:52
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Régen Vonás voltam. Aztán fideszellenes. Most is inkább fideszellenes... Vona mostani projektje nagyon nincs azon a szinten még
márc. 6. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!