Sok embernek csak akkor fog fájni ez a fideszes illiberális diktatúra, ha Orbán egy tollvonással kiléptette Magyarorszagot az EU-ból?

A kérdés az, hogy miért lépne ki? Ne feledd, hogy elvtelen pénzember, semmilyen ideológiában nem hisz, ha csak a saját maga meg a haverok meggazdagodását nem nevezzük ideológiának.
Az EU a fő pénzcsap, illetve most, hogy Trump nyert, már Amerikára is fenheti a fogát. Miért érné be rubellel meg jüannal, amikor most dől a dollár meg az euró? Ráadásul a népszerűsége is sokat esne tőle (talán forradalom is kitörne, ahogy te is mondod) illetve a ruszkiknak meg a kínaiaknak se lenne annyira érdekes, ha hivatalosan nem lenne benne a nyugati érdekszférában és ezzel nem lehetne trójai falónak használni.

Nincs diktatúra Magyarországon. Ha az lenne, akkor Pottyondi nem csinálhatná a videóit, amiben a kormányt figurázza ki. Nem terjedhetnének kormányellenes mémek, kormányellenes kommenteket stb.
Diktatúra a Rákosi-rendszerben volt. Ha ott valaki a rendszer ellen szólalt fel, éjszakai jöttek érte az AVH-sok és elvitték. Ez volt a diktatúra.

Nekem nem, én már fel vagyok készülve a HUXIT-ra és van tervem.
És csak biztatni tudok mindenki mást, hogy addig menjen, amig lehet.
Külföldről nézve én nem látok semmit, ami kicsit is gátólná ezt az agymenést, ami otthon történik.
Szerintem záros határidőn belül a most felálló új védelmi rendszer ki fog rakni minket Európából.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!