Az ilyen majálisokra általában a kevésbé iskolázott emberek szoktak kimenni, vagy van ott értelmiség is?

#2 Két éve a metrón mellettem egy fiatal ORVOSNŐ beszélt a betegeiről telefonon egy kollégájával. Annyi mocskos kifejezést, q.aanyázást, fa..zást meg egyéb alpári megjegyzést ilyen rövid idő alatt még nem hallottam nőtől mint abban a pár percben.
Ma már nem képzettség függő, hogy ki hogyan beszél, ráadásul az hogy hallottál pár beszélgetést nem jelenti, hogy mindenkit hallottál beszélni.

Ok jobban szeretnek szorakozni, megadni a modjat a dolgoknak 🤷🏻♀️
Azokat a csillagaszati arakat amiert adnak ott egy fagyit vagy egy menetet a korhintan, a magyarok sajnaljak
Igazabol en mindkettot megertem valahol

Erre nehéz úgy válaszolni, mintha ne emelném magamat piedesztálra. De tényleg nem stimmelek a tömeghez viszonyítva.
Szakképzett szociális munkatársként kinéztem egy baráttal és kutyával, amúgy rocker-ként nézek ki, Nótár Mary érdekelt volna bolondos buliként, lemaradtam az áthelyezés miatt, felültem egy pörgő lófrancra, kicsit hallgattam a retró bulit, leléptem. Igazából irreálisan drága a vidámpark és nem fizettem volna alapesetben, de pont ilyenen még nem ültem.
Viszont körülöttünk is mindenki normális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!