Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szóltok, hogy Manfred...

Mit szóltok, hogy Manfred Weber kimondta, az EU-nak elege van Orbán Viktorból?

Figyelt kérdés
Orbán hamarosan röpül? Főleg, hogy Mo.-n is rekord alacsony a támogatottsága, a Tisza markánsan vezet.
márc. 6. 14:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Olaf Scholznak meg a migránsokból. :D
márc. 6. 14:30
 2/14 anonim ***** válasza:
46%

Eddig is tudtuk hogy a Röfi nem túl népszerű Európán belül.

Speciel nekem is elegem van már belőle.

márc. 6. 14:39
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

Külföldön élő magyarként én Weberrel értek egyet. Magyarországnak és az EUnak is jobb lenne a különválás.

Európa most kezdi megoldani azt, hogy a magyar kérdés ne legyen kérdés többé. El lehetett pár évig játszani a lázadozót, de, amikor ennyire egyértelműen más gondolkodást vall a két fél egy direktiváról és egyértelműen nem Magyarország van többségben a gondolkodásávál, ott már nincs kérdés. Vége van az európai tagságunknak és én személyesen sem szeretném, hogy ilyen politikával az ország a továbbiakban is az EU része maradjon. Teljesen egyértelmű lett a helyzet.

márc. 6. 14:40
 4/14 anonim ***** válasza:
48%

Éljen a demokrácia! :) Ha nem ért egyet velünk valaki, akkor vegyük el a szavazati jogát, tiltsuk be. :) Érdekes, hogy a Tiszások közben micsoda álhíreket gyártanak arról, hogy a Tiszát be akarja tiltani a Fidesz.

A régi nóta. Amit szabad Jupiternek...

márc. 6. 14:42
 5/14 anonim ***** válasza:
67%
Nekem meg elegem van Weberből.
márc. 6. 14:44
 6/14 anonim ***** válasza:
41%

4, amikor biztonsági kérdésekben, teljeesen máshogy gondolkodik a két fél, és itt, már lételemi biztonsági kérdésekről van szó, ott azt hiszem, hogy teljesen mindegy, hogy demokráciáról beszélünk-e vagy sem.

Magyarország egyértelműen nem akarja azt az utat folytatni, mint Európa, Európa viszont egyértelműen másként gondolkodik a saját jövőjéről, mint Magyarország.

Ez nem demokrácia kérdése, hanem elemi különbségek. Ki kell lépni és nincs több probléma ezzel.

márc. 6. 14:46
 7/14 anonim ***** válasza:
23%
5, neked is csak azt tudom javasolni, mint az előtted szólónak, tessék kilépni és nem kell többet elviseni. Mindenki jobban fog járni.
márc. 6. 14:46
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
7: Tessék elfogadni, hogy mi belülről próbáljuk megjavítani a hanyatló EU-t, így fog mindenki jobban járni. Az ukránok hamarosan úgyis megadják magukat, nem ez a fontos hosszú távú kérdés.
márc. 6. 14:50
 9/14 anonim ***** válasza:
11%

8, ezt nem nekem kell mondani, hanem Európának.

Európa viszont folyamatosan azt üzeni a magyar politikának, hogy a lónak a fát akarja, hogy megváltoztassák belülről.

Sehol sem tud 20%-nál magasabb részt vágni a magyar politikai ideológia, még ott sem, ahol a magyarság szerint, már 3 tele kellene megfagyniuk az érintetteknek.

Vége van ennek és most adja fel Európa az utolsó kenetet a magyar politikának.

Ha létrejön az új szövetség, nincs tovább.

márc. 6. 14:53
 10/14 anonim ***** válasza:
58%

Ezzel az a baj, hogy nem igaz. :)

Egyrészt nem Európa, hanem az EU globalista politikai elitje gondolkodik máshogy. Ahol készült közvéleménykutatás, ott a nép mindenhol elítélte azt az utat, amit jelenleg az EU bejár a háború és a migráció terén.

Egyébként én is azt mondom, hogy rakjanak ki minket. Mindegy hogyan, de az EU-ból minél hamarabb távozni kell, mert olyan, mint egy elmegyógyintézet.

márc. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!