Mi a véleményed arról, hogy a kormány (Fidesz) 50 milliárd forintot szán új mentőautók beszerzésére?
Figyelt kérdés
ápr. 28. 19:33
A kérdező szavazást indított:
Ideje volt!
Felesleges!
Nincs véleményem!
7 szavazat
1/11 anonim 

válasza:

Támogatom. A magyar egészségügy hamarosan világelső lesz.
2/11 anonim 

válasza:

Végre valami pozitívum. De ez sajnos nem változtat az elmúlt 15 éven.
3/11 anonim 

válasza:

A nemzet veje már mentőautó bizniszben is utazik? Vagy Lölöé a közbeszerzés?
4/11 A kérdező kommentje:
Nem olvastam végig, de 8 év alatt költenek autókra ennyit.
ápr. 28. 20:24
5/11 anonim 

válasza:

Azért fizetjük az adót, azért tartjuk a kormányt hogy biztosítsa a közszolgáltatásokat. Ebbe beletartozik a mentőszolgálat üzemeltetése.
Engem sem dícsérget a családom hogy minden nap elmegyek dolgozni.
6/11 anonim 

válasza:

Rendben, de mennyi ezeknek a valós vételára? Mert szerintem ebből 10-ért vesznek mentőautót, de papíron 50-be kerül, mert 40-et el fognak lopni belőle.
7/11 anonim 

válasza:

Kívülállóként mondva pedig nincsenek szerencsére annyira leamortizálva a mostaniak.
8/11 anonim 

válasza:

Azt nem látod hogy hány kilómétert futottak. Motor, futómű, fékek, felfüggesztés.
10/11 anonim 

válasza:

És mellette milyen beruházásokat állítanak még le?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!