Melyik a rosszabb 15 év után? A kormány, vagy az ellenzék -most épp Tisza- valóságdagadása?

#3 "A kormányra szavazók, nem éreznek felelőséget abban"
Fideszestől e várj el felelősségtudatot meg amúgy semmilyen gondolkodást sem.

5, én azoktól kérdeztem ezt, akik az én kérdésemnél a kormányt jelölték meg.
Az ellenzéktől kérdezem, hogy nem veszik észre, hogy nem működik?
6, igen, és beszéltek arról, hogy mennyire lehetetlen a választási rendszerünk, hogy 10.000 ft-ért vesz a kormány szavazatot, hogy az EU többek közt azért folytat 7es cikkely eljárást, mert teljesen görbe, sőt, szinte földbe állt a demokráciánknak a kiegyensúlyozottsága?
Azt szajkózzátok, hogy minden, amit a kormány művel, azzal nem kell foglalkzni és, az unalomig ismételt kliséket ismételgetitek, a korrupcióról, meg a korházak állapotáról, aztán lassan, nem marad semmi a szabadságjogainkból és a pártvezetőiteket vezetőszáron fogják elvinni és sóval szántják be a párt kiszáradt helyét.

Egyik kutya, másik eb…
Magyar valóságot az MHM-es videókban láthatsz. 🙂
És Toroczkai tesz egyetlen egy centit is azennel, hogy változás történjen?
Millió más média mutatta már be a magyar valóságot, az Átlátszótól, a Partizánon át, Hadházy Ákosig, Toroczkai László ugyanúgy ül és nem csinál semmit, hogy változzon a magyar valóság, mint akármelyik más politikus, ma az ellenzéktől kezdve, a kormányig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!