Sokaknak miért éri meg fideszes kollaboránsnak válni?
Figyelt kérdés
Itt van pl Jakupcsek Gabriela, a magyar ellenzék egy jelentős része, sztárok, akik jólétben élnek...tényleg megéri nekik az, hogy a fél ország utálja őket egy kis zsebpénzért cserébe?ápr. 29. 15:21
2/12 anonim 

válasza:

Semmit se erzenek az utalatbol, ez egy bekes tarsadalom max facebookon elkuldik oket a francba. Ellenben sokan nagyon gazdagok lettek a rendszerhez dorgolozesbol.
3/12 anonim 

válasza:

A Női Sikernap visszamondásra gondolsz?
Jakupcsek nem fideszes, ha követted a pályáját, műsorait, ő soha nem politizált nyilvánosan, egyik oldal felé sem, és most sem teszi. Sőt pont arra hivatkozva lépett vissza, hogy aktív politikus is lesz a rendezvényen.
4/12 anonim 

válasza:

Ez nagyon ócska komcsi szöveg kérdező, ez a kollaboráns mese.
A komcsik azok akik nem tűrik az ellenvéleményt és aki nem hajlandó ugyanazt éltetni, harsogni mint ők, aki nem borul térdre a "kedves vezető" előtt, az kollaboráns, meg kell bélyegezni, hogy igazodjon inkább.
5/12 anonim 

válasza:

Nem törnék felette pálcát. Láttam a Partizánon és nem vagyok az az ember, aki nők agymenéseit hallgatja percekig, aztán azt vettem észre leköt ahogy beszél, amit mond. Nagyon jófej nő!
6/12 anonim 

válasza:

Ha ti utáltok valakit, amiért egy bizonyos pártra szavaz, az rólatok állít ki szegénységi bizonyítványt és a ti szégyenetek.
7/12 anonim 

válasza:

Hűbér és a pályázatok elnyerése érdekében.
10/12 anonim 

válasza:

Egyre kevesebbet ér az emberi méltósága az egyénnek idehaza meg főleg..sajna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!