Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért zebra és watusi?

Miért zebra és watusi?

Figyelt kérdés

Hatvanpusztán miért ilyen afrikai állatok kellenek?

Még megérteném, ha pl. szürkemarha, racka lenne vagy hucul ló.

De ez így nem annyira autentikus szerintem. Persze szép állatok ezek is, de nem annyira nemzeti vagy őshonos fajok. Nem ellentétes az ilyesmi az ideológiával?

márc. 23. 01:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Mert a zebra vételárban és tartásban is sokkal drágább mint az őshonos magyar fajok, így státusszimbólum, "mi ezt is megtehetjük".

Ideológiája meg Viktornak amúgy sincs, önmagában és a hatalomban hisz legfeljebb.

márc. 23. 01:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Két hét múlva a vérfideszesek már kánonban fogják vonítani, hogy a zebra mindig is őshonos magyar állat volt, Árpádék zebraháton terelték be a Kárpát-medencébe a watusikat.
márc. 23. 02:16
 3/8 anonim ***** válasza:
20%
Ez valami lipsi hazugság. Majd ha Orbán zebraháton lovagol be a parlamentbe, akkor egy kicsit gyanakodnék, de még azt is meglehetne magyarázni.
márc. 23. 03:07
 4/8 anonim ***** válasza:
És ha watusi háton lovagol be?
márc. 23. 03:20
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy watudi hátán lovagoló zebra hátán lovagol be?
márc. 23. 03:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jogos, 10 pontos a kérdés.

Viktorta szintén önmaga paródiája lényegében, hisz állandóan turbómagyarkodik, erre Zebrával szórakozik - hogy írod - Szürke marha helyett. Ugyanilyen a Mocskosszájú Zsóóóóóti is, akinek anno szlovák rendszámos Hyundai-a volt "jó magyar" Suzuki helyett...

márc. 23. 06:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a Viktor fiának, Orbán Gáspárnak a hóbortja lehet, elvégre ő járt Ugandában és Csádban.

Gondolom én erre fel vannak ott az afrikai állatok.

Gazdagék hóbortjait nekünk kis embereknek lehetetlenség megérteni. De én Magyar Peti festményekért való rajongását és kobrabőrből készúlt gatyáját sem értem meg.

Na ezért nem fogok egyikükre sem szavazni. Inkább szavazok a Mi Hazánkra.

márc. 23. 09:03
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

"Gazdagék hóbortjait nekünk kis embereknek lehetetlenség megérteni."

Még szerencse, hogy nekünk nem megérteni kell ezeket a hóbortokat, hanem csak fizetni.

márc. 23. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!