Miért jó ma, 2025-ben fideszesnek lenni?
Melyek azok az életminőséget javító, valamint szellemi kiteljesedést és intelligenciát növelő tényezők, amelyekhez hozzájutunk, ha rendszeresen követjük a Miniszterelnök Úr beszédeit, illetve az M(oszkva)1, a TV2 és Kossuth Rádió híradásait?
Várom a kedves fideszes törzsszavazók véleményét az ügyben, bár krumplit nem tudok adni a csiszolt és kifinomult válaszokért.

Máté 5:3
"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa"

Gyanitom, Kósa Lajos kupakjai miatt.
Más indokot nem igazán tudok felhozni, vagy esetleg annyit, hogy CSAK.

A kedvencem, ha utálni kell valakit. Ha hallom, hogy mellettem ütnének, vernének, ha kell, életért mennek a bajtársak.
Emellett Viktor urunk helyes ember. Megment minket.
Minden jó, repülőrajt van.
Buzzikat ne szeretem.

Miért?
Jó ma 2025-ben fideszesnek lenni?
Nekik olcsóbb a kenyér, az olaj, a zöldség, a bármi mint bárki másnak?

5, akkor én elmondom, trollság nélkül és úgy, hogy soha nem fogják bevallani nyilvánosan, de az ország jelentős része, még ma is a NER-ből él.
A földesúraktól kapják a fizetésüket és a NER-cégekben csináltak karriert.

8: Nem kap annyi ember konkrétan valamit (pénz, előny, pozíció, munkahely, stb) mint amennyi szavazója van.
Minden pártnak megvan a bázisa. Vannak olyan elkötelezettek, akik minden különösebb ok nélkül szavaznak rájuk. Egyszer elköteleződtek és azóta ezt tartják. És vannak, akik változtatják a véleményüket, akár racionális, akár érzelmi okok hatására.
Egyik sem jobb a másiknál. Melyik párt az, amelyiknek minden döntése és megmozdulása olyan, ami vállalható és amelyikkel azonosulni lehet? Szerintem egyik sem. Így mindegyik szavazóit lehetne szidni.

9, engem nem érdekelnek a szavazói számok, egy rohadt nagy átbszs, az egész.
Azt tudom, hogy azon a vidéken, ahol -több régióban is van érintettségem, ismertségem Magyarországon-, ma 3 opciód van, ha boldogulni akarsz.
Vagy kimész külföldre, vagy felköltözől Budapestre, vagy, ha lokál patrióta vagy, akkor nincs más választásod, mint beállni a sorba és elmenni a helyi Lölőhöz, NER céghez dolgozni.
Sosem fogja, senki sem elmondani, hány ember is van igy bekötve hozzájuk, de a Balaton felvidéken, a egy fejérmegyei területen és egy alföldi régióban egészen biztosan tudom saját tapasztalatból, hogy egyszerűen nincs más lehetőséged, ezen 3 opción túl, mert nincs más lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!