Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes szavazók miért nem...

A fideszes szavazók miért nem érzékelik a folyamatos életszínvonal csökkenést?

Figyelt kérdés
Csak nem lenne mindegy mennyit ér a pénz, mennyi az infláció és milyen a jogállamiság helyzete, de mintha ezek őket nem érintenék.
ápr. 5. 23:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
20%
Mert folyamatosan nőtt ez életszínvonalam 2010 óta. Ahogy az átlagnak is.
ápr. 5. 23:07
 2/22 anonim ***** válasza:
69%
Mert folyamatosan többet hazudtak mint az első is
ápr. 5. 23:08
 3/22 anonim ***** válasza:
65%

Illetve ez egy nagy ferdítés hisz i.e.3000-hez képest jobban élsz i.u 100-ban, ugyanígy jobban 1990ben, ugyanígy jobban 2025-ben

csak az 1-es elfelejti hogy ez a világ rendje és ez nem teljesítmény. A kérdés hogy élünk-e annyival jobban amennyire az elvárható volt egy EU országtól? A válasz az hogy nem.

Az első tudatosan vagy tudattalanul, de ezzel csapja be magát.

ápr. 5. 23:10
 4/22 anonim ***** válasza:
65%
az eu legkorruptabb és legszegényebb országa lettünk, ez a valóság.
ápr. 5. 23:10
 5/22 anonim ***** válasza:
64%

Azért, mert vannak az élét színvonalnál fontosabb dolgok is.

Persze a magadfajtákat, csak az érdekli, mikor tudja megvenni az új iPhone 17-et.Vannak ennél sokkal fontosabb, értékesebb dolgok is, amit nem pénzben mérnek.

ápr. 5. 23:18
 6/22 A kérdező kommentje:
#5 például mi(k)?
ápr. 5. 23:19
 7/22 anonim ***** válasza:
65%
Ezek a fidesznyikek. akik ennyire hisznek, csak egy számít: PÉNZ. PÉNZ, PÉNZECSKE! Akik megtámadták a Tiszásokat, azok is megkapták a maguk pénzét, 50 ezer elég lesz?! Mennyi a tarifájuk? 100 ezer egy pult boritás?
ápr. 5. 23:20
 8/22 anonim ***** válasza:
21%

Ismeritek az ősmagyarok harcmodorát? Arról szól, hogy a sereg egy kisebb része vonul fel az ellenség ellen. Aztán pedig menekülőre fogják és közben hátrafelé nyilaznak az ellenségre. Az ellenség már nyerésben hiszi magát, és tovább üldözi az ősmagyarokat. Lövik rájuk a nyilaikat és kergetik őket. Látják, hogy menekülnek, azt hiszik, hogy félnek és biztos a győzelmük. Aztán egyszer csak nagyot fordul a kocka, amikor rádöbben az ellenség, hogy csapdába csalta őket az ősmagyar sereg egy kisebb része. A nagyobb rész pedig hátúról kapja őket telibe és vége a történetnek, ahogyan az ősmagyarok ellenségeinek is.

Az, amikor ilyen sértő kérdésekkel bombázod azt, aki legutóbb a fideszre szavazott, az olyan, mintha elkezdenéd kergetni a menekülő sereget. A fideszes pedig mint a hátát érő nyilakat érzékeli ezt a kérdést. És menekül. Ugyanezt érzi a fideszes, ha azt mondod neki: Krumli, krumlibogár, nyalonc, hűbéres, jobbágy, vagy akár a dagonyapolgár is. ugyanezt érzi, amikor a válaszát lepontozod. És a fideszes menekül. Pontosan addig menekül, amíg kell: A szavazófülkéig. Oda pedig visz magával még kettő másikat is, aki biztos, hogy a fideszre fog szavazni.

Nem azért szavazunk a fideszre, mert olyan kiemelkedően jó az életszínvonal. Hanem azért, mert nem rossz. Ha pedig valami nem rossz, az elviselhető. Az élmény pedig, hogy mindezek után 4 évig láthassuk az ellenzékiek vergődését a 2/3 alatt, az megfizethetetlen. Az ellenzékiek jelentős része el sem megy szavazni. De mi fideszesek visszük ha kell, még az anyóst vagy a kiálhatatlan szomszédasszonyt is, mert ilyenkor egy közös ügyünk van. Oda b@szunk a szavazófülkében azoknak, akik bírálták a szavazatainkat.

