Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, egy esetleges...

Fideszesek, egy esetleges Tisza győzelem esetén mit fogtok majd csinálni?

Figyelt kérdés
Szimplán kíváncsíságból kérdezem, hogy ebben az esetben mit lépnétek majd. Mennyire lenne rátok hatással?

ápr. 30. 07:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
32%
Vagy bennfentes kereskedés vádja miatt nem engedik indulni Magyart, vagy börtönbe csukják. Akkor viszont komplett mártírt csinálnak a csávóból, és hatalmasra fújják vele a Tisza-lufit.
ápr. 30. 08:21
 12/18 anonim ***** válasza:
44%
Semmit. Elfogadom. Én eddig is jól éltem, ezután sem lesz másként. A balliberális csürhe pedig ugyanúgy panaszkodni fog, míg eddig, hiszen a saját belső kis életük frusztráltságát próbálják kivetíteni a politikára. Nagy pofára esés lesz nekik, ha a Tisza nyer, de az életük ugyanolyan szar marad a saját maguk hibája miatt.
ápr. 30. 08:23
 13/18 anonim ***** válasza:
49%
Egy sima vereség esetén a Tisza meggyengül, ellenben ha jogi eszközökkel próbálják ellehetetleníti őt, bebörtönzik őt, akkor mártír, sőt, nemzeti hős lesz a Magyar Péter fickóból. És ő csak a vezérfigurája a Tiszának. Olyan jogállamisági jelentést kapunk Von der Leyen asszonytól, hogy arról kódulunk!
ápr. 30. 08:23
 14/18 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként szerintem MP el sem indul a választáson. Az utolsó pillanatban majd lesz valami indoka (hazugsága), hogy miért nem.
ápr. 30. 08:27
 15/18 anonim ***** válasza:
9%
14# Ha ez így lenne, akkor szerintem még több szavazatot kapna a Tisza, mert sokakat kissé zavarja Magyar sokszor ingerült, lobbanékony stílusa, hogy újságírókat fenyeget, kirohan a stúdióból. Meg hogy ennyire egyszemélyi vezetésű a párt. Még a párt köreiben is viták vannak Magyar személyiségét, ügyeit illetően, pl telefonos, diszkós dolog, lehallgatás.. A Partizános interjú sem tett jót a megítélésének. Szerintem a Tisza párt népszerűbb, mint Magyar. Vagyis inkább szeretném ezt hinni. De én ígyis-úgyis a Tiszára szavazok. Mert nincs jobb, ütőképesebb opció.
ápr. 30. 08:32
 16/18 anonim ***** válasza:
83%
Nem írom le, mert moderálva lenne.
ápr. 30. 09:02
 17/18 anonim ***** válasza:
63%
#15 ebben igazad van. A Tisza úgy nyerne a legtöbbet, ha gyorsan találnának egy miniszterelnök-jelöltet, akit nem Magyar Péternek hívnak. Azonban jelenleg egy egyszemélyes párt, és az elnöke nem nagyon akar lemondani semmiről, annyira nárcisztikus.
ápr. 30. 09:38
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Lec*mizzák M.P-t a cykái
ápr. 30. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!