Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért nézik ki annyira ebben...

Azért nézik ki annyira ebben az országban azokat az embereket akik kicsit is másak mert az ország nagy része jobboldali?

Figyelt kérdés

A fogyatékosokat, homoszexuálisok, szegényeket, inceleket, liberálisokat, nem fehér embereket, azokat akik nem akarnak egyből megfelelni a társadalmi elvárásoknak amikor már tehetnék hanem még egy jó darabig a saját szabálya szerint élné az életét, akik nem tudnak olyan hamar, fiatalon sikeresek lenni közel annyira se mint egy átlag középkorú magyar, azokat akik nem tudnak olyan fiatalon elköltözni otthonról, nem tudnak egyetemet végezni, azt a fiatalt aki talán munkát vállalna de semmiképp nem robot munkát, akiknek nincs jogsijuk, akik nem akarnak élettársat, házasságot és főleg gyereket fiatalon, akik bármilyen illegális szert kipróbálnak és felvállalják és azokat a további embereket akik kicsit is másképp gondolkodnak mint a “norma” .

Ebbe az országba azért ítéli el ennyi mindenki azokat akik máshogy gondolkodnak. Vagy egyeseket azért bántanak is még továbbá, mert ilyen a jobboldali mentalitás? Azt gondolják, hogy a tolerancia csak a liberálisok és balosok eszméje. És ők az életben sem hajlandóak azok. Pedig a politikai eszméket nem kellene belevinni a való életbe is.

Az óvodákban, iskolákban is azért bántalmazzák a gyerekek azokat akiket kicsit is másnak gondolnak. Mert a szülők még ha nem is pontosan mondják ki, hogy, legyen ilyen másokkal de anti toleranciára nevelik a kölykeiket. Csak azért mert azt gondolják ez a helyes jobboldali viselkedés? Aki meg nem politizál az meg azt, hogy ez a normális. Vagy manapság azért verseng egymással és távolodik el egyre inkább egymástól, a nők azért vannak ennyire a férfiak fölé emelve amivel később vissza is élnek? Vagy azért van egyre több nő gyűlölő férfi és fordítva. Mert a jobboldali propaganda és vadkapitalizmus elidegeníti egymástól a két nemet, főleg a férfit a nőtől és egyre jobban arra helyezi a hangsúlyt, hogy ki a jobb.

A jobboldali szavazók nagy része a propaganda miatt kezdi egyre jobban anti toleranciából és “gonoszságból” támogatni a konzervatív vagy fasiszta pártokat. És ezért olyan nagy migráció, roma, LGBTQ, liberalizmus, technokrácia, idegen ellenes nagyon sok mindenki arról az oldalról? És már csak lenézésből, rosszat akarásból utasítják el ezeket sokan mert azt hiszitek akkor lesztek igazán fasza jobbosok? Nem pedig csak szimplán azért mert úgy gondolják, hogy ez káros lehet a közbiztonságra, szeretteikre, családmodell gondoltra, Az antiliberalizmus eredetileg csupán ezért utasítja el ezeket nem az primitívség miatt. Én legfeljebb a migrációt, egyes cigány réteget és a nagyon túltolt LGBTQ+ tartom valamennyire veszélyesnek, de utóbbiak között azóta élnek megint többen alpári életmódot amióta a Fidesz hatalmon van. Mert tett róla Orbán, hogy egyeseknek megint ebbe kelljen belekényszeredni és páran miattuk is lettek megint magyarellenesek és hibáztatnak minket a sikertelenségükért. A migránsok közül meg van egy nagyon kicsi réteg aki erősen iszlamista talán velük lehet baj jóval 1% alatti arányuk. De a nagy részük közel nem olyan mint elképzelitek, csak a jobboldali média fújja ennyire fel, hogy gyűlöletet és félelmet keltsen.

A cigányoknak azt a rétegét akik agresszívak sőt a szimpla dolgozó mégis igazi bűnöző romákat már egyáltalán nem szokták szidni pedig azt a réteget kellene. Csak azokat a romákat szidják akik munkanélküliek, ha dolgozik egy roma akkor már úgy látom lehet szerintetek akármilyen verekedős, de ha normális de mégis munkanélküli azt már sokkal jobban lenézitek. És nem gondoltok bele a helyzetükbe sem, hogy a ti Fideszetek nem hajlandóak nekik biztosítani azt, hogy munkahelyeket teremtsenek és őket fel is vegyék és ne utasíthassák el őket a származásuk miatt. Vidéken is kellene munkákat biztosítani ezért is lenne szükség az urbanizációra és vidékfejlesztésre. És még nem is adnak nekik elég szociális juttatást. A Fidesz csak akkor tud a romák mellett kiállni amikor valami bűncselekményt követnek el. Amikor a rendőr szinte addig nem csinál semmit ameddig nem kerül minimum korházba valaki. Addig is az áldozatot hurcolgatják inkább. Meg amikor a bíró akár egy gyilkosságért is felfüggesztett ad nekik. És mindezt azért, hogy a Fidesz szánalmas módon ezzel érje el azt, hogy a kiszolgáltatott roma többség rájuk szavazzon meg azzal, hogy egy zsák krumplival alázza meg őket. De abban meg nem segít, hogy előrébb jussanak az életben még azoknak sem akik akarnának pedig sok ilyen van közöttük. Akik meg szimplán agresszívak ők is Fidesz magyarelleni uszítása miatt váltak megint azzá. Juhi is hasonlóan fogalmazott az egyik videójában erről a témáról.

