A Fidesz (megint) hatalmas öngólt lőtt a tüncikézésével, ami 40 perc után kifulladt, és még a Kétfarkú viccpárt demóján is többen voltak?

válasza:

válasza:Basszus!
Ez nem egy olyan tüntettés amit hetekig szerveztek - mint a Tisza Márc 15.-ei tüntetését- amin talán kétezren lehetek mert érdektelenség miatt tömegesen kellet a buszokat visszamondani.
Ez egy nap alatt szerveződött így nem lehetnek több százezren.
Ha lett volna rá idő a szervezésre biztosan lettek volna annyian mint egy békemeneten!

válasza:

válasza:

válasza:4-es Nem, csak a h*lye válaszokat. Én szoktam értelmes jobboldali válaszokat is pozitívra értékelni.
Egész nap ezt a rendezvényt mondta tegnap az egész jobboldali média. A helyi pártfunkcionáriusok járták a lakásokat nálunk. Telefonon hívott a Bayer zsolti. Tényleg csak az nem tudott róla, aki egy barlangban aszkétaként éli az életét.
Kapcsolódó kérdések:
De jó lenne már végre ha rájuk omlana minden és nem tudnák elárasztani a világpiacot az olcsó hulladékkal. Trump rátermettségén felbuzdulva nem kellene nekünk is óriási vámokkal sújtani a világgazdaság tönkretevőit?
Az hogy a momentumos képviselők majdhogynem terror cselekményt csináltak a parlament az mindennek a teteje. Én a megalakulásuktól kezdve momentumos voltam. De azt érzem a párt nagyon megváltozott.
Másfélszer annyiba kerül minden mint Decemberben.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!