Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ilyen típusú fideszes...

Az ilyen típusú fideszes viselkedések plusz 2% népszerűséget hoznak Magyar Péternek?

Figyelt kérdés
[link]
ápr. 24. 22:00
 1/5 anonim ***** válasza:
18%
biztos így volt, ahogy nárcipetike állítja, hogyne....
ápr. 24. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Igen
ápr. 24. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem: a társadalomnak ezen cselekedetek tetszenek, így inkább Viktortának kedvez megint ez az egész, ilyen jellegű cirkusz.
ápr. 24. 23:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy gyászmisére bemenni, és a politikai riválist a templomban becsmérelni, filmezni k...a nagy bunkóság.

Még a telexes libernyákokban is volt annyi érzékenység, hogy a "Ember, most jövök a templomból"-affér esetén nem a templomban, hanem azon kívül, a mise után estek neki Orbánnak - bedezsótiba még ennyi sincsen...

ápr. 24. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azok a fideszesek akiket én ismerek nem törődnek ezzel, ha mondok nekik politikai híreket, akkor tőlem tudják ezeket, de maguktól nem politizálnak, nem válaszolnak ilyen hova tartozol kérdésre csak amikor kell elmennek azt behúzzák az ikszet, mert elvannak így, azt akkor menjen minden így tovább. Eskü nekem valahol ijesztő ez a szint.
ápr. 24. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!