Az élmény fokozásáért még arra is hajlandóak vagyunk, hogy kitöltsük Magyar Peti kérdőívét és a közvélemény kutatásokban is Tiszásnak hazudjuk magunkat.

Mer ez, amit így átélhetünk, az ellenség vergődése, jajvaszékelése, csaláskiáltása, az megfizethetetlen. Még jobb, ha az illető kénytelen elhagyni a hazáját, csak azért, mert azt mondta, ha megint a fidesz győz, akkor ő elmegy és nem akar se.gget csinálni a szájából.

Amit most láttok, azok nem valós adatok. Mi az ősmagyarok leszármazottjai vagyunk, vérünkben van ez a megtévesztő taktika. Még a Viktor is bevette, hogy veszíteni fog a választás reggelén rendesen remegett. De ott voltunk nagy királyunk mellett és letettük a voksunkat a pappirra a szomszéddal és az anyossal együtt, az ellenzékieket pedig nyilván otthon hagytuk és azt mondtuk nekik: "Minek jönnétek? Hiszen tuti nyer az MZP. Viktornak kell az erősítés"

Látod, én a dagonyapolgár , a krumlibogár, a jobbágy , én a nyalonc, a hűbéres, én vagyok az, aki élvezi ezt a nem is olyan rossz helyzetet itt Magyarországon és téged üldöztelek el. Én az igénytelen fideszes jól érzem magam ebben a posványban. Akinek pedig a luxus kell, az menjen mittom én Dublinba vagy az osztákokhoz vagy a németekhez.

Én nyertem. Én, a fidkány, a fidess-es. Nem egyedűl, hanem a többiekkel, a falkával. Mert 4 évig birkanyáj vagyunk, de 4 évente egy nap mint egy összehangolt farkasfalka támadunk rá a minket piszkálókra a szavazófülkében és odatesszük az X-et a Viktor neve mellé.

Úgyhogy csak gúnyolódjatok. Amig gúnyológtok, addig leépítjük az országot annyira, hogy a magukat nálunk külömbnek vélők szépen elhúzzanak.

Sok szerencsét!

ápr. 5. 23:35
 9/22 anonim ***** válasza:
60%

Érzékelik, csak nem érdekli őket. Fontosabb számukra az ideologia, az hogy náluk van a hatalom. Persze ez csak egy bizonyos szintig működik, lehet hogy lesz olyan életszinvonal romlás hogy még a szektatagok is a fidesz rezsim ellen fordulnak.

Orbán által imádott Trump vámjai miatt, akár államcsöd is lehet.

ápr. 5. 23:49
 10/22 anonim ***** válasza:
21%

Egy valamit elfelejtesz Trump vámjai minket aligha érintenek nehezen. Jó, baromi drága lesz a Jack Deniels, de van keritésszaggató házi pálinkánk. Meg ott van a kínai piac és az orosz erőforrásaink. Trump vámjait Mi is érezni fogjuk valamennyire, de EU tagországok közül minket azok közé lehet sorolni, akiket legkevésbé érint ez a fajta vámháború. Nem úgy azokat, akik az amerikai NGO palagázra vannak utalva. Hát igen. Orosz függőség? Na, az most mutatja meg a hasznát. És kitől lesznek kénytelenek gázt venni az EU tagállamok, akik Ukrajna háborújába öntik a pénzt? Nem az oroszoktól, hiszen ők nem adnak el nekik. Hanem tőlünk veszik meg szép áron azt, amit nekünk eladnak az oroszok.

Ennyi a történet. Ez egy jó lehetőség. Ebből mi nagyon jól ki fogunk jönni és lesz pénz az anyák adómentességére. Ez le van zsírozva. De ti csak szavazzatok a Tiszára. Akkor mennek csak fel igazán az energiaárak.

ápr. 6. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!