Na meg persze azért is ilyen ellenségesek azon az oldalon az emberek. Mert a jobboldali pártok Fidesz és a Mi Hazánk még jobboldaliakhoz képest is keményen uszítják az embereket egymás ellen mert a Fidesz is átment egyenesen fasisztába de már kevésbé szélsőséges, konzervatívként is uszítottak. A Tisza is jobboldali de remélem ők valami skandináv, amerikai vagy kanadai modern jobbközép politikát akarnak folytatni. Több liberális és baloldali elemmel. Nem ezt a tipikus európai uszító hagyományos nacionalista vagy fasiszta politikát.

Nem igaz, hogy a liberalizmus jött ki nem rég az ideológia harcból. És még mindig itt tartunk, hogy a nyugati országokban sokkal normálisabbak az emberek pedig van pénzük, kedvesen segítik egymást. Itt meg nincs pénzük az embereknek mégis egymást támadják pedig azt kellene aki ezért felelős a kormányt és ezt most a Fidesz és fiókpártjai szavazóinak mondom elsősorban. Bezzeg Afrikába még szegényebbek és mégis kedvesek ott is és ez tapasztalat vagy a közel keletiek akiket annyira elítéltek szintén, jártam Pakisztánba és tapasztaltam nagyon pozitívan csalódtam. Mert előtte még én sem vetettem el teljesen azt amit a jobboldal állít. De igazán én soha nem is hittem benne.

Mi még sajnos mindig nem vagyunk a liberális világrend részei miattatok ezért is tartunk itt. Szóval Fideszesek ne menjetek el szavazni. Mert mi is szeretjük a hazánkat és ha tehetjük szeretnénk az anyaföldünkön maradni és egy normális országban élni, a primitív viselkedésen meg mindenki változtasson foglalkozzatok magatokkal. Az örömötöket meg másban próbáljátok kiélni nem a primitívségben!

ápr. 29. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Igen.
ápr. 29. 18:39
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

Most el lehet olvasni azt, hogy ezalatt a video alatt is milyen kommentek vannak, undorító.

ápr. 29. 18:45
 3/9 anonim ***** válasza:
2# Tudom, hogy nem vígasz, de ez a réteg Amerikában is megvan. Ők választották meg Trumpot. Egyrészt nagyon dühös is voltam akkor, másrészt megkönnyebbültem, hogy nemcsak a magyar társadalom gázos ilyen tekintetben.
ápr. 29. 18:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, de ott legalább a másik oldalra is szavaztak sokan.
ápr. 29. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
63%
4# És ott annyival jobb, hogy egy elmebeteg csak 2 ciklusig lehet elnök.. Bár, az a J.D. Vacak, vagy ki nem tudom mennyivel jobb, mint a Trampli... Meg ott azért, ha nem is mindig 4 évente, de változik mindig a felállás, hogy ki van hatalmon. Meg vannak ott fékek és ellensúlyok, minekünk nincsenek ellensúlyok, csak egy Sulyok.... 😒
ápr. 29. 19:02
 6/9 A kérdező kommentje:
Ha Magyar Peti hatalomra jut és 2/3 lesz akkor remélem ő is bevezeti, hogy egy ember két ciklust lehessen. És minden normális párt egyenlő esélyekkel induljon. A Fideszt és az őket kiszolgáló embereket, cégeket, pártokat, oligarchákat pedig számoltassák el! És akkor hátha a Fidesz és a szatellit pártja is kiesik 2030-ban a parlamentből.
ápr. 29. 19:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Az biztos, hogy Trump nagyon rossz választás volt. Még a jobboldaliak os jobban örültek volna vancenak. De, hogy ő milyen azt én sem tudom
ápr. 29. 19:23
 8/9 The_real_Marxist ***** válasza:
63%
Igen, de mások meg a szélsőségeseket szidják, mondjuk a jobbszélt lehet is. A video alatt kommentelő náci származékok remélem, hogy majd össze futnak olyan antifákkal akik nem a békés megoldást választják és a szart is kiverik majd belőlük. Agyilag annyira visszamaradottak, hogy mindenkit szapulnak aki tüntet. Pedig ha kevesebb számban is de már a konzervatívoknak is elege van Orbánból ők is mentek ki. A Kádár rendszerbe nagyobb kötelezettségeink voltak, mégis segítették egymást az emberek. Pedig az is szélsőséges volt papíron. De a munkások élete is könnyű volt meg a megélhetés is.
ápr. 29. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem konzervatívak, hanem megfelelésikényszeresek.

Politikusaink mindenek csak nem konzervatívak.

Lásd közelmúlt eseményei.

Illetve nincs bátorságuk úgy élni, amire vágynak, hanem élik a kijelölt rabszolga életet, amit kitaláltak nekik.

ápr. 29. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!