Jakab Péter pártjára(Nép Pártján) miért nem szavaznak annyian mint Magyar Péter pártjára?

Mert magyar péter egy hatalmas botránnyal kapott óriási figyelmet. Az emberekneknek meg már annyira tele a töke hogy bárki mögé beállnak aki nem Orbán vagy Gyurcsány narratívát követi.
Amugy amióta politizál a tag állandóanhazudik mint a vízfolyás
A fidesz pedig érthetetlenül szerencsétlenül kezeli a dolgot , olyannyira hogy nekem az jön le már hogy szándékosan el is akarják veszteni a választást

Ez a kérdés egy vicc?
Jakab Péter mit tett MZP-vel a vereség után, szerinted melyik embernek van gyomra egy ilyen jellemű embert tovább támogatni?

"A fidesz pedig érthetetlenül szerencsétlenül kezeli a dolgot , olyannyira hogy nekem az jön le már hogy szándékosan el is akarják veszteni a választást"
Ha nem így lenne eleve létre sem hozták volna a fiókpártot, de legalábbis nem mozgatnának ekkora erőket a népszerűsítésére.
Úgy látom nem én vagyok az egyetlen akinek ez feltűnt.

Hát éppenséggel nem csak mostanság dörgölőzik a DK-hoz. Hanem már az előválasztáskor is egy külön alkut kötött Gyurcsánnyal az ellenzéki összefogáson belül. Szétosztották egymás között az egyéni választókerületek nagyobbik részét, így ezeken helyeken már nem is lehetett érdemi előválasztást tartani. Meg is lett az eredménye, mert abból a 60 induló jelöltjükből, mindössze 4 DK-ás tudott mandátumot szerezni.
Az összes több ellenzéki pártnál sokkal jobb volt az arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!