Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fidesz (megint) hatalmas...

A Fidesz (megint) hatalmas öngólt lőtt a tüncikézésével, ami 40 perc után kifulladt, és még a Kétfarkú viccpárt demóján is többen voltak?

Figyelt kérdés
Ez hatalmas arcvesztés az egész ország előtt, Bayer mehet a szőnyeg szélére?
2025. ápr. 12. 16:28
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom miért csinálták, ők is tudhatták, hogy nem lesz nagy tömeg. Bár ekkora leégésre megmondom őszintén még én se számítottam.
2025. ápr. 12. 16:30
 2/6 anonim ***** válasza:
5%

Basszus!

Ez nem egy olyan tüntettés amit hetekig szerveztek - mint a Tisza Márc 15.-ei tüntetését- amin talán kétezren lehetek mert érdektelenség miatt tömegesen kellet a buszokat visszamondani.

Ez egy nap alatt szerveződött így nem lehetnek több százezren.

Ha lett volna rá idő a szervezésre biztosan lettek volna annyian mint egy békemeneten!

2025. ápr. 12. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
Ez a tüntetés 1 nap alatt szerveződött meg. Sokan nem is tudták hogy van, vagy programjuk volt. Ahhoz képest viszont igen sokan voltak. Én sem tudtam kimenni, versenye van a gyereknek, de kimentem volna nagyon szívesen.
2025. ápr. 12. 17:42
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
ezen az oldalon a jobb oldali szavazókat mindig lepontozzák.
2025. ápr. 12. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:

4-es Nem, csak a h*lye válaszokat. Én szoktam értelmes jobboldali válaszokat is pozitívra értékelni.

Egész nap ezt a rendezvényt mondta tegnap az egész jobboldali média. A helyi pártfunkcionáriusok járták a lakásokat nálunk. Telefonon hívott a Bayer zsolti. Tényleg csak az nem tudott róla, aki egy barlangban aszkétaként éli az életét.

2025. ápr. 12. 17:46
 6/6 A kérdező kommentje:
3. Nem. itt a szervezők arra számítottak, hogy akkora felháborodást fog kiváltani a Tiszás néni nyilatkozata, hogy majd spontán az utcara vonulnak az emberek, ha Bayer Zsolti fófideszes hív (próbálták is felnagyítani, h "második öszödi beszéd"). Csak az embereknek nem érte el az ingerküszöbét, le se szarták Zsótikát... :D
2025. ápr. 12. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Felbátorodva az USA tökös politikájától, nem kellene nekünk is Európának hatalmas vámokat kivetni Kínára, ezzel ellehetetlenítve Kína gazdaságát?

De jó lenne már végre ha rájuk omlana minden és nem tudnák elárasztani a világpiacot az olcsó hulladékkal. Trump rátermettségén felbuzdulva nem kellene nekünk is óriási vámokkal sújtani a világgazdaság tönkretevőit?

Csak én csalódtam hatalmasat a momentumban?

Az hogy a momentumos képviselők majdhogynem terror cselekményt csináltak a parlament az mindennek a teteje. Én a megalakulásuktól kezdve momentumos voltam. De azt érzem a párt nagyon megváltozott.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!