Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Facebook miért tilthatott...

Árokpart kérdése:

A Facebook miért tilthatott le vajon állítólag 180 napra önkényesen úgy, hogy meg sem indokolta?

Figyelt kérdés
márc. 22. 23:27
 1/10 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom szidtad a melegeket vagy valami hasonló csalafintaságot követtél el.
márc. 22. 23:31
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es Semmi ilyesmit nem tettem ezért nem is értem, sőt mindig kultúráltan fogalmaztam.
márc. 22. 23:34
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Nézd át a megosztásaidat. Könnyen lehet, hogy terroristagyanúsnak találtak, ha pl valami "Nemzeti ellenállásról" hablatyoltál.
márc. 22. 23:36
 4/10 A kérdező kommentje:
3-as Ilyet meg pláne nem. Többnyire macis képeket osztottam meg, illetve néha katolikus napi evangéliumokat, meg tájakat.
márc. 22. 23:45
 5/10 A kérdező kommentje:
Mit tudok most tenni? Hová lehet fordulni ez ügyben?
márc. 22. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
60%

..."katolikus napi evangéliumokat..."

Hát ez nagy hiba. Csak Allah idézeteket szabad megosztani...

márc. 23. 00:25
 7/10 anonim ***** válasza:

[link]

Próbáld meg ezt. Felhívom figyelmedet a megjegyzés sorra:

"Megjegyzés: Ellenőrzést csak a fiók adminisztrátora kérhet. A 180 napnál hosszabb ideje letiltott fiókokat nem lehet visszaállítani."

Tehát a 180 nap az kvázi örökre szól. Ehhez azért elég durva dolgot kellene tenned, gyanítom ha semmi sem jut eszedbe, akkor csak valami félreértés lesz. Egy próbát megér a dolog.

márc. 23. 00:30
 8/10 PMC Wagner ***** válasza:
180 napos kitiltást csak úgy nem osztanak, azt nem egy két posztért vagy megjegyzésért kapod
márc. 23. 01:12
 9/10 anonim ***** válasza:

"Többnyire macis képeket osztottam meg, illetve néha katolikus napi evangéliumokat, meg tájakat."

Hát akkor ne csodálkozz hogy terroristagyanúsnak találtak.

márc. 23. 05:45
 10/10 A kérdező kommentje:
Szerencsére közben már lett új fiókom a régit véglegesen töröltem.
márc. 23. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!