Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Másnak is megváltoztatta a...

Másnak is megváltoztatta a pártállását Hont András, Orbán Viktor miniszterelnökkel készített beszélgetése?

Figyelt kérdés

Bennem elég sok mindent letisztázott, amit a baloldali ellenzék vele kapcsolatban állít. Hont András rendkívül felkészült volt, Orbán Viktor mégis keményen állta a sarat.

Eddig úgy voltam vele, hogy a Tiszára szavazok, de most már elgondolkodtam, hogy a Fideszre. Végül is van víziójuk az országról, a baloldalon meg ilyesmit jelen pillanatban nem látok. Amit Kollár Kinga mondott legutóbb pedig számomra sokkoló volt.

ápr. 19. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Igen, én is elgondolkodtam, hogy talán igaza lehet a miniszterelnöknek
Nem tudom megítélni a kérdést
Nem változott a véleményem, ellenzéki maradok
33 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
7%
Jól látod a dolgot. Viktoron nem fogtak ki a kemény kérdések. Őszinte, jó válaszokat adott.
ápr. 19. 19:09
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Ohhhh....Te jó ég....
ápr. 19. 19:10
 3/24 anonim ***** válasza:
95%
Csak tudnám mire jók ezek a kamu kérdések.
ápr. 19. 19:13
 4/24 hollófernyiges ***** válasza:
100%
Francot szavaztál te volna a Tiszára, hogy finoman fogalmazzak.
ápr. 19. 19:15
 5/24 Molyember ***** válasza:
100%

Hont András...

Orbánt várják a Partizánban, ott állja a sarat.

Holló, simán lehet, hogy az ilyen propagandisták is a Tiszára fognak szavazni, jelenleg csak a munkáját végzi.

ápr. 19. 19:35
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező, máskor vagy ne indíts szavazást, vagy legyen elég profilod, hogy legalább valamennyire hihető legyen az érvelésed a szavazás tükrében!
ápr. 19. 19:50
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az változásnak számít, hogy eddig 99,9% eséllyel szavaztam volna a tiszára, és a hont interjú óta ez az arány már 100%, akkor igen. Bár a 0,1% a kutyapárt volt eddig is,deszegényeim rám nem számíthatnak, ide kell a ⅔,ésminden szavazat. Meg kell szüntetni a fideszes buborékot bármi.áro..
ápr. 19. 20:13
 8/24 Semuhi ***** válasza:
100%
neharagudj de van egy pàrt a tisza : amot mi emberek tàmogatàsokkal pénzelünk , egy pàrt ahol magyar pétert ki küldtük szavazàssal ,hogy menjen eu unioba :D erre jön a viktor és megmondja hogy mind brusszel brusszel ,, ha magyar peti egy golden retriever lenne akkor a jutalom falatot brusszel adnâ neki ezt sütnék rà
ápr. 19. 20:16
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ezt szarkazmusnak szántad.

Konkrétan csak akkor győzhetett meg, ha nem követed a forrást, márpedig a forrás nem az m1, ott igazat hallani nem fogsz soha. Évi 600 milliárdból hazudnak az arcodba.

ápr. 19. 20:18
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Idióta...
ápr. 19. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!