Ki hallotta hogy a Momentum 8 éve dolgozik a magyarok ellen?
márc. 5. 19:47
12/37 anonim 

válasza:

Tökmindegy min dolgoztak, már vége...
13/37 anonim 

válasza:

Igen. A Momentum, a magyar emberek, a magyarság ellensège. Mindent támadnak, ami a hazával, nemzettel, nemzetmegmaradással kapcsolatos dolog. Èpp ezèrt vannak jelenleg 0,5%-on mint a Párbeszèd.
14/37 kutyafule4 

válasza:

#8 a Bohár köztudottan propagandista, szóval ha egy meredek dolgot hallok, amit nem támasztanak alá bizonyítékok, csak egy Fideszes propagandista szavai, akkor had éljek már a kételyemmel.
15/37 kutyafule4 

válasza:

#13 a nemzet nem egyenlő a Fidesszel, akkor sem ha ezt a Fideszes birkák elhiszik.
16/37 anonim 

válasza:

Én már hallottam. Azt is hallottam, hogy a Föld lapos. Egyik se lesz igaz tőle, de hallani hallottam.
És ugyanúgy elmebeteg marad, aki ezek közül bármelyiket elhiszi. :)
17/37 anonim 

válasza:

#15 A magyarságot, a magyar embereket támadja folyton jelenleg 0,5%-os eszetlen duplanulla Momentum. Ők egyèbkènt nem magyarok. De erről csak ennyit mondok el. Aki valamennyire èrt az antropológiához, az tudja miről beszèlek.
18/37 kutyafule4 

válasza:

#17 attól még, hogy ezt szajkózod még nem lesz igaz. A Fidesznek nincs joga ahhoz, hogy eldöntsék, hogy ők és híveik a magyarság, mindenki más hazaáruló. Nonszensz, pláne az alapján amit az utóbbi években tettek az országgal.
19/37 anonim 

válasza:

#18 Az mi ha nem hazaárulás, ha a kèt primitív,ostoba Momentumos lotyó, azèrt lobbyzott az EP-ben, hogy Magyarországot büntessèk meg?
20/37 anonim 

válasza:

Hála a magasságosnak, hogy ez a nevéhez hűen méltó törpepárt le lett húzva a klotyón!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!