Ha a Fidesz nemzeti konzultációt írna ki az orosz federációhoz való csatlakozásunkról hogy döntenél?
Figyelt kérdés
ápr. 15. 17:48
A kérdező szavazást indított:
Csatlakozzunk
Ne csatlakozzunk
Nem tölteném ki a konzultációt
15 szavazat
1/9 anonim 

válasza:

Biztosan nem lennék olyan agymosott állat, mint a tiszaszektások, akik képesek voltak 58%-ban ukránpárti álláspontot visszaküldeni az íveken. :DD
2/9 anonim 

válasza:

Ha fidesz szavazó lennék, akkor azt mondanám, hogy persze csatlakozzunk, ha Orbán Viktor ezt kívánja.
3/9 anonim 

válasza:

Az eddigi nemzeti konzultációs tapasztalatok alapján a manipulatívan megfogalmazott kérdésekre eleve nem lehet majd olyan választ adni, hogy ne csatlakozzunk.
4/9 A kérdező kommentje:
Inkább úgy fogalmaznék hogy eddig olyan kérdéseket tettek fel amire egyértelmű volt a válasz, nem volt rizikó benne.
ápr. 15. 18:00
5/9 anonim 

válasza:

Nyugi, meg fogják úgy fogalmazni, hogy olyan eredmény jöjjön ki, hogy az emberek csatlakozni akarnak.
6/9 anonim 

válasza:

Természetesen támogatnám. Hogy másképp?
7/9 anonim 

válasza:

"Nyugi, meg fogják úgy fogalmazni, hogy olyan eredmény jöjjön ki, hogy az emberek csatlakozni akarnak."
Elég nehéz lenne úgy forgalmazni, hogy eltántorítsák ettől az embereket.
8/9 anonim 

válasza:

Csak a tetves hazaárulók szavaznának a csatlakozás mellett!
Én európai vagyok, és az is maradok!
A Brüsszel-kóros Orbán meg húzzon Moszkvába, vagy a francba, és vigye az agy-mosott hordáját is!
9/9 anonim 

válasza:

#8. Szerintem tökre elképesztő, hogy amikor az ellenzékből ilyen moslékokat írnak, olyan ők tényleg elhiszik, hogy valami felsőbbrendű polgárok. Pedig sorra kiderül, hogy ők a legalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!