Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A választási eredményeket...

A választási eredményeket tudják befolyásolni miután megtörtént a szavazás vagy közben?

Figyelt kérdés
ápr. 25. 19:16
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
23%
Nem
ápr. 25. 19:23
 2/29 anonim ***** válasza:
69%

Igen, tudják, ha nincs ellenzéki a bizottságban vagy a mozgóurnánál, vagy nem összesíti független módon a TISZA párt az eredményeket.

De épp azon vagyunk, hogy összeszedjük a szavazókörönkénti 3 embert + megcsináljuk a magunk összeesítő rendszerét is.

ápr. 25. 19:28
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Közben lehet eredményesen befolyásolni. Legegyszerűbb módja az, ha a szavazópolgárokat ráveszik arra, hogy szavazzanak.
ápr. 25. 19:34
 4/29 A kérdező kommentje:

2.

Nem erre gondoltam hanem a honlapon keresztül a választási honlapon valaki ezt írta:

"Emlékezz, valamikor a 2018-ban volt a nagy választás, akkor a Jobbik és a Fidesz versenyzett fej-fej mellett, persze a Jobbik akkor beelőzte pár %-kal a Fideszt majd jött egy "véletlen rendszerösszeomlás", majd ez mire elhárult, akkor már a Fidesz volt az, aki eszméletlen magas százalékkal győzött."

ápr. 25. 19:42
 5/29 anonim ***** válasza:
29%
4: Ez baromság.
ápr. 25. 19:44
 6/29 A kérdező kommentje:

5.

Mi, hogy a jobbik vezetett és leállt a program?

ápr. 25. 19:45
 7/29 anonim ***** válasza:
Elég könnyű. Valaki a szavazókörből végigtelefonálja a Kubatov-listán szereplő emberkéket, hogy jöjjenek szavazni. A Fidesznek eszméletlen nagy adatbázisa van.
ápr. 25. 19:47
 8/29 anonim ***** válasza:
85%

Kedves kérdező, erre mondtam neked, hogy minden szavazókörben kell lennie Tiszásnak és nekik független módon is el kell juttatniuk az eredményeket a központba, ahol szintén összegzik.

Ha pedig eltérés van, azonnal óvnak + innentől az összegzés is ellenőrizhető.

Nyugi, jövőre el lesz kergetve a fidesz!

ápr. 25. 19:50
 9/29 A kérdező kommentje:

8.

Értem. de nem érted én nem a helyi szavazókörzetekről beszélek hanem az össz egyesítésről

ápr. 25. 19:52
 10/29 anonim ***** válasza:
69%
#8 A helyi szavazókörök adatai, eredményei nyilvánosak, az összegzést azok alapján bárki el tudja végezni, le tudja ellenőrizni, azzal már nem lehet csalni.
ápr. 25. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!