Ki hallotta hogy a Momentum 8 éve dolgozik a magyarok ellen?

"Az mi ha nem hazaárulás, ha a kèt primitív,ostoba Momentumos lotyó, azèrt lobbyzott az EP-ben, hogy Magyarországot büntessèk meg?"
Igazából a fidesz megbüntetéséért lobbiztak, miközben elértek, hogy a közvetlenül önkormányzathoz jutó pénzeket növelje az EU, így a fideszt megkerülve magyar önkormányzatok juthattak forráshoz.
Ebben egyébként sikeresek is voltak, több projekt is megvalósult nekik köszönhetően.
Így elég egyértelműen a magyarokért dolgoztak, miközben te láthatóan az oroszokért. Költözz haza Szibériába.

#21 Valójában,
A magyarság ellen lobbyztak. A magyar emberek ellen. Nagyon primitív, ostoba, eszetlen buta primitív ember vagy. Átlag Momentumos. Gondolom, neked is csak az állampolgárságod magyar.

Jah, ezért írsz te úgy, mint egy migráns és nem én. :DDDD
Nézd, felhoztak egy érvet, én cáfoltam, te erre idehánytál valamit. Ez elég szánalmas, ha annyira tévednék, akkor legalább cáfoltál volna.
Láthatóan hűen szolgálod az otthonodat, Szibériát, kis orosz propagandista. :)

19!
Ahhoz mit szólsz, hogy Orbán Viktor felszólalt az EP-ben, hogy vonják meg a forrásokat Magyarországtól, amelynek épp nem ő volt a miniszterelnöke?
Akkor Orbán is magyarellenes?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!