Mit szóltok, hogy Manfred Weber kimondta, az EU-nak elege van Orbán Viktorból?

Eddig is tudtuk hogy a Röfi nem túl népszerű Európán belül.
Speciel nekem is elegem van már belőle.

Külföldön élő magyarként én Weberrel értek egyet. Magyarországnak és az EUnak is jobb lenne a különválás.
Európa most kezdi megoldani azt, hogy a magyar kérdés ne legyen kérdés többé. El lehetett pár évig játszani a lázadozót, de, amikor ennyire egyértelműen más gondolkodást vall a két fél egy direktiváról és egyértelműen nem Magyarország van többségben a gondolkodásávál, ott már nincs kérdés. Vége van az európai tagságunknak és én személyesen sem szeretném, hogy ilyen politikával az ország a továbbiakban is az EU része maradjon. Teljesen egyértelmű lett a helyzet.

Éljen a demokrácia! :) Ha nem ért egyet velünk valaki, akkor vegyük el a szavazati jogát, tiltsuk be. :) Érdekes, hogy a Tiszások közben micsoda álhíreket gyártanak arról, hogy a Tiszát be akarja tiltani a Fidesz.
A régi nóta. Amit szabad Jupiternek...

4, amikor biztonsági kérdésekben, teljeesen máshogy gondolkodik a két fél, és itt, már lételemi biztonsági kérdésekről van szó, ott azt hiszem, hogy teljesen mindegy, hogy demokráciáról beszélünk-e vagy sem.
Magyarország egyértelműen nem akarja azt az utat folytatni, mint Európa, Európa viszont egyértelműen másként gondolkodik a saját jövőjéről, mint Magyarország.
Ez nem demokrácia kérdése, hanem elemi különbségek. Ki kell lépni és nincs több probléma ezzel.

8, ezt nem nekem kell mondani, hanem Európának.
Európa viszont folyamatosan azt üzeni a magyar politikának, hogy a lónak a fát akarja, hogy megváltoztassák belülről.
Sehol sem tud 20%-nál magasabb részt vágni a magyar politikai ideológia, még ott sem, ahol a magyarság szerint, már 3 tele kellene megfagyniuk az érintetteknek.
Vége van ennek és most adja fel Európa az utolsó kenetet a magyar politikának.
Ha létrejön az új szövetség, nincs tovább.

Ezzel az a baj, hogy nem igaz. :)
Egyrészt nem Európa, hanem az EU globalista politikai elitje gondolkodik máshogy. Ahol készült közvéleménykutatás, ott a nép mindenhol elítélte azt az utat, amit jelenleg az EU bejár a háború és a migráció terén.
Egyébként én is azt mondom, hogy rakjanak ki minket. Mindegy hogyan, de az EU-ból minél hamarabb távozni kell, mert olyan, mint egy elmegyógyintézet